Power Plate a otěhotnění

2577
22.6.11 07:23

Power plate - otěhotnění

Ahojky! Chtěla bych začít chodit na power plate, ale současně se snažíme o mimi. Už to bude rok, ale k doktorovi se chystám v září až po dovolené, že se nám třeba během léta zadaří:-)) Je mi jasné, že jakmile zjistím, že jsem těhotná, power plate budu muset vypustit. Ale do té doby neriskuju nic tím, že budu na power plate chodit???? Je z vás tady některá, která chodila na power plate, otěhotněla a vše bylo bez problémů???? Moc děkuji za pomoc :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
22.6.11 07:41

ahoj, tak já jsem se s dr bavila o tom, že naopak cvičení (posilování pánevního dna) může pomoci k otěhotnění…jinak spousta holek tady cvičilo třaba až do 5. měsíce a to třeba i spinning :) takže bych být tebou strach neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.6.11 07:42

Sice popravdě netuším, co to je :) ale před otěhotněním je prima si zlepšit kondičku a vůbec bych to neřešila
nebo to není žádná cvičící technika a proto nechápu na co se ptáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
22.6.11 08:06

http://www.powerplate.com/cz/ - je to cvičení na vibrační plošině. Hlavní kontraindikace je těhotenství, což chápu, protože je to náročnější cvičení s vibrací, ale do té doby než otěhotním bych si snad nemusela ublížit… Vždy jsem na to chtěla chodit, ale u nás ve městě to nebylo až nyní, tak to u vás sonduju, zda s tím máte zkušenosti :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.6.11 08:09

díky za osvětu :)
myslím, že to neva ničemu, ale u sebe vím, že vždy v období po ovulaci bych měla tendenci zvolnit a celkově by mi to mohlo zabránit v tom chodit tam pravidelně
já dělala taichi a to bylo moc prima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
22.6.11 08:13

Já sem na tom cvicila a bez problemu jsem otehotnela, ale jakmile sem to zjistila, muselaa sem cviceni vysadit. Ale rozhodne ti to pomuze zlepsit kondicku a svaly panevniho dna jak uz tady bylo recena, takze s chuti do toho! Zadny cviceni by ti prece nemelo branit otehotnet :) myslím, že spíš naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
22.6.11 08:19

Pryfish - ani nevíš jakou jsi mi udělala radost :dance: Je mi 35, tak bych už miminko chtěla, ale ležet doma, abych si náhodou něco nepřivodila a nic nedělat se mi teda vážně nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.6.11 08:20

na co ležet :)
aktivitou zvýšíš šance
tak hurá do toho a hodně štěstí při těhotnění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
22.6.11 08:21

Saroya - děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
22.6.11 08:36

Já na něj taky chodila a mrkni mi na metřík, důležité je skončit hned, jak s myslíš, že bys mohla být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
22.6.11 08:54

Budu si pro jistotu dělat těhotenské testy :-) Nerada bych něco podcenila :-( Moc děkuji za další pozitivní zprávu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
22.6.11 09:32

Já si taky nemyslím, že by power plate mohl zabránit otěhotnění, ovšem obávám se, že by mohl uškodit v začátku těhotenství, kdy vajíčko „hnízdí“. Těhotenství nezjistíš ihned a otřesy si myslím nejsou to nejlepší. Na poweru jsem cvičila několikrát, tak vím, co to dělá. Ale zkus se zeptat svého gynekologa, ten má asi odbornější názor :wink: .

Přeji, ať se to brzy povede! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.6.11 10:00

ahoj ja delam trenerku na power plate a urcite muzes chodit nez budes tehu, pak nechodit i kdyz je to samozrejme na konzultaci s doktorem, ale zas po porodu bych urcite zacala zase chodit, ja jsem od porodu na nicem jinem necvicila a doporucuju, jsem na stejne vaze a ve forme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ppp
22.6.11 10:01

já si na to před otěhotněním vyžádal odbornější názor - tu pǔlku měsíce po ovulaci jsem vždycky nechodila na power ani na vacupress, kvůli uvolněným radikálům, pak po menstruaci zase půl měsíce jo.

• Citovat
  • Upravit
2577
18.10.11 07:43

Ahojky! Tak já jsem to nakonec udělala tak, že jsem cvičila 3 x týdně, ale po ovulaci jsem si dávala slabší trénink s menšími vibracemi, bez závaží na rukách a na nohách. Poslední trénink, protože jsem si myslela, že to stejně dostanu, protože jsem na sobě vůbec nic nepozorovala, jsem řekla trenérce ať mi dá pořádně do těla a to jsem teda plivala krev. To byl pátek a já měla jít cvičit zase v pondělí. Nabalila jsem si věci, ale v tom mi došlo, že jsem to o víkendu nedostala a pro jistotu jsem si udělala test a byly tam :-))))
Lovelytelle - píšeš, že jsi začala cvičit po porodu, ale já četla, že kojící maminy na tom nemůžou cvičit. Jak to tedy je??? Díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí