Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Záleží kam chceš letět. Já kupovala teď letenky přes zaletsi.cz, kamarádka kupuje přes azair.
Pokud s tím nemáš zkušenost, nechceš si radši něco koupit přes cestovku? S dětmi je fajn i ta možnost podpory delegáta při řešení případných problémů.
Neda se rici, ze by nekde letenky byly nejlevnejsi. Je to spise o nahode. Vzdy se divam do srovnavace cen pres skyscanner.com. Ale vetsinou stejne nakoupim na strankach letecke spolecnosti, je to nejbezpecnejsi z hlediska reseni pripadnych budoucich problemu.
Já kupuju přes skyscanner, vyhledávač. Ale nejlepší je chytit akci. Když je ti jedno kam poletíš tak čekat na akci
Záleží kdy a kam chceš letět, ne? Já naposledy koupila nejlevnější letenky na pelikánovi
Jak staré máš děti? S malýma bych sama asi spíš vybrala rovnou zájezd v cestovce…
PS: proč anonym ![]()
Máme tři děti a vždy jezdíme tak že koupíme pouze letenky a ubytko zclášť. Není se čeho bát. Prostě přistanete a taxík vás doveze na místo a nebo hromadnou dopravou. Takto vás to vyjde levněji než s cestovkou. Letíme tak v lednu do Dominikánské republiky a ušetřili jsme cca 60 tisíc
A nejlepší je použit vyhledávač nejlevnějších letenek např scyskanner, nelez e ti ze všech let spol ten nejlevnější let. Obecně letenky kupovat cca tři měsíce před odletem a né děle než měsíc před odletem
Tento rok chci poprvé leťet na dovolenou sama s dvouma dětmi. Nikdy předtím jsme nikam neletěly tak se vás chci zeptat -kde koupím nejlevnější letenky?