Nejlepší sáčkový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merde
1.9.14 17:25

Z pytlikovych kupuju hlavne Clipper, protoze maji sacky nebelene chlorem

• Citovat
  • Upravit
1137
1.9.14 18:05

@merde Neznam, zkusim, dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.10.14 15:44

@sagittarius za sebe můžu též doporučit již řečený Sonnentor, od Lerosu je super Pulmoran - mám vyzkoušenej při začínajícím nachlazení, neříkám, že vždy, ale už se nám stalo, že když jsme pociťovali, že na nás něco leze, tak jsme si udělali Pulmoran a někdy pomohl tak, že žádný nachlazení ani nepropuklo, nevím jestli to bylo teda tím čajem, ale já si myslim, že jo :D… a nedávno jsem vyzkoušela čaje z Dmka - drogerie, jsou vyrobený v Německu, ale je tam 25 sáčků a myslím, že cena je kolem buď 36-39 kč, nebo 26-29,–, teď fakt nevim, nechci kecat :), mám dva, jeden je zázvor s citronovou trávou a druhej mango a lichi, ten zázvorovej mi chutná víc..ten mango krásně voní, ale jinak nejsem přeborník v čajích, tak někdo může říct, že to z Dmka je břečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.10.14 20:11

@veru138 Moc dekuji za tipy!!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.10.14 10:21

@sagittarius není zač, kdyžtak napiš až něco vyzkoušíš, s čím jsi byla spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.10.14 10:49
@veru138 píše:
@sagittarius není zač, kdyžtak napiš až něco vyzkoušíš, s čím jsi byla spokojená ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 11:05

Mamka miluje sypané čaje :) Ráda bych ji udělala k narozeninám nějaký fajn balíček dobrých sypaných čajů. Kde mají dobrou nabídku? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.10.22 13:49

@skwor.skworecek Ahoj, koukni se na oxalis. Mají super e-shop s hodně širokým výběrem. Tam by sis fakt pro mamku vybrat. Mají ovocné, černé, žluté, zelené, bylinné čaje… Mají toho opravdu hodně na výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.10.22 13:54
@sagittarius píše:
Jaky uprednostnujete sackovy caj? Ja mam nejradsi pyramidovy Loyd, prijde mi, ze ma plnou chut a pak z lekarny Apotheke… Ale jsou oba drazsi, nemate tip na nejaky levny a s plnou chuti? Ja jsem cajovy maniak, ale porad jsem nejak nenasla za dobrou cenu nejaky slusny :think: Vetsina je jak obarvena voda… Jenze zas neplati (jako se vsim) ze drazsi rovna se lepsi, tak me napadlo udelat tu pruzkum :jazyk: Jinak samozrejme nejradsi mam domaci z natrhanych bylinek, ale s tim se nebudu patlat kazde rano :lol:

Ten ve kterém není ibišek. Poslední dobou si ujíždím na italském citronu od teekane, když je v akci, vejdu se do 30kč. Ale na ty ovocné obecně moc nejsem. Radši bylinkový nebo černý a na černým si potrpím na Ahmad nebo Twinnings

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.22 20:48

Díky, dívala jsem se nabídka fakt dobrá, hodně široká. To jsem ani nevěděla, že je existuje tolik druhů káv a čajů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.12.22 20:49

Jj, Ahmad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.1.23 21:34

Tak Oxalis, tam je to sázka na kvalitu. Jinak teda, co já u nich oceňuju, to je ta jejich nabídka. Tu mají opravdu senzační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
6.1.23 05:46

Sypané kupujeme Oxalis, občas v Rossmannu ty jejich, nebo si dovazim třeba z Egypta ibišek za pár slupek obří tašku (mít to kam dát :roll: ). Jinak sackové máme rádi Teekanee, Lloyd, Pickwick, ale mám ráda i od Jemči zahradní směs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80127
6.1.23 06:26

Nechávám si vozit dávkový z Anglie. Nesrovnatelná chuť i síla s čímkoliv krom sypaných u nás. Nenadivim bergamot v čaji, a už se mi stalo, že tu příchuť vůbec neuvedli na obalu. Až ve složení se to někde mhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí