Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Hobitka píše:
Budu se opakovat, ale 100× Mila, pak dlouho, dlouho nic…![]()
![]()
… a pak teda mam rada kvalitni cokoladu a posledni dobou taky pistaciove proteinove tycinky.
Mila je proste nej!!! ![]()
Já nejvíc zbožňuju zmrzlinu - Carte d or slaný karamel, tu jsem byla schopná sníst i 1000 ml na posezení… Teď držím tak nějak dietu, tak jsem objevila toping čekanka slaný karamel, která má docela méně cukrů a hodně vlákniny, občas si ho trošku dám na kukuřičný chleba.
@Barevné klubíčko píše:
Vše sladké, čokoládové, nevybírám siale nejvíc asi cokoli od kinder, Milka… Ale žiji v zahraničí, kde to ještě má úroveň
ještě miluju Rafaelo kuličky, domácí cookies a dort Pavlova
V západní Evropě je v současné době epidemie salmonely v souvislosti s Kinder a Nutella. ![]()
@Havlova píše:
V západní Evropě je v současné době epidemie salmonely v souvislosti s Kinder a Nutella.
Neeeee
co budu jíst?? ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Neeeee![]()
co budu jíst??
Nekecám. Asi budeš muset chvíli počkat a zatím jíst jinou čokoládu.
@dedrichov píše: Řízek a chlebíček
Ty si sladíš řízky?
(Chápu, jak to myslíš, ale nemohla jsem si to odpustit).
@Havlova Tak tohle je takový věčný vtípek no… který je už 100krat obehrany.
Moje slabostí jsou čokolády Lindt. Normálně v obchodě nekoupím, ale máme poblíž vyloženě jejich prodejnu a dá mi práci jít obloukem. ![]()
Příspěvek upraven 03.04.22 v 20:09
@Havlova píše:
Nekecám. Asi budeš muset chvíli počkat a zatím jíst jinou čokoládu.
Stejně teď držím dietu.. Aspoň mě to nebude lákat ![]()
@Havlova píše:
Ty si sladíš řízky?(Chápu, jak to myslíš, ale nemohla jsem si to odpustit).
Ne. Ale je to pro mne nejlepší dezert. Sladké nerada.
@Annabela11 píše:
@Havlova Tak tohle je takový věčný vtípek no… který je už 100krat obehrany.
To opravdu není vtip, v pátek nám poslala hygiena upozornění. V CR atd. to není, asi jiná továrna.
@Havlova píše:
V západní Evropě je v současné době epidemie salmonely v souvislosti s Kinder a Nutella.
Je nějaký seznam šarží?
Můj muž vozí dětem Nutellu, když se vrací po práci v Německu. Dcera si ji většinou maže na vánočku o víkendu. Zatím žádné obtíže neměla.