Sousedka mě odposlouchává

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
148291
13.4.24 11:40
@Dani65 píše: Více

To je konečně rada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
41838
13.4.24 11:50

A už jsi jí tam rachtala těmi klíči?

• načítám...
5598
13.4.24 11:53

Pokud nejsi troll, tak jsi zralá na psychiatra a s IQ šumící trávy Ti ani ten nepomůže :roll:

• načítám...
5598
13.4.24 11:56
@SabinaBabina píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To snad není pravda :pankac:
Když si to celý představím řvu smíchy :D
  • načítám...
21233
13.4.24 11:56
@Havlova píše: Více

Protoze sousedka se meni ve vranu a ona ji chce odehnat? :think:

• načítám...
ontarova.stara
13.4.24 11:57
@PaníBovaryová píše: Více

Vyřešeno, sousedka je Rumburak, který prošel tranzicí.

• Upravit
41838
13.4.24 11:58

Aby věděla, že je viděna? Vždy, když zakladatelka šmíruje sousedku jak šmíruje, prostě zarachtá v zámku klíči.

• načítám...
21233
13.4.24 11:59
@Havlova píše: Více

Tak to ja bych normalne otevrela dvere :lol:

• načítám...
41838
13.4.24 12:01

Já ne, protože bych ani nevěděla, že tam sousedka stojí. Tak by věděla, že občas peru nebo vysávám. Ostatní snad slyšet nemůže.

• načítám...
597
13.4.24 12:03
@Paní.Norrisová píše: Více

Pořád ven nechodím, jsem i doma. Nemusim být pořád venku.Jde slyšet, když přijede výtah. Její rodiče, partner, dcera když vyjdou z výtahu nestihnu přijít ani ke dveřím, vyjdou a hned odemknou a zavřou.
Ale u ní, když přijede výtah je ticho..nejde slyšet přes panel, ze by někdo dvere zavřel, nebo otevřel…tak se jdu podívat co se děje

• načítám...
3042
13.4.24 12:03
@SabinaBabina píše: Více

Už si s tím někam zajdi, prosím.. :roll:

• načítám...
21730
13.4.24 12:06

@Dara90 vždyť už ji jednou nejednou blokli, že je to troll, desátý nick od jedné zakladatelky.

• načítám...
68928
13.4.24 12:07

Tvůj problém není sousedka, tvůj problém jsi ty sama. S úsměvem bych otevřela dveře a zeptala se - mohu vám s něčím pomoci? Klidně pokaždé, když by tam stála. I když fakt nevěřím, že nemá ženská nic jiného na práci, než si stoupnout na chodbu před sousedovy dveře a poslouchat :mrgreen: Paranoia se tomu říká (tvoje diagnóza, ne její).

Ale nad náma bydlí paní, co má potřebu se vyjadřovat k mým (v podstatě klidným a noční klid dodržujícím dětem). Školkové dítě proběhne po chodbě a shora okamžitě - dupdupdup! Dítěti se vysype lego (o víkendu ve tři odpoledne) a shora megarána do podlahy. Tak jsem na to párkrát zareagovala hlasitým - á, dítko mé, paní sousedka už zas soupeří se školkovým dítětem, tak dnes se jí to povedlo hlasitěji! A po nějaké době máme klid. Kdybych věděla, že mi sousedka stojí za dveřma, klidně bych houkla na manžela - hele, myslíš, že nám Nováková zase šmíruje za dveřma? A viděls, co měla dneska na sobě? No každej holt máme nějakej vkus.

• načítám...
597
13.4.24 12:08
@Paní.Norrisová píše: Více

Doma se venuji svým věcem, ale když uslyším že přijel výtah, otevřely se dveře, tak ostatni vyjdou, odemknou, zavřou, ona, když jde sama dcera ve skole, partner v práci, postaví se mi ke dveřím a ticho, je mi jedno, že minutu jakože hledá klíč od bytu, který ma jindy když jde s rodiči, dcerou nebo partnerem najity hned, vždy se najde důvod, proč u těch dveří musi stát, když jde sama.

• načítám...
597
13.4.24 12:09
@veria píše: Více

Tak mám z dřívějška, ona si kupuje asi každou chvíli, nacančana pořád v novém, pak vystupuje v chování, že ona je někdo a druzí nic.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný