Můžu upéct zmražené kuře?

270
31.8.14 11:25

můžu upéct zmražené kuře?

Holky, můžu dát péct zmražené kuře? Zapoměla jsem ho rozmrazit a potřebovala bych ho už hodit do trouby. Bude dobré, nebo bude tvrdší? Děláte to tak některá? A jak dlouho ho asi pečete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4077
31.8.14 11:28

Nemuzes bylo by moc suche, dej ho do trouby prvne rozrazit (pokud tam mas ventilator) a pokud možno ho skus rozpulit, na dve poloviny a po 15 minutach zvedni teplotu na upec ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.14 11:29

:think: Nemám zkušenost, ale asi bych se bála, že vevnitř ještě bude zmrzlé a zvenku už bude vypadat, že za chvíli bude hotové. Pokud můžeš oběd oddálit, namoč ho do horké vody a za půl hodiny už by mohlo víc povolit. Příp. co ho dát do mikrovlnky?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
31.8.14 11:31

Bezne pecu zmrazene kure, vubec by me nenapadlo ho pred pecenim rozmrazit. Nejprve ho pece priklopene a odklopim ho az na poslednich cca 20 min. Kure je v poradku, nepresusene a urcite ne vevnitr zmrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
31.8.14 11:31

Mikrovlnka, teplá voda- rozmrazování lze urychlit. Zmražené kuře, kdybych fakt musela, bych pekla na co nejnižším stupni, aby stihlo rozmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
31.8.14 11:35

@Cuddy Mě by zase nenapadlo péct zmražené kuře :)

• Citovat
  • Upravit
1201
31.8.14 11:35
@Anonymní píše:
Holky, můžu dát péct zmražené kuře? Zapoměla jsem ho rozmrazit a potřebovala bych ho už hodit do trouby. Bude dobré, nebo bude tvrdší? Děláte to tak některá? A jak dlouho ho asi pečete?

Jasně že můžeš co bys nemohla, akorát to bude trvat tak o hodku dýl..na tu první hodku to dej na míň a pak to ohul normálně..taky když zapomenu dávám a suché fakt není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
31.8.14 11:36
@Cuddy píše:
Bezne pecu zmrazene kure, vubec by me nenapadlo ho pred pecenim rozmrazit. Nejprve ho pece priklopene a odklopim ho az na poslednich cca 20 min. Kure je v poradku, nepresusene a urcite ne vevnitr zmrazene.
přesně tak to dělám i já. Kuře naprosto v pořádku.
@Petule030 píše: :think: Nemám zkušenost, ale asi bych se bála, že vevnitř ještě bude zmrzlé a zvenku už bude vypadat, že za chvíli bude hotové. Pokud můžeš oběd oddálit, namoč ho do horké vody a za půl hodiny už by mohlo víc povolit. Příp. co ho dát do mikrovlnky?? :think: :think:

Když ho namočí na půl hodiny do horké vody, tak se to kuře z části uvaří, to bych teda nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.14 11:40

Holky… mockrát děkuji… normálka ho tam vrzniu na menší stupeň… souhlasím s @Melody 4… myslím že když ho dám do vřelé vody, tak se zpovrchu uvaří a nebude dobré. Každopíádně děkuji. Jsem ráda že jste mě tu neměli za blbku a jdu na to… děkujíííí… :*

• Citovat
  • Upravit
69235
31.8.14 11:41

Taky běžně peču zmražené kuře a nikdy není suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.14 11:43
@Melody 4 píše:
Když ho namočí na půl hodiny do horké vody, tak se to kuře z části uvaří, to bych teda nedělala.

Já tak maso rozmrazuji, když ho zapomenu vytáhnout dřív. Voda není vařící, jen teplá/horká a když schládne, napustím novou. Ale nestalo se mi, že by se mi maso (ani kuřecí) uvařilo. Možná ta voda není až tolik horká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
31.8.14 11:43

Taky peču zmrazené maso, kuře, nebo uzený a je to mnohem lepší šťavnatější-nic není suchý!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.8.14 11:44

Holky a vy teda kurata pred tepelnou upravou nemejete? zmrzly se moc vymejt neda…
taky by me nenapadlo dat pect zmrzly maso obecne.
i ryby rozmrazuju.

Příspěvek upraven 31.08.14 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
31.8.14 11:44

Strč ho na chvíli do horké vody, povolí Ti nebo jestli se ti vejde do mikrovlnky. Já bych ho úplně zmražené nepekla. Myslím že by se špatně upeklo, na povrchu by už bylo a uvnitř syrové :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30628
31.8.14 11:45

Taky peču mražené maso a i ryby. Dám dělat na nižší teplotu, pod pokličkou, pak odkryju a nechám udělat kůrčičku. Trvá to trochu dýl, ale maso mi pak přijde šťavnatější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí