Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anna766 píše:
Noa Winnetou a Rolex.
No to si aspoň můžeš říct, že rodiče měli rádi ten film a líbí se jim hodiny Rolex, ale podle čeho vybrali Sunny Káje? ![]()
mně se nelíbí Ráchel, jednou jsem jednu holku urazila, když jsem si myslela, že si ze mě dělá srandu
jinak plno jmen, která tu padla, se mi i líbí, je to prostě hodně subjektivní ![]()
@Kristyna.Vechtova Tak zrovna Ela, Nela, Ema atd jsou v českém kalendáři dlouhá desetiletí.
Hnusný je třeba Vladimíra, Broňa, Mařka a Anča, Dobroslava, Aloisie, Květa… Z klučičích Vráťa, Sváťa a podobné, Hugo, Kvido, Božek, …
@Enicka píše:
@Ivulka88 a nejspíš máme i stejně jméno a rok narození ,jestli to je číslo ve tvé prezdivce. …
Joo ne-e.
A ano jméno i rok je v prezdivce. Wau, tak to koukám, jak jsme se pěkně sešli. ![]()
@Šarlota4 píše:
@Kristyna.Vechtova Tak zrovna Ela, Nela, Ema atd jsou v českém kalendáři dlouhá desetiletí.
tak ona spíše asi myslela ty, u kterých musíš hláskovat, aby člověk věděl kolik písmen tam má napsat
taky mě štve jak někdo píše že je s Emmičkou ![]()
@Šarlota4 píše:
@Kristyna.Vechtova Jj to jo, to víš je to zápaďácký
jste rychlé ![]()
Matyáš, Sofie, Amálie, Emma
z těch starších Božena, Růžena, Marie, Milena, Agáta, Jitka, Vratislav, Bruno, Hugo, Alois, Alan… ![]()
@Šarlota4 jako ať si každý pojmenuje dítě jak chce, za pár let se nad tim asi nikdy nepozastaví, ale mě stačí celej život objasňovat po r - měkké i a po t - tvrdé a to jsem (Kristýna) říkat čekej živit jsem Emma s dvěma m by mě trefilo ![]()
@Doe_Jane přesně, celej život říkat Emma s dvěma m - díky mami a tati
![]()