Nejlepší sáčkový čaj

1137
1.9.14 10:33

Nejlepsi sackovy caj

Jaky uprednostnujete sackovy caj? Ja mam nejradsi pyramidovy Loyd, prijde mi, ze ma plnou chut a pak z lekarny Apotheke… Ale jsou oba drazsi, nemate tip na nejaky levny a s plnou chuti? Ja jsem cajovy maniak, ale porad jsem nejak nenasla za dobrou cenu nejaky slusny :think: Vetsina je jak obarvena voda… Jenze zas neplati (jako se vsim) ze drazsi rovna se lepsi, tak me napadlo udelat tu pruzkum :jazyk: Jinak samozrejme nejradsi mam domaci z natrhanych bylinek, ale s tim se nebudu patlat kazde rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3893
1.9.14 10:36

Nejlepší je samozřejmě sypaný. a cenově určitě výhodnější-není potřeba tolik listů a chuť je úplně někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
1.9.14 10:40

Ahoj, taky miluju bylinkové domácí, potom sypané Oxalis.
A z pytlíkových mě nezklamou Pickwick-snad všechny ovocné. Pak milujeme EarlGrey, vyzkoušeli jsem kdeco, ze sáčkových vítězí AhmadTea.
Z levnějších pak Jemča, ale jen některé, citrusové mi připadají slabé, výborné jsou třeba Jahody se smetanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.9.14 10:41

Zalezi na tom, jaky caj. Cerny? Zeleny? Ovocny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
1.9.14 10:42

Když se mi nechce dělat sypaný, máme doma taky Loyd. Už asi deset druhů, chutnější jsem na trhu nenašla. A černý mi chutná od Ahmad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
1.9.14 10:44

Ze zelených pytlíkových levnějších - zelený čaj s vanilkou z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
1.9.14 10:49

Mě z těch levnějších chutná od Babičky Růženky jahoda s vanilkou. Není to moc kyselý a je to dobrý. Taky mi chutnají dětské čaje. Koupila jsem nějaký jahodový, holka to nechce a mě to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
1.9.14 10:52

Nedám dopustit Na „Sir Edward tea“ z lídlu (typ earl grey), stojí asi 17 korun za 20 sáčků. Chuťově je lepší než mnohé mnohem dražší čaje, jsem na čaje úchulák, ale tento u mně boduje, poměr cena/ kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 10:59
@Lenick píše:
Ahoj, taky miluju bylinkové domácí, potom sypané Oxalis.
A z pytlíkových mě nezklamou Pickwick-snad všechny ovocné. Pak milujeme EarlGrey, vyzkoušeli jsem kdeco, ze sáčkových vítězí AhmadTea.
Z levnějších pak Jemča, ale jen některé, citrusové mi připadají slabé, výborné jsou třeba Jahody se smetanou

Dekuji za tip :kytka: Pickwick mi bohuzel prijde docela bez chuti, zrovna ted jsem koupila ovocnou variaci a nic moc teda 8o AhmadTea vyzkousim… Jemca je fajn, ale nekdy dam aj dva sacky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:00
@zupe píše:
Zalezi na tom, jaky caj. Cerny? Zeleny? Ovocny?

Ovocny, ted v tehotenstvi zeleny ani cerny nepiju a ke snidani mam rada ovocny… Pred tehotenstvim jsem pila hlavne zelene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:02

Dekuji za tipy, zkusim ten Ahmad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
1.9.14 11:03

Za mně nej čaje: čejný - earl grey od AhmadTea
zelený - Indonesian sencha od Lipton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:04
@ropucha 02 píše:
Nedám dopustit Na „Sir Edward tea“ z lídlu (typ earl grey), stojí asi 17 korun za 20 sáčků. Chuťově je lepší než mnohé mnohem dražší čaje, jsem na čaje úchulák, ale tento u mně boduje, poměr cena/ kvalita.

Dekuji moooc za zajimavy tip, tento caj vubec neznam! Vyzkousim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:05

@marcela74 Hmmm, ten Lipton vypada dobre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
1.9.14 11:07
@marcela74 píše:
Za mně nej čaje: čejný - earl grey od AhmadTea
zelený - Indonesian sencha od Lipton

jooo, přesně tento Earlgrey u nás doma musí být a přesně to balení po 100ks, i když ne všude ho pořád mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí