Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sagittarius za sebe můžu též doporučit již řečený Sonnentor, od Lerosu je super Pulmoran - mám vyzkoušenej při začínajícím nachlazení, neříkám, že vždy, ale už se nám stalo, že když jsme pociťovali, že na nás něco leze, tak jsme si udělali Pulmoran a někdy pomohl tak, že žádný nachlazení ani nepropuklo, nevím jestli to bylo teda tím čajem, ale já si myslim, že jo
… a nedávno jsem vyzkoušela čaje z Dmka - drogerie, jsou vyrobený v Německu, ale je tam 25 sáčků a myslím, že cena je kolem buď 36-39 kč, nebo 26-29,–, teď fakt nevim, nechci kecat
, mám dva, jeden je zázvor s citronovou trávou a druhej mango a lichi, ten zázvorovej mi chutná víc..ten mango krásně voní, ale jinak nejsem přeborník v čajích, tak někdo může říct, že to z Dmka je břečka ![]()
@sagittarius není zač, kdyžtak napiš až něco vyzkoušíš, s čím jsi byla spokojená ![]()
@veru138 píše:
@sagittarius není zač, kdyžtak napiš až něco vyzkoušíš, s čím jsi byla spokojená
Mamka miluje sypané čaje
Ráda bych ji udělala k narozeninám nějaký fajn balíček dobrých sypaných čajů. Kde mají dobrou nabídku? Díky moc.
@skwor.skworecek Ahoj, koukni se na oxalis. Mají super e-shop s hodně širokým výběrem. Tam by sis fakt pro mamku vybrat. Mají ovocné, černé, žluté, zelené, bylinné čaje… Mají toho opravdu hodně na výběr ![]()
@sagittarius píše:
Jaky uprednostnujete sackovy caj? Ja mam nejradsi pyramidovy Loyd, prijde mi, ze ma plnou chut a pak z lekarny Apotheke… Ale jsou oba drazsi, nemate tip na nejaky levny a s plnou chuti? Ja jsem cajovy maniak, ale porad jsem nejak nenasla za dobrou cenu nejaky slusnyVetsina je jak obarvena voda… Jenze zas neplati (jako se vsim) ze drazsi rovna se lepsi, tak me napadlo udelat tu pruzkum
Jinak samozrejme nejradsi mam domaci z natrhanych bylinek, ale s tim se nebudu patlat kazde rano
Ten ve kterém není ibišek. Poslední dobou si ujíždím na italském citronu od teekane, když je v akci, vejdu se do 30kč. Ale na ty ovocné obecně moc nejsem. Radši bylinkový nebo černý a na černým si potrpím na Ahmad nebo Twinnings
Díky, dívala jsem se nabídka fakt dobrá, hodně široká. To jsem ani nevěděla, že je existuje tolik druhů káv a čajů ![]()
Tak Oxalis, tam je to sázka na kvalitu. Jinak teda, co já u nich oceňuju, to je ta jejich nabídka. Tu mají opravdu senzační.
Sypané kupujeme Oxalis, občas v Rossmannu ty jejich, nebo si dovazim třeba z Egypta ibišek za pár slupek obří tašku (mít to kam dát
). Jinak sackové máme rádi Teekanee, Lloyd, Pickwick, ale mám ráda i od Jemči zahradní směs.
Nechávám si vozit dávkový z Anglie. Nesrovnatelná chuť i síla s čímkoliv krom sypaných u nás. Nenadivim bergamot v čaji, a už se mi stalo, že tu příchuť vůbec neuvedli na obalu. Až ve složení se to někde mhne.
Z pytlikovych kupuju hlavne Clipper, protoze maji sacky nebelene chlorem