Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:
Ach boooze![]()
asi tak, čekám co bude příště takový dotaz by mě nenapadl ani v 15ti letech ![]()
Celé zmrzlé kuře jsem pekla opakovaně, i jsem ho vždy kořenila ještě zmrzlé a drželo to tam. Teď už celé kuře moc nedělám. Přijde mi vtipný, jak ty, co to nedělají, už pár stránek zarytě opakují, jak to nejde (jakože bez vlivu na kvalitu upečeného kuřete), přestože ty, co to mají opakovaně vyzkoušené, to dávno vyvrátily
. A to by člověk myslel, že osobní zkušenost je víc než názor založený na spekulaci…
Děvčata žasnu. U vás bych jíst nechtěla! Maso musíte pořádně omýt, očistit od různých nechutností, jako jsou ty rašící pírka a podobně. Představa, jak se to v drůbežárně valí po zaštiněném pásu, zabalí se to a já to doma vyndám a šup s tím do trouby, tak to mi naskakuje husí kůže a mám příznaky žloutenky. Každé maso je třeba důkladně omýt pod tekoucí studenou vodou a zbavit ho všech nečistot. Ale každého věc, jak „kvalitně“ se stravuje ![]()
@Anonymní píše:
Děvčata žasnu. U vás bych jíst nechtěla! Maso musíte pořádně omýt, očistit od různých nechutností, jako jsou ty rašící pírka a podobně. Představa, jak se to v drůbežárně valí po zaštiněném pásu, zabalí se to a já to doma vyndám a šup s tím do trouby, tak to mi naskakuje husí kůže a mám příznaky žloutenky. Každé maso je třeba důkladně omýt pod tekoucí studenou vodou a zbavit ho všech nečistot. Ale každého věc, jak „kvalitně“ se stravuje
Ani pozvat tě nemůžu na oběd, když jsi se svým velmi osobním a citlivým názorem vystoupila anonymně
.
@Cuddy píše:
Bezne pecu zmrazene kure, vubec by me nenapadlo ho pred pecenim rozmrazit. Nejprve ho pece priklopene a odklopim ho az na poslednich cca 20 min. Kure je v poradku, nepresusene a urcite ne vevnitr zmrazene.
@Anonymní píše:
Děvčata žasnu. U vás bych jíst nechtěla! Maso musíte pořádně omýt, očistit od různých nechutností, jako jsou ty rašící pírka a podobně. Představa, jak se to v drůbežárně valí po zaštiněném pásu, zabalí se to a já to doma vyndám a šup s tím do trouby, tak to mi naskakuje husí kůže a mám příznaky žloutenky. Každé maso je třeba důkladně omýt pod tekoucí studenou vodou a zbavit ho všech nečistot. Ale každého věc, jak „kvalitně“ se stravuje
máš pravdu, ale proč anonymně?
@Anonymní píše:
Taky souhlasím a taky nechápu, proč se stydět za svůj názor
Anonym proto, aby mě všechny ty dokonalé kuchařky nezvaly neděli co neděli na oběd ![]()
@belik ale ne, nezpochybnuji dotaz, ale nektere odpovedi, ze v zadnem pripade apd, zrovna jdu dat do trouby polozmrazena stehna a delam to casto…vysusuje spis rychle rozmrazeni nezli tohle ![]()
@Anonymní píše:
Anonym proto, aby mě všechny ty dokonalé kuchařky nezvaly neděli co neděli na oběd
hele moje ach boooze nebylo na tebe
vubec se toho neboj, zacni tak na 150ti, zavrene pak zvys na 180 a pak udelej kurcicku kolem 200 odkryte, tu prvni fazi nech urcite pres hodinu ![]()
Zmrzle maso jsem jeste nezkousela pect tak neznam vysledek.
Ty uz si to dnes asi urcite upekla
ja bych zmrzle kure dala do hrnce uvarit na polevku, maso pouzit na hl. jidlo k tomu rajskou nebo jinou omacku udelat, prilohu, maso z polevky obrat a bylo by vyresene
.
Za mě rozhodně ne, vždy když peču kuře, nechávám ho ještě minimálně od rána při denní teplotě, to opravdu nejde dnes uvařit nějakou rychlovku z něčeho jiného? Dle mě bude kuře uvnitř nedodělané a navrchu už jo, nebo bude přiliš suché? Já bych s tím radši počkala do druhého dne a radši udělala i třeba chleba ve vajíčku, bramboráky, nebo něco takového. ![]()
Ach boooze