Sousedka mě odposlouchává

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42098
13.4.24 16:02
@SabinaBabina píše: Více

A víš, že to je trestné?

• načítám...
597
13.4.24 16:03
@Havlova píše: Více

Kde jsem psala, že slyší, že jim a zehlim? Muzes mi to prosím ukázat?

• načítám...
597
13.4.24 16:04

Je jenom v případě, kdybych to někomu ukazovala. Policie to viděla to mi staci

• načítám...
9243
13.4.24 16:08

Jeste splachnuti..a to se vyplati kvuli tomu poslouchat za dveřma :)

• načítám...
597
13.4.24 16:09
@Konnny píše: Více

😀 👍

• načítám...
116075

A proč si ji jednoduše nevšímáš?

• načítám...
9243

Eh? Ty jsi byla na policii? Co ti rekli? 8o

• načítám...
42098
13.4.24 16:11
Že sousedka dostane doživotí, protože stojí na chodbě a poslouchá, jak zakladatelka kouká. :mrgreen:
  • načítám...
2564
13.4.24 16:13

A jak teda víš, že se pokaždé zastaví u tvých dveří? To ji přece přes to vysávání, umývání nádobí a uklízení nemůžeš ani slyšet. Ty ale uslyšíš výtah a běžíš se podívat kdo prochází kolem tvých dveří :D No tak když je to po cestě, tak začne hledat klíče už předčasně to je přec normální. Nechodí se cíleně zastavovat před tvé dveře prostě to tak vyjde. Když jde s manžou a dítětem tak třeba otevírá on, tak nemusí hledat. Jestli tam stojí pár minut tak se přece nic neděje… a co by z toho asi tak měla, že uslyší vysavač nebo cinkání talířů? To přece uslyší tak jako tak, když musí projít kolem tvých dveří. Ty se prostě musíš smířit s tím, že bydlíš v domě, kde je vše slyšet a hold ostatní sousedi ví, jak často vysáváš :D Z jiných bytů vychází horší zvuky než uklízení :D No a jestli ti to vadí, tak si najdi samostatně stojící domeček, kde žádné sousedy co by tě poslouchali mít nebudeš.

• načítám...
597
13.4.24 16:13
@aiwwa píše: Více

Vsimam, protože ona si všímá mě. A když stojimu mých dveri a poslouchá, mě to obtezuje

• načítám...
597
13.4.24 16:15

Ze to není trestný čin. Ze ji nemohou stíhat jenom proto, že stojí na chodbě. Řekla jsem jim, ze mě poslouchá, policajt rekl, tak je zvědavá, ale proti tomuhle nemůžeme nic dělat.

• načítám...
2564
13.4.24 16:17

@SabinaBabina Ty jsis ji bez jejího vědomí natočila na veřejné chodbě, kde stejně musí projít aby se dostala do svého bytu a ukázala jsi to na policii? 8o A co teda na tom záznamu dělala tak nezákonného? Dobývala se do tvého bytu? Nebo jen stála na chodbě, na které má nárok být?

• načítám...
597
13.4.24 16:17
@Ardilera píše: Více

Neee, to není pravda, nehleda klíče po cestě 😡 vyjde z výtahu, zastaví se u mých dveri a minutu hledá klíč mezi 3ma klíči.

• načítám...
597
13.4.24 16:19
@Ardilera píše: Více

Neee, když jde s partnerem nebo dcerou otevira ona. A to ani klíč nehleda. Kupodivu najednou je klíč najity hned

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný