Nejošklivější česká jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148988
22.6.18 14:17
@Gorlami píše: :D a na podzim jim poridi brachu Rainy Jardu :D

A uzavřou to sègrou Spring Máňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
22.6.18 14:18

Me se nelibi zenska zdrobnela jmena jako Johanka (proc to dite nepojmenuji proste Johana, to mi hlava nebere), Eliska, Anezka, Jindriska. Kdyz se mi v praci predstavuje dospela zenska jako diblik, tak uz mam ze startu averzi :lol: , byt za to ona fakt nemuze, to chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 14:20

@Šarlota4 taky znám jen samé Kristýny, kromě Kristiny Kloubkové. Ne to nejsou výstřelky, ale normální schválené formy jména, stejně jako např máš Julie a Julia a oboje je schválené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 14:21

@Anna766 joo mě to nepřekvapuje, proto to všude hlásím a kór když telefonuju, prostě automat :D mamčin manžel taky dodnes neví jak se píšu a to jsou spolu skoro 13 let :D táta to teda ví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.6.18 14:23
@tulipán píše:
Me se nelibi zenska zdrobnela jmena jako Johanka (proc to dite nepojmenuji proste Johana, to mi hlava nebere), Eliska, Anezka, Jindriska. Kdyz se mi v praci predstavuje dospela zenska jako diblik, tak uz mam ze startu averzi :lol: , byt za to ona fakt nemuze, to chapu.

Jako ta disidentka Petruška Šustrová. K té se to miloučké jméno opravdu nehodí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
22.6.18 14:25
@Kristyna.Vechtova píše:
@Anna766 joo mě to nepřekvapuje, proto to všude hlásím a kór když telefonuju, prostě automat :D mamčin manžel taky dodnes neví jak se píšu a to jsou spolu skoro 13 let :D táta to teda ví :D

Ona nám to holka zkomplikovala jestě Kristiankou,to je vnučka,ale svátek slaví obě stejně spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.6.18 14:25
@Šarlota4 píše:
@Kristyna.Vechtova Když někdo neví jak se píše jméno Kristýna, tak je trochu dement. :lol: :roll:

Se mnou na základku chodily do třídy čtyři Kristýny, každá se psala jinak (Kristina, Kristýna, Krystýna a Krystina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 14:26

@Anna766 :lol: :lol: tak to chápu že má děda dilema. My proto dali synovi Jáchym - tam by snad nikdo měkké nenapsal a případná dcera bude Julie a tam by snad nikdo nenapsal tvrdé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32584
22.6.18 14:27

Mě se třeba nelíbí vůbec jméno Lukáš. A Robert. Pak taky Sebastian,Samuel…zdrobněliny Samečku,Samíčku mi rvou všechno.
Zas některý jména,co tu padly,jsou za mě super…Viktor,Rosťa,líbí se mi Robin.
Holčičí nevim,asi Gertruda,Mahulena,Aranka a tak.:) A nějak jsem už alergická na Anetku a Natálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
22.6.18 14:29
@Sworley píše:
Mě se třeba nelíbí vůbec jméno Lukáš. A Robert. Pak taky Sebastian,Samuel…zdrobněliny Samečku,Samíčku mi rvou všechno.
Zas některý jména,co tu padly,jsou za mě super…Viktor,Rosťa,líbí se mi Robin.
Holčičí nevim,asi Gertruda,Mahulena,Aranka a tak.:) A nějak jsem už alergická na Anetku a Natálku.

Robert to má blbý neb každý si vzpomene na jistý nástroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.6.18 14:29

jo a tohle je taky dobrej úlet https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
22.6.18 14:30
@Fíková píše:
Jako ta disidentka Petruška Šustrová. K té se to miloučké jméno opravdu nehodí. :lol:

Ja uz jsem trochu zaujata, vim to o sobe, ale ony tyhle jmena pod sebou skryvaji bud diblicka nebo sekernici na slovo vzatou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.6.18 14:30
@Gorlami píše: :D a na podzim jim poridi brachu Rainy Jardu :D

Nebo Windy Jarda, to je taky hezký. Na podzim by mohli mít dvojčátka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.6.18 14:31
@tulipán píše:
Ja uz jsem trochu zaujata, vim to o sobe, ale ony tyhle jmena pod sebou skryvaji bud diblicka nebo sekernici na slovo vzatou. :lol:

tak co jim zbývá, s takovým jménem, že jo. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.6.18 14:32

Za mě Norbert, Jeroným a Leo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...