Nejí sám, nepije...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1313
27.10.11 00:50

Nejí sám, nepije...

Našemu synovi bude 13 měsíců a vůbec nechce jíst sám rukou, myslím křupky, sušenky, rohlík, chleba…
Chleba nechtěl ani když jsem ho krmila, začal až teď asi před 14 dny. Ale musím ho krmit. Jednou jsem mu nechala nakrájený chleba na kostičky, když jsem se vrátila, měla jsem radost, že všechno snědl a při přebalování jsem zjistila, že ho nesnědl, ale nastrkal si ho za tričko a ještě k tomu dozadu.
Dále se mi zdá, že málo pije, když ho donutím, aby vypil aspoň 260ml tak to je svátek. Pije pořád z dudlíku, zkoušela jsem Kouzelný hrneček, ale asi se mu nelíbí tvar toho pítka…
Můžu ho to nějak naučit? Nebo počkat až na to příjde sám? Nechci ho krmit do osmnácti :-)
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1313
27.10.11 00:51

Ještě jsem zapomněla, že vůbec nechce kaši, ani na lžičku ani do flašky, má to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.10.11 00:55

Tak kaši miprvní dvě děti nechtěly vůbec, až tohle třteíí.....

Moje malá už jí sama chleba a rohlík docela dlouho, i sama pije- ale od narození pije podle mě hrozně málo…ale prospívá no tak co…

Neboj se, dej malému čas, za chvilku na to přijde, v tomhle je každé dítě jiné......Moje malá zase nechce jíst lžičkou sama, taky jsme očekávala, že když jí rukou rohlík nebo chleba, že bude mít snahu se nakrmit sama, ale ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
byron
27.10.11 00:57

Jo mně takhle malá naházela chleba psovi, ten jí neustále krade jídlo nebo na ní loudí…když jí, samozřejmě somruje a malá, když jí nehlídám, je schopná mu všechno vyházet

• Citovat
  • Upravit
9904
27.10.11 08:47

u nás na diskuzi bylo docela dost dětí kterým vadilo brát do ruky jídlo aby se neušpinili a to už jako takhle malý. A prostě může mít menší apetit. Moje dcera je žravá,a le kaše jí moc nešmakujou. A chlepba s něčím nejí ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí