Nejošklivější česká jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.6.18 14:07

@Anna766 tak mě třeba Krystyna přijde hrozně divný taková nevim tvrdý, ale to bude tím, že jsem 25let zvyklá na Kristýnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.6.18 14:08

jelikož se jmenuji Iveta, tak se mi nelíbí Slavoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 14:08

Mě přijde otřesné Božena, zvlášť zkrácená Božka. U nás se tak říká ženskému přirození.

• Citovat
  • Upravit
10030
22.6.18 14:09
@Gorlami píše:
A zrejme na tom slunicku byli hodne dlouho… :D

Až do vyplňování formuláře o jménu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.6.18 14:10

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
@Anna766 píše:
No :D a Winnetou a Rolex.

Nemáš na Rolex, tak si ho porodíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149007
@Gorlami píše:
A zrejme na tom slunicku byli hodne dlouho… :D

Asi jo :D možná další dítě spáchají v zimě a Kája bude mít bráchu Ice Pepan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
22.6.18 14:12
@Šarlota4 píše:
@Kristyna.Vechtova Jj to jo, to víš je to zápaďácký :lol:

Když ona by se v zahraničí četla Ema- Éma,Ana-Ána,Jana-Jána atd. Díky tem zdvojenym souhlaskam se to čte krátce Emma,Anna,Janna atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.6.18 14:12

Znám jenom samé Kristýny, tak jak je to v kalendáři. Ty různé podoby budou zase asi jen „výstřelky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
22.6.18 14:13

Za mě Žibřid, Andělín a Želmíra… Až budu chtít, aby mě dítě v pubertě podřízlo, tak jedno z týhle silný trojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149007
22.6.18 14:13
@Kristyna.Vechtova píše:
@Anna766 tak mě třeba Krystyna přijde hrozně divný taková nevim tvrdý, ale to bude tím, že jsem 25let zvyklá na Kristýnu :D

Bylo to myšleno ironicky :D
Třeba muj muž ten pořád neví jak se ta naše holka píše(je Kristýna),pořád se mě ptá a to je její vlastní otec( je přísahám!) a to je holce už 23 let. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.6.18 14:14

To je asi subjektivni a kazdy vnimame hezka/oskliva jmena jinak :nevim: Zalezi asi taky, jestli si pod tim jmenem muzeme predstavit nekoho konkretniho. Nikdy bych nerikala o zadnem jmene, ze je vylozene hnusne :roll: Nekdo dalsi by se mohl urazit, ze toho jmena je jeho napr dite nebo jina milovana osoba :nevim: Ale k tematu. Me se nelibi jmeno Nela. Na jednu Nelu jsem totiz alergicka. Pak bych nikdy svymu diteti nedala Patrik, Dominik a nic s koncem -mira, -slava. To mi pripada tezce nemoderni. Pracovala jsem v hotelu a tam se objevilo par perlicek :D Treba Bruno Tatarko, Lucian Celstyn, Cedrik Jelen. V jedne rodince se jmenovali tata Patrik, syn Patrik a dcera Patricie. To byla ujetost na druhou :lol: A taky Jamie a Jessi Namestkovi :D Sorry, jestli si to tady ctou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

někteří lidi jsou fakt magoři, jsou schopní dát dítěti jméno Lennon Marlene Haj Hossein Smetana a myslí si, že jsou hrozně cool a že dceruška bude určitě jednou umělkyně žijící ve Francii apod… snad malá Lennonka nebude prodávat v albertu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3681
@Anna766 píše:
Asi jo :D možná další dítě spáchají v zimě a Kája bude mít bráchu Ice Pepan.
:D a na podzim jim poridi brachu Rainy Jardu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
22.6.18 14:16

Které se mi zdá nejhorší, to nevím, ale nelíbí se mi jich hodně, z těch ženských jmen je to třeba Cecílie, Berta, Hedvika, Emílie, Ljuba, Gizela a Otýlie. A ještě Zdislava a Brunhilda, ty znám osobně. A mužských pak třeba Cyril, Felix, Igor a Ignác. Ale je jich mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze