Můžu upéct zmražené kuře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
31.8.14 16:58
Ano, pokud se peče zmražené, šťáva je hodně ředěná. -já to 2× za pečení naběračkou vyndavám. Nicméně šťávu nekontujeme, takže mně na šťávě nezáleží, vyndavám ji proto, aby se kuře peklo a ne dusilo ve vlastní šťávě :mrgreen:
@IvetJas píše:
Holky, možná pitomý dotaz, ale jakou máte šťávu pod tím kuřetem, když ho pečete polozmrzlé? Já totiž vyzkoušela obě varianty a pokud nemám kuře dokonale rozmrzlé, tak je ten výpek pod tím je většinou hodně vodnatý a nechutná nám a můžu to péct klidně dvě hodiny 8o máme remosku a ač je nová, žádné nastavování teplot nehrozí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
31.8.14 17:00

Dnes jsem pekla zmrazene kureci stehna na jablkach a byli vynikajici, zadny rozdil mezi zmrazenym a nezmrazenym…ani ve stave.

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
31.8.14 17:03
@terinka4444 píše:
Ano, pokud se peče zmražené, šťáva je hodně ředěná. -já to 2× za pečení naběračkou vyndavám. Nicméně šťávu nekontujeme, takže mně na šťávě nezáleží, vyndavám ji proto, aby se kuře peklo a ne dusilo ve vlastní šťávě :mrgreen:

Aha, tak to jo. Tak to pro nás zmražené kuře není dobrá volba, protože rádi mlsáme i tu šťávu na bramborách, kaši a když peču kuře rozmrzlé, tak tak krásně zhoustne a vylévat se mi to právě nechce, to už pak nějak není ono.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.8.14 17:06

Tak jsem asi cvok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
31.8.14 17:07
@KackaDoup píše:
Dnes jsem pekla zmrazene kureci stehna na jablkach a byli vynikajici, zadny rozdil mezi zmrazenym a nezmrazenym…ani ve stave.

No a není to tím, že když tam dáš i ty jablka, tak ty šťávu pustí taky a je jí prostě víc, ať jsou stehna zmrzlá nebo ne? Nebo tam jabka dáváš až později? Taky jestli máš troubu a ne remosku jako my, tak s tou regulací teploty to jde asi o něco lépe.

• Citovat
  • Upravit
69235
31.8.14 17:08
Nebo dobrá kuřecí pekna :mrgreen:
@KackaDoup píše:
Tak jsem asi cvok :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
31.8.14 17:09

@IvetJas ja miluju hodne stavy takze me ani nenapada to resit…ale zadny rozdil v jeji chuti neznam ;) jablka davam az ke konci, nejdriv pecu dlouho zavrene pak oteviram poklici aby byla kurciccka a zvysuji teplotu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
31.8.14 17:12

@KackaDoup Jo, tak my zase právě tu, co tak krásně zhoustne, hmm, asi upeču v týdnu stehna nebo kuře, začínám mít chutě.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.8.14 17:13

@IvetJas my jsme si dnes hodne pochutnali, jablicka doporucuji, staci nasolit, bily pepr, nebo nejake oblibene koreni na kure, cibule, maslicko a tak pul hodky pred koncem ta jablka :jazyk: ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10975
31.8.14 17:15

@KackaDoup No díky za tip. Jablek máme plný balkon a už nevím, co s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
31.8.14 18:47
@KackaDoup píše:
@IvetJas my jsme si dnes hodne pochutnali, jablicka doporucuji, staci nasolit, bily pepr, nebo nejake oblibene koreni na kure, cibule, maslicko a tak pul hodky pred koncem ta jablka :jazyk: ;) :kytka:

No taky to zkusíme asi, hmmm.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.8.14 19:08

@IvetJas jablka ne moc moucna spis tvrdsi a stavnate, krajim na osminky.. ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.8.14 19:09

@MisaHanuska to neni zac, uvidite zda li bude chutnat ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
cher
31.8.14 20:43
@kozisek píše:
Mrkev je snad ani neprodukuje, takže pokud ji někdo nehnojí močůvkou, tak k nim těžko přijde :jazyk:

Opravdu? Díky za upřesnění 8)

• Citovat
  • Upravit
Makikki
31.8.14 22:20

@Samamama Já nepročítala diskuzi, jen jsem napsala, že já si to myslím, ač jsem ho takto nikdy nepekla, ani by mě to nenapadlo dát něco syrového do trouby. Tak možná proto, ale je fakt, že jsem to tak nikdy nepekla, asi musí poradit někdo zkušenější, jen v kuchařce vždy píšou, nechat maso ( chlazené ) nikoliv mražené alespoň hodinu při denní teplotě. Tak něco na tom asi bude, ale mně je to osobně jedno, ať si ho klidně někdo i mražený sní, nebo upeče, to je prostě na každým co s ním udělá. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii