Nejlepší nástavbové studium v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
ahoj, no a nástavbu čeho? Jaký obor. Proč je nutná ta Praha, možností na VOŠ je všude hodně. Záleží spíš na tom oboru. Odkud jste? V Praze jsem studovala vejšku i konzervatoř, ale říkám, strašně záleží na tom oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndělkaJilemnická Ahojky, dcera by chtěla nástavbu, obor podnikání. Jsme z Moravskoslezského kraje ale chtěla by jít bydlet a studovat do Prahy:) Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
tak to bohužel konkrétní školu neporadím. Ale snad alespoň vykopnu diskuzi vejš, snáze si ji někdo všimne
držím palce. Jinak Praha byla fajn, ale žít bych tam dlouhodobě nechtěla, ale já mám Prahu na dojezd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako dodělat v Praze maturitu??? Když v Moravskoslezském kraji ji může udělat v každém větším městě? Neříkám vyšší odbornou - což není nástavba nebo vysokou…takhle vás to vyjde zbytečně draho a s nejistým výsledkem. Studenti nástaveb mají celorepublikové horší výsledky u maturity, někde neudělá i 50% studujících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré dopoledne všem, nenajdu tu prosím někoho, kdo studoval v Praze nástavbu a má s ní dobré zkušenosti? Nebo i ty špatné?( Budu ráda za každou zkušenost). Dcera by se chtěla hlásit na nástavbu do Prahy ale jelikož nejsme z Prahy a je jich tak hrozně moc, tak bych byla hrozně ráda, za nějakou zkušenost od někoho, kdo tam studoval. Děkuji všem!