Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj chci se podělit o obchod kde je mizerna komunikace lži a vystavene zboží bez drží jen na dobre slovo jedna se o haus spezi
já sem si tam objednavala gril ve shopu psali 2 skladem asi po 1 týdnu mi přišel e-mail gril nemáme bud vám dame 5℅slevu na jiný nebo objednavku stornujte po 3 dnech sem se ze teda koupim jiný otevru e-mail a tam vaše objednávka byla stornována to už sem se nastvala a rozhodla se obchod navštívit když sem si přihlížela zboží tak melo vypadane šroubky rozlámané lišty atd…
Prosím vyvarujte se stejných chyb jako já a obchodu se vyhnete obloukem
****** **** ******* ******Ja osobně beru jako velkou slušnost, ze ti nabídli kompenzaci a byli ochotni situaci resit. Ve finále by me moooooc zajímal i pohled obchodu. **** ****
edit admin - urážky
Prosimtě buť to přeformuluj nebo smaž, tvoje recenze je nic neříkající, obchod ti navíc vyšel relativně vstříc…
To je bezna strategie eshopu, pokud chci opravdu zbozi a co nejdrive, tak si naskladneni overuji telefonicky pred objednavkou. Jinak plati, ze prednostne jsou odbaveni zakaznici, kteri neplatili predem, ale chteji dobirku.
@Mucha926 píše:
Ahoj chci se podělit o obchod kde je mizerna komunikace lži a vystavene zboží bez drží jen na dobre slovo jedna se o haus spezi![]()
já sem si tam objednavala gril ve shopu psali 2 skladem asi po 1 týdnu mi přišel e-mail gril nemáme bud vám dame 5℅slevu na jiný nebo objednavku stornujte po 3 dnech sem se ze teda koupim jiný otevru e-mail a tam vaše objednávka byla stornována to už sem se nastvala a rozhodla se obchod navštívit když sem si přihlížela zboží tak melo vypadane šroubky rozlámané lišty atd…
Prosím vyvarujte se stejných chyb jako já a obchodu se vyhnete obloukem
ajajajaj… doporučuji vyvarovat se stejných chyb v úvodním příspěvku a zkusit to napsat jinak a lépe…
Jinak že zboží není skladem, to se stát může, nabídli ti slevu na jiný typ, objednávku na ten, který nebyl, stornovali… na tom není nic divného… to je běžný postup, když zboží není, tak se objednávka stornuje… čekali tři dny, že se jim ozveš, jak to chceš vyřešit… no, taky mohli být rychlejší, ale asi čekali na tvou odpověď… a teda jen nechápu, když jsi chtěla koupit nakonec ten jiný, proč jsi ho neobjednala? Nebo co jsi čekala, že udělají?
Už chápu proč mi nedávno z jistého eshopu volala vyděšená paní že zboží nemají asi se bála stejné reakce ![]()
@Andrea.Tom píše:![]()
![]()
![]()
možná škodolibá
![]()
ale „NEJHROZNĚJŠÍ“??? Co to je za slovo?
To neznáš? ![]()
: špatný - horší - nejhorší - nejhroznější ![]()
@Innocence píše:
To neznáš?: špatný - horší - nejhorší - nejhroznější
To je jinak, hrozný - hroznější - nejhroznější
![]()
Jinak zakladatelka to psala nejspíše pod přívaly emocí. Já ji částečně chápu, taky by mi vadilo, kdyby na internetových stránkách měli uvedeno, že výrobek mají skladem a následně se po x dnech ozvali, že ho nemají…
Nepíšeš v jakém eshopu jsi to objednávala, takže si ani nemůžeme na ten obchod dát pozor. ![]()
@Regina Hero píše:
ajajajaj… doporučuji vyvarovat se stejných chyb v úvodním příspěvku a zkusit to napsat jinak a lépe…
Jinak že zboží není skladem, to se stát může, nabídli ti slevu na jiný typ, objednávku na ten, který nebyl, stornovali… na tom není nic divného… to je běžný postup, když zboží není, tak se objednávka stornuje… čekali tři dny, že se jim ozveš, jak to chceš vyřešit… no, taky mohli být rychlejší, ale asi čekali na tvou odpověď… a teda jen nechápu, když jsi chtěla koupit nakonec ten jiný, proč jsi ho neobjednala? Nebo co jsi čekala, že udělají?
Oni mi nabídli ze se nebude nic stornovat ze prohodí grily a dostala jsem 5 dní na rozmyšlenou ale oni pak vše stornovali a slevu i nabídku stáhly
@Werushka77 píše:
Nepíšeš v jakém eshopu jsi to objednávala, takže si ani nemůžeme na ten obchod dát pozor.
taky mě to zajímá, ale jde o nějaké grilování, tak na to mastím