Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Wani píše:
Monty PepaZa mě Sunny Kája
Ale nějak nechápu, proč v tomto článku mezi výstřelky řadí Elišku Amálii. Jako chápu, je to iDnes, ale i tak.
https://liberec.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Sunny Kája, tak to je snad ještě větší úlet. ![]()
Kamil,Rostislav (vlastně vše na -slav a -slava),Hugo,Hubert…asi jich je víc ![]()
@weyky píše:
Kamil,Rostislav (vlastně vše na -slav a -slava),Hugo,Hubert…asi jich je víc
mi se třeba líbí Rosťa ale Rostislav je strašné ![]()
@Ivulka88 a nejspíš máme i stejně jméno a rok narození ,jestli to je číslo ve tvé prezdivce. …
@Fíková píše:
Sunny Kája, tak to je snad ještě větší úlet.
No
a Winnetou a Rolex.
Za mě typická česká - Jiří, Josef, Karel, Denis, , Jan, Miroslav, Jaroslav, Anežka, Marie, Karla, Jana, Linda, Denisa.
A pak nemám ráda „módní“ výstřelky typu - Ella, Nella, Mia, Emma, Meda, Malvína, Mathias, Mat(th)eo, Sebastian, Matyáš, Barnabáš, Kryšpín..
@Doe_Jane píše:
mi se třeba líbí Rosťa ale Rostislav je strašné
s tím souhlasím,Rosťa není špatné,ale základní tvar je hrůza ![]()
@Anna766 píše:
Noa Winnetou a Rolex.
Jo, jo, nedávno novinama proběhla zpráva, že se tu narodil Donatello Versace Stojka.
Těch je, ale asi žádné není běžně dávané. Jsou to jména typu Otýlie, Věnceslav/a, Cyril apod.
Jinak do školky bude se synem chodit holčička se jménem Šejla. Ano, psáno takto česky. Příjmení bylo cizí, nemělo -ová, proto vůbec nechápu, co za pohnutí mysli k tomu její rodiče vedlo. Jinak holčička je to nádherná, tmavý vlnitý dlouhý vlasy, velký hnědý oči, ta si tam všechny kluky omotá kolem prstu ![]()
Blažena,Ilona,Květa,Drahomíra,Františka,Evžen,Mojmír,Drahoslav,Viktor,Lubor,Bronislav.......