Nejlehčí práce - tipy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kockazvysocan píše:
Promiň, ale napadla mě jedině hajzlbába v metru.
Ti nevím, jestli to je dobrej nápad… pokud je opravdu pomalá, mohl by se někdo dřív posrat, než ho obslouží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Pardón pardón, nechtěla jsem urazit. @topazio dobrej dotaz, žiju v Rakousku, tady se na tu maturitu tak nehraje, takže se po recepčních a asistentkách nevyžaduje, natož akademický vzdělání, to by si tady každej klepal na čelo, kdyby se na pozici recepční hlásil vysokoškolákŽiju tu už spoustu let, tak mě prostě tenhle rozdíl od ČR nenapadl. U nás vlastně nemusí mít maturu ani zdravotní sestřičky, učitelky ve školce nebo třeba účetní, stačí učňák. Ale to nijak nesnižuje kvalitu poskytovaných služeb, řekla bych, že spíš naopak.
Já maturitu mám, + další vzdělání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Pardón pardón, nechtěla jsem urazit. @topazio dobrej dotaz, žiju v Rakousku, tady se na tu maturitu tak nehraje, takže se po recepčních a asistentkách nevyžaduje, natož akademický vzdělání, to by si tady každej klepal na čelo, kdyby se na pozici recepční hlásil vysokoškolákŽiju tu už spoustu let, tak mě prostě tenhle rozdíl od ČR nenapadl. U nás vlastně nemusí mít maturu ani zdravotní sestřičky, učitelky ve školce nebo třeba účetní, stačí učňák. Ale to nijak nesnižuje kvalitu poskytovaných služeb, řekla bych, že spíš naopak.
Nelze srovnávat kulturu v ČR a v Rakousku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moringa píše:
Ti nevím, jestli to je dobrej nápad… pokud je opravdu pomalá, mohl by se někdo dřív posrat, než ho obslouží
Já jsem v metru na WC snad v životě nebyl, tak trošku nevím, koho a jak hajzlbába na záchodě obsluhuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Na některých administrativních pozicích chtějí i VŠ, a je to běžná práce, žádné jazyky a tak. Největší požadavky mají drobní podnikatelé a přitom nabízejí ubohou mzdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Strážce majáku, testovač matrací, finanční poradkyně?
Bezpracná práce asi moc není, dokonce i na těch zbytečných úřednických místech (což ne všechna jsou), tak se nějaká činnost vykázat musí.
Relativně méně náročné může být prodávat v některých obchodech s okrajovějším sortimentem.
Možná vůbec nejlepším řešením by bylo najít si bohatého partnera, který po tobě nebude chtít ani práci doma… Ideálně hodně submisivního, když by si chtěl stěžovat, tak bys ho zmrskala a vše by bylo opět v rovnováze…
Strážce majáku
dost dobrý, to by se mi líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Já maturitu mám, + další vzdělání.
Ok, to ti gratuluju. Taky mám maturitu, dokonce vysokou a postgraduál
Přesto tu samou kvalifikaci nepožaduji u své asistentky. Naopak, kdyby si mi přihlásila holka s vysokou, tak ji nevezmu, protože bych ji musela adekvátně zaplatit, a přínos oproti mým děvčatům s učňákem by byl minimální = dělaly by stejnou práci, akorát výrazně dráž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Nelze srovnávat kulturu v ČR a v Rakousku.
Díky Bohu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Já jsem v metru na WC snad v životě nebyl, tak trošku nevím, koho a jak hajzlbába na záchodě obsluhuje
Musí přijmout peníze a vydat hajzlpapír… co myslel? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sedím u pc na netu. Od po-pá. Z toho si tak půl hodinky něco dělám do práce.
Raději anonym, chodí sem z práce. Nepravidelně jezdím na šetření, ale to jen párkrát do roka.
- Citovat
- Upravit
@Moringa píše:
Musí přijmout peníze a vydat hajzlpapír… co myslel?
A taky musí průběžně a po šichtě uklízet. A po některých lidech je to lahůdka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Ok, to ti gratuluju. Taky mám maturitu, dokonce vysokou a postgraduálPřesto tu samou kvalifikaci nepožaduji u své asistentky. Naopak, kdyby si mi přihlásila holka s vysokou, tak ji nevezmu, protože bych ji musela adekvátně zaplatit, a přínos oproti mým děvčatům s učňákem by byl minimální = dělaly by stejnou práci, akorát výrazně dráž.
Znám ženy s VŠ vzděláním a makají i 15 000 Kč čistého. Ale je to tím, že jejich muži mají dobré výplaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako pardon, ale u nás na centrále velkého holdingu mají všechny recepční VŠ, vypadají, jak kdyby právě opustily soutěž MISS a dokonce jsou opravdu chytré a schopné holky ![]()
- Citovat
- Upravit
To ale zní dost namáhavě.