Nejlepší nástavbové studium v Praze?

Anonymní
8.2.25 11:45

Nejlepší nástavbové studium v Praze?

Dobré dopoledne všem, nenajdu tu prosím někoho, kdo studoval v Praze nástavbu a má s ní dobré zkušenosti? Nebo i ty špatné?( Budu ráda za každou zkušenost). Dcera by se chtěla hlásit na nástavbu do Prahy ale jelikož nejsme z Prahy a je jich tak hrozně moc, tak bych byla hrozně ráda, za nějakou zkušenost od někoho, kdo tam studoval. Děkuji všem!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.2.25 09:33
@Anonymní píše: Více

ahoj, no a nástavbu čeho? Jaký obor. Proč je nutná ta Praha, možností na VOŠ je všude hodně. Záleží spíš na tom oboru. Odkud jste? V Praze jsem studovala vejšku i konzervatoř, ale říkám, strašně záleží na tom oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.25 09:36

@AndělkaJilemnická Ahojky, dcera by chtěla nástavbu, obor podnikání. Jsme z Moravskoslezského kraje ale chtěla by jít bydlet a studovat do Prahy:) Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
9.2.25 11:02
@Anonymní píše: Více

tak to bohužel konkrétní školu neporadím. Ale snad alespoň vykopnu diskuzi vejš, snáze si ji někdo všimne :) držím palce. Jinak Praha byla fajn, ale žít bych tam dlouhodobě nechtěla, ale já mám Prahu na dojezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
9.2.25 11:42

Jako dodělat v Praze maturitu??? Když v Moravskoslezském kraji ji může udělat v každém větším městě? Neříkám vyšší odbornou - což není nástavba nebo vysokou…takhle vás to vyjde zbytečně draho a s nejistým výsledkem. Studenti nástaveb mají celorepublikové horší výsledky u maturity, někde neudělá i 50% studujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze