Nejnovější snažilky léta 2011

854
22.6.11 14:10

Nejnovější snažilky léta 2011

Ahojky holky. začali jste se snažit a jste na to sami jako já? tak se přidejte prosím. je mi 20 a snažím se s manželem o první mimi. všechna témata už jsou tady rozjetá proto zakládám nové. :-D tak co? kolik se vás přídá? těším se na naše společné snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
22.6.11 14:32

ahooooj, já už jsem v jarních snažilkách, ale už je léto a snažím se i nadále :-) Tak si ráda budu dopisovat o svých pojmech a dojmech … my se budeme snažit o druhé mimi (první viz. metřík). Tak ať se nám hezky daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.6.11 14:36

ahojky Klari. No my se pokoušíme od ledna, ale snažit jsme se začali až teď MS jsem měla vždy zatím jen po injekci a tento měsíc brala poprvé Duphostnam po dobrání se mi MS dostavila a teď si kontroluju čípek kuli ovulce jestli bude nebo ne zatim jsem ji totiž neměla. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
22.6.11 14:39

Ahoj já se také k vám přidávám..začínám cca asi za týden doberu poslední hormony -beru sprej na umělý přechod a budu čekat ovulku buh vi kdy..:Dale dnes mam poslední davku:D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.6.11 14:41

Ahoooj tak to jsme na tom podobně :-) … my chtěli od března, ALE … V lednu jsem vysadila HA, pak jsem čekala MS, ta nepřišla. Tak jsme to léčili a v květnu poprvé mrška přišla … teď čekat 2 měsíce a hurá na to :dance:
A mě je 25let, to jsem nějak zapomněla připsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
22.6.11 14:48

jo a je mi 24 abude to uplne první snažení takže netuším zda to pujde a za jako dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.6.11 15:19

ahojky,tak mi se snažíme první měsíc o třetí dítko.
Příští týden mi bude 31.U prvního syna se nám to povedlo za 10 měsíců a druhý syn byl neplánovaný.Než sem začala brát antiko,tak už jsem byla těhotná. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.6.11 15:30

ahojky holky jsem ráda, že je nás tu tolik, a že budem společně prožívat všechny pocity a čekání na //čárky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.6.11 15:33

KLári mě je 20.let. momentálně se skoro už modlím, aby mi ten Duphostan zabral. Šíleně moc se těším na těhulkování. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
22.6.11 16:03

tak to je super ze nas je tady tolik:)budeme čekat:Da doufam ze se vsem brzy objeví //a co vaši partneri na to tesí se nebo to berou jako fakt..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.6.11 07:28

no tak u muj partner se tesi, ale nehroti to jako ja bud bude a nebo za dyl no. jenže mu je 36let a s bývalou manželkou mají dvě krásné už velké děti. Ale než jsme se brali tak jsme si udělali jasno, že chceme oba mít děti naše děti a že po svatbě vysadíme HA no a ted čekáme. a co vaši partneři? co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.6.11 09:41

no já to mám ze zdravotních důvodu doporučeno:)takze pritel se s tim pomalu srovnává:)dávám mu čas i kdyz ja mam jen půl roku pak operace dalsí…:)takze tak ale zvládne to!chlap muj milovaný!:D :-)a bude mu 34tak myslim ze na prvni miminko by uz vek mel:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.6.11 10:43

Ahoj kočeny,je vás tu zatím pár,tak se přidám,jestli můžu :-)
Je mi 22 a půl s přítelem jsem 2 roky.V lednu jsem neplánovaně otěhotněla ale měla jsem strašnou radost,bohužel to nedopadlo a v únoru jsem začala krvácet,týden jsem byla v nemocnici a musela na revizi :-( v květnu jsme se začali snažit ale zatím se nedaří :zed: Teďka o víkendu bych měla mít ovulaci ale zřejmě mám zánět :pocitac: takže to asi zase neklapne.Příteli je 38 takže už má načase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.6.11 11:27

cvano- myslim, že i na druhý. ale kámoška má krásnou berušku a to byla neplánovaná a chlap se vstekal a bránil tomu a když se narodila tak mu ukápla slza a teď jí nepustí z ruky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.6.11 11:31

ahoj krysty jasný, že tě berem. každý se stejným cílem výtán. to jsme si podobný. mě teď bude 21let a mám už teda manžela kterému je 36 takže víme oč jde. akorát ještě nemám za sebou to těhotenství, ale doufám, že brzy budu a to doufám, že i ty a že budem brzo spolu těhulkovat. :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí