Nejjednodušší vysoká škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejjednodušší vysoká škola
Dobrý den, mám takový dotaz. Hledám nejjednodušší VŠ. Je jedno jestli soukromá nebo státní. I obor je celkem jedno. Jedná se mi jen o titul. Máte nějaké rady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dostaneš tu bídu. Nejjednodušší bude nějaká soukromá. Tam si zaplatíš kde co. Na veřejných se aspoň jednou za čas budeš muset učit a vytvářet hodnoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zkusila nějakou andragogiku nebo podobný obskurdní obor na nějaké soukrové VŠ v Horní Dolní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z nás říkalo, že dopravní. ale to ještě nebyly soukromé VŠ s oborem „mezinárodní kdesi cosi“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám učitele na střední říkali, že nejjednodušší je pedagogika
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dehere píše:
Při podnikání nemám právě čas na učení
Proč potřebuješ VŠ, když podnikáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k čemu tedy potřebuješ titul? když ti to žádnou odbornost nezvýší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dehere píše:
Dobrý den, mám takový dotaz. Hledám nejjednodušší VŠ. Je jedno jestli soukromá nebo státní. I obor je celkem jedno. Jedná se mi jen o titul. Máte nějaké rady?
Prý v Polsku se dá snadno studovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna diskutující tady na em psala, že ekonomka, že tu si ona při studiu jaderné fyziky dala ještě k tomu. Paní je holt hlavička.
No a jinak jsem slyšela, že není těžká pedagogika 1. stupeň, když se chce a člověk není hloupý, tak ji zmákne.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova problém je, ze tam se musí chodit, to bude na všech veřejných i při dálkovém studiu aspoň občas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
Jedna diskutující tady na em psala, že ekonomka, že tu si ona při studiu jaderné fyziky dala ještě k tomu. Paní je holt hlavička.No a jinak jsem slyšela, že není těžká pedagogika 1. stupeň, když se chce a člověk není hloupý, tak ji zmákne.
Problém je, že j etam třeba udělat přijímačky a já bych to nedala z hudby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit