Nejošklivější česká jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16456
22.6.18 18:53
@Fíková píše:
tak co jim zbývá, s takovým jménem, že jo. :nevim: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.6.18 18:55

Většina ze zmiňovaných jmen má své nositele, takže aspoň někomu se líbila. Ale co taková Kunigunda :mrgreen: ?

• Citovat
  • Upravit
7745
22.6.18 19:17
@Janli píše:
Většina ze zmiňovaných jmen má své nositele, takže aspoň někomu se líbila. Ale co taková Kunigunda :mrgreen: ?

V ČR jsou dvě. A jedna Kunhuta. :) A jedna Kunhilda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.6.18 19:41

Bivoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.6.18 19:42

Některá jména, která se tu objevila, jsou doopravdy neobvyklá, možná až trochu ošklivá, ale hodně jmen tu jistě bylo psaných jen proto, že je jich teď hodně, ale myslím, že k nejošklivějším nepatří a ani se k nim neblíží.

Já pracuju se staršími lidmi a jsem na hodně zvyklá. Navíc mám vysokou míru tolerance a to nejen ke jménům. Co se mi ale vybavilo, je jméno Poliana. Prý je to verze Pollyanny - tedy sloučeniny Polly a Anny. Za mě doopravdy jméno nepoužitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
22.6.18 19:51

Jméno dělá člověk. Spousta tu zmíněných běžných jmen se mi sama osobě vlastně nelíbí, ale znám lidi, co je mají, a nikdy jsem si to neuvědomila. Zato jména, která mám asociovaná s lidmi, které jsem fak neměla ráda (spolužáci) mi přijdou hnusná - je to hodně o soobní zkušnosti s tím jméněm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:05
@žampion píše:
8o 8o tyjo tak jsem se dozvěděla, že celá moje rodina má vlastně hnusný jmena 8o 8o 8o no tak přidám taky svoji trošku. Za mě nee ty profláknutý co má každý Nela, Eliška, Terezka, Natalka, Ema/mma a Ela/lla. Klučičí pak Matyáš, Dominik, Patrik, Filipa v poslední tý všechny áše jako Matyáš/tobiás/Jonáš atd.

hmmm, tak ted jsi zase pohanila půlku mý rodiny 8) Ale já to nějak rozchodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.6.18 20:10

Už dva lidi tu napsali moje jméno. Co dělat, přejmenovat už se nepůjdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:12
@Doe_Jane píše:
někteří lidi jsou fakt magoři, jsou schopní dát dítěti jméno Lennon Marlene Haj Hossein Smetana a myslí si, že jsou hrozně cool a že dceruška bude určitě jednou umělkyně žijící ve Francii apod… snad malá Lennonka nebude prodávat v albertu :mrgreen:

když zvážím osobnost její maminky, tak mě to ani nepřekvapuje. Nadutá „hvězda“, která pohrdá vším českým. Nechápu, proč tu ještě trčí :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.6.18 20:12
@Fíková píše:
Už dva lidi tu napsali moje jméno. Co dělat, přejmenovat už se nepůjdu. :)

Moje jméno padlo v diskusi před pár dny jako příšerný, klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:13
@Fíková píše:
Už dva lidi tu napsali moje jméno. Co dělat, přejmenovat už se nepůjdu. :)

jeden z mých synů to slízne v každé diskusi :oops: Z mého pohledu jméno krásné, tradiční a velmi oblíbené. Přesto tady často upadá v nemilost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
22.6.18 20:15

Kazimír/a, to mi přijde opravdu hnusný jméno v obou variantách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
22.6.18 20:15
@pe-terka píše:
jeden z mých synů to slízne v každé diskusi :oops: Z mého pohledu jméno krásné, tradiční a velmi oblíbené. Přesto tady často upadá v nemilost :lol:

Jarmil? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.6.18 20:18
@pe-terka píše:
jeden z mých synů to slízne v každé diskusi :oops: Z mého pohledu jméno krásné, tradiční a velmi oblíbené. Přesto tady často upadá v nemilost :lol:

Já se divím, že jméno mé dcery tady ještě nepadlo. :lol: To jméno sklízí buď výrazně pozitivní nebo výrazně negativní reakce, nic mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:18
@osvc píše:
Jarmil? :mrgreen:

nestraš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek