Nejlevnější letenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Záleží kam chceš letět. Já kupovala teď letenky přes zaletsi.cz, kamarádka kupuje přes azair.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud s tím nemáš zkušenost, nechceš si radši něco koupit přes cestovku? S dětmi je fajn i ta možnost podpory delegáta při řešení případných problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neda se rici, ze by nekde letenky byly nejlevnejsi. Je to spise o nahode. Vzdy se divam do srovnavace cen pres skyscanner.com. Ale vetsinou stejne nakoupim na strankach letecke spolecnosti, je to nejbezpecnejsi z hlediska reseni pripadnych budoucich problemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já kupuju přes skyscanner, vyhledávač. Ale nejlepší je chytit akci. Když je ti jedno kam poletíš tak čekat na akci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Záleží kdy a kam chceš letět, ne? Já naposledy koupila nejlevnější
letenky na pelikánovi Jak staré máš děti? S malýma bych sama asi
spíš vybrala rovnou zájezd v cestovce…
PS: proč anonym
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme tři děti a vždy jezdíme tak že koupíme pouze letenky a ubytko zclášť. Není se čeho bát. Prostě přistanete a taxík vás doveze na místo a nebo hromadnou dopravou. Takto vás to vyjde levněji než s cestovkou. Letíme tak v lednu do Dominikánské republiky a ušetřili jsme cca 60 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A nejlepší je použit vyhledávač nejlevnějších letenek např scyskanner, nelez e ti ze všech let spol ten nejlevnější let. Obecně letenky kupovat cca tři měsíce před odletem a né děle než měsíc před odletem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nejlevnější data 1G pro děti - který, operátor
- Platily jste letenky/cestovné svatebním hostům?
- Letenky do New Yorku?
- Nákup letenek hodně v předstihu
- Letenky k Vánocům?
- Nákup letenek-lze nezávazná rezervace?Nevidím v kiwi..
- Letenky, jaký typ a co ohlídat?
- Domek na klíč - nejlevnější
Tento rok chci poprvé leťet na dovolenou sama s dvouma dětmi. Nikdy předtím jsme nikam neletěly tak se vás chci zeptat -kde koupím nejlevnější letenky?