Snažilky konec června 2011:-)

2672
22.6.11 10:19

Snažilky konec června 2011:-)

Ahoj holky, najde se nějaká co se bude snažit začínat už během tohoto týdne pomalu ale jistě..?:Djá dnes beru poslední den hormony-sice netusím kdy mi naběhne ovulace ale o víkendu bych to už pomalu začla zkoušet:D:D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8086
22.6.11 10:32

Ahoj, mně o víkendu skončila poslední MS po HA a tenhle týden už se pomalu začínáme snažit, ale ovulace bude spíš až někdy příští týden, jestli vůbec. Brala jsem HA skoro 10let, takže nejspíš budu mít trochu rozhozenej cyklus. Bude to pvní mimčo nebo už máš nějaké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
22.6.11 10:34

ahoj, já se sice nesnažím od června,ale klidně se přidám, snad nás bude víc,ale jestli chceš, přejdi k nám do diskuze
https://www.emimino.cz/…nkovani/211/
i když je dost rozjetá, rády tě přijmeme :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
22.6.11 12:26

bude to první mimi:)ale beru hormony na umelý prechod -synarel:)takze mi vlastne konči léčba po operaci endometriozy:)tak buh vi kdy začnu ovulovat:Dale zkusím uz o víkendu a tak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.6.11 10:15

zdravím snažilky můžu se přidat taky se snažíme s manželem MS mi skončila o víkendu a včera jsme začali snažit opět jupííí a musím se přiznat,že i přez nedoporučení lékařem :oops: :oops: páč dle něho jsem tet v minulé MS prodělala potrat 4 týden,ale myslím si kdybych zrovna nebyla u něj ani o tom nevím byla to pouze silnější MS :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.6.11 10:53

to je fajn ze se nám to tady sbírá:)já si včera vzala poslední sprej :) a také na to brzy hupsneme..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.6.11 14:58

nějak nechápu :-? jaký sprej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.6.11 15:00

mám synarel na umělý přechod mam pooperaci endometrioza a to byla moje 3mesicní lečba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.6.11 16:23

Aha o endometrioze jsem slyšela hodně z různých článků,ale jak ti na to přišly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.6.11 16:38

stale me bolelo břísko a pak jsem nemohla ani na velkou a ani sex…au.. takze takhle magnetickou rezonanci, ale ja mela i hmatatelnou v pochve a streve..:/takze tak..endometrioza rektovaginalniho septa,endometrioza streva, endometrioza vaječniku diagnoza. nicmene to mam pry pryc, jen na strevu to nechali nez mi to bude delat problémy..a prave jsem ukončila 3mesicni lečbu a mam na to pul roku zkusit prirozene otehotnet jinak dalsi operace.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11422
24.6.11 18:14

Ahoj, tak my jsme se snažili před pár dny o víkendu a zač.týdne, tak teď jsem hrozně natěšená a snad se ani nedočkám začátku července, kdy budu dělat testík. A to jsem si myslela, že druhé mimi už nebudu tak prožívat, ale je to úplně stejné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.6.11 19:17

juuu :) ja se snad budu snažit poprvé naostro dnes a v nedeli..:)atd ..po par dnech a doufam ze se te červene potvurky nedočkám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
25.6.11 08:25

všem vám to moc přeji já mám doma 2děti a těhotenství i se svými strastmi je velmi krásná věc a porod také nejraději bych měla děti pořád(ale manžel teda ne :cert: ) co naděláme s chlapama :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
25.7.11 19:30

ráda se přídám,protože se snažíme furt :lol: …asi se budu přidávat do skupin snad i po novám roce :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
25.7.11 19:46

přidej se k nám na snažilky 2011 tam jsou super holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie