Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jaky uprednostnujete sackovy caj? Ja mam nejradsi pyramidovy Loyd, prijde mi, ze ma plnou chut a pak z lekarny Apotheke… Ale jsou oba drazsi, nemate tip na nejaky levny a s plnou chuti? Ja jsem cajovy maniak, ale porad jsem nejak nenasla za dobrou cenu nejaky slusny
Vetsina je jak obarvena voda… Jenze zas neplati (jako se vsim) ze drazsi rovna se lepsi, tak me napadlo udelat tu pruzkum
Jinak samozrejme nejradsi mam domaci z natrhanych bylinek, ale s tim se nebudu patlat kazde rano ![]()
Nejlepší je samozřejmě sypaný. a cenově určitě výhodnější-není potřeba tolik listů a chuť je úplně někde jinde
Ahoj, taky miluju bylinkové domácí, potom sypané Oxalis.
A z pytlíkových mě nezklamou Pickwick-snad všechny ovocné. Pak milujeme EarlGrey, vyzkoušeli jsem kdeco, ze sáčkových vítězí AhmadTea.
Z levnějších pak Jemča, ale jen některé, citrusové mi připadají slabé, výborné jsou třeba Jahody se smetanou
Když se mi nechce dělat sypaný, máme doma taky Loyd. Už asi deset druhů, chutnější jsem na trhu nenašla. A černý mi chutná od Ahmad
Ze zelených pytlíkových levnějších - zelený čaj s vanilkou z Lidlu.
Mě z těch levnějších chutná od Babičky Růženky jahoda s vanilkou. Není to moc kyselý a je to dobrý. Taky mi chutnají dětské čaje. Koupila jsem nějaký jahodový, holka to nechce a mě to vyhovuje.
Nedám dopustit Na „Sir Edward tea“ z lídlu (typ earl grey), stojí asi 17 korun za 20 sáčků. Chuťově je lepší než mnohé mnohem dražší čaje, jsem na čaje úchulák, ale tento u mně boduje, poměr cena/ kvalita.
@Lenick píše:
Ahoj, taky miluju bylinkové domácí, potom sypané Oxalis.
A z pytlíkových mě nezklamou Pickwick-snad všechny ovocné. Pak milujeme EarlGrey, vyzkoušeli jsem kdeco, ze sáčkových vítězí AhmadTea.
Z levnějších pak Jemča, ale jen některé, citrusové mi připadají slabé, výborné jsou třeba Jahody se smetanou
Dekuji za tip
Pickwick mi bohuzel prijde docela bez chuti, zrovna ted jsem koupila ovocnou variaci a nic moc teda
AhmadTea vyzkousim… Jemca je fajn, ale nekdy dam aj dva sacky ![]()
@zupe píše:
Zalezi na tom, jaky caj. Cerny? Zeleny? Ovocny?
Ovocny, ted v tehotenstvi zeleny ani cerny nepiju a ke snidani mam rada ovocny… Pred tehotenstvim jsem pila hlavne zelene…
Za mně nej čaje: čejný - earl grey od AhmadTea
zelený - Indonesian sencha od Lipton
@ropucha 02 píše:
Nedám dopustit Na „Sir Edward tea“ z lídlu (typ earl grey), stojí asi 17 korun za 20 sáčků. Chuťově je lepší než mnohé mnohem dražší čaje, jsem na čaje úchulák, ale tento u mně boduje, poměr cena/ kvalita.
Dekuji moooc za zajimavy tip, tento caj vubec neznam! Vyzkousim ![]()
@marcela74 píše:
Za mně nej čaje: čejný - earl grey od AhmadTea
zelený - Indonesian sencha od Lipton
jooo, přesně tento Earlgrey u nás doma musí být a přesně to balení po 100ks, i když ne všude ho pořád mají.