Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, jaké jsou za vás pohodlné bílé tenisky? Univerzální, hodící se k džínům i sukni? Díky!
Záleží k jakym dzinam a k jaké sukni, že
ale brala bych nějaké dražší kožené sneakers, třeba hoegel nebo furla ma hezké. Nebo geox a podobne. Tommy. Na léto nějaké platenky. Ale conversky se mne osobně zrovna nelibi, je to spíše k teplakům obuv podle mne ![]()
Vagabond Zoe
A zrovna Converse a Adidas superstar jsou pro mě typický sportovní boty, rozhodně ne univerzální ![]()
@Quertizop píše:
Zdravím, jaké jsou za vás pohodlné bílé tenisky? Univerzální, hodící se k džínům i sukni? Díky!
Kupuji čistě bílé plátěnky na vyšší bílé podrážce, bez nějakých pruhů a ozdob.
K džínám a kraťasům mám podobné, ale barevné plátěnky ![]()
@MiaBea píše:
Vagabond Zoe
A zrovna Converse a Adidas superstar jsou pro mě typický sportovní boty, rozhodně ne univerzální
Za sportovní považuju něco takového :
Naopak Superstar jsou hezké a pohodlné, ale každý má jiný vkus.
@Tamtama píše:
Conversky
Pohodlné jsou jen když v nich sedíš u PC, na nějaké větší chození fakt ne.
Tady jsou na obrázku Vagabond Zoe a Adidas Superstar, velký rozdíl nevidím.
@Zumpa píše:
Pohodlné jsou jen když v nich sedíš u PC, na nějaké větší chození fakt ne.
Konversky i ty kožené fakt nějaké extra pohodlné nejsou, spíš jsou na parádu.
Puma tenisky, dají se sehnat opravdu univerzální, hodící se skoro ke všemu, a některé mají soft foam, měkkou pohodlnou vložku. Nevýhoda je, že kvalita bot od Pumy není nijak valná, po dvou letech se mi rozpadly.
Obecně u tenisek preferuji značku Nike, a to jak na sport, tak do města. Jejich kvalita a životnost je úplně jinde než u té Pumy.
Uvažuju o kožených od Gabor. Zkoušela jsem taky kožené Lasocki, ale nejsem úplně nadšená.
No Conversky teda za mě pohodlné nejsou, ale to asi žádné plátěné boty. Chce to něco na opravdu celodenní nošení a běhání za děckem. Ty Adidas nebo Nike z toho vychází zatím nejlépe, jen ty Superstar se mi nelíbí, to spíš Stan Smith nebo Grand Court, ale nevím, jak je to u nich s pohodlností ![]()