Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@toma0105 T-mobile: Magenta 1
V našem případě 2× neomezený tarif,ke každému z nich 15 GB dat, 1 „důchodcovský“ s míň daty, přesně nevím kolik, 1× satelitní televize, 1× pevný internet, měsíční cenovka cca 2400,–.
Prejdi k o2 ![]()
Mam tarif free 1GB (net zadarmo 1GB,volání a psaní do vsech siti zadarmo ) stojí to mesicne 370 Kc.
@Dojcanis píše:
Prejdi k o2
Mam tarif free 1GB (net zadarmo 1GB,volání a psaní do vsech siti zadarmo ) stojí to mesicne 370 Kc.
A příplatek milion, když tu směšnou FUPku přetáhneš, což přetáhne každej. ![]()
@sirikit píše:
A příplatek milion, když tu směšnou FUPku přetáhneš, což přetáhne každej.
Nevim co je FUPka.Ale jestli myslis,kdyz mj budou koncit data,tak mi to vypnout ten net…ale volani a psani stale jde ![]()
@Dojcanis píše:
Nevim co je FUPka.Ale jestli myslis,kdyz mj budou koncit data,tak mi to vypnout ten net…ale volani a psani stale jde
Jojo, FUP je ten stav, kdy Ti dojdou data a Ty chceš dál vypisovat přes WhatsApp, poslouchat youtube a prudit na eMiminu. ![]()
Dneska si myslím, že smsky už potřebuješ minimálně, ne? Spíš se komunikuje přes aplikace, bych řekla.
Takže data, data, data.
@sirikit píše:
Jojo, FUP je ten stav, kdy Ti dojdou data a Ty chceš dál vypisovat přes WhatsApp, poslouchat youtube a prudit na eMiminu.
Dneska si myslím, že smsky už potřebuješ minimálně, ne? Spíš se komunikuje přes aplikace, bych řekla.Takže data, data, data.
Tak ja nevim.Me to na ten mesic staci.V praci je wifi,doma taky a data pouzivam jenom.obcas kdyz nejsem doma
a zrovna ten whats app zere malo dat
ten jediny pouzivam
jdu spat,dobrou noc ![]()
Tenhle.Ale koukam,ze tam je cena 749kc.Mozna to je tim,ze ja s o2 mam smlouvu.A od nich telefon uz radu let
tak asi nejak levnejsi to mam ![]()
Samozřejmě, ale musí se to domluvit při objednání karty. Raději ta zavolej nebo se zeptej na jejich chatu, případně v diskuzi na http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?…
Tady je podrobný ceník a podmínky, navíc VPN (volaní na EMTEČKO čísla v ČR) je zdarma i u nejlevnějšího tarifu, takže když si všichni v rodině/práci převedou čísla k EMTEČKU, tak za 3.63 Kč měsíčně volají a SMSkuji mezi sebou zdarma!
Mam emtecko za 419,– volani do ostatnich siti nejake volne minute + sms, do emt vse zdarma. Internet 3gb..bohate staci ![]()
@beazav píše:
Mam emtecko za 419,– volani do ostatnich siti nejake volne minute + sms, do emt vse zdarma. Internet 3gb..bohate staci
To emtecko mě docela zaujalo. Jde mi hlavně o data. Jak fungují ty data v EU? Čtu tam cosi o tom, že když například u 5GB tarifu překročím 2,187 GB tak mi začnou strhávat 20h za MB ![]()
Tak za prvé bych šla dát do T-Mobilu výpověď. Je velká šance, že nabídnou nějakou retenci. Co vím tak se nabízí 100 SMS, 100 minut neomezeného volání a 10 GB dát za 299, pak komplet SMS a volání neomezeně a k tomu 1,5 GB za 375 a pak různě poskládané SMS, volání a data.