Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Havlova píše: Více
Kde jsem psala, že slyší, že jim a zehlim? Muzes mi to prosím ukázat?
Je jenom v případě, kdybych to někomu ukazovala. Policie to viděla to mi staci
Jeste splachnuti..a to se vyplati kvuli tomu poslouchat za dveřma ![]()
@SabinaBabina píše: Více
Eh? Ty jsi byla na policii? Co ti rekli? ![]()
@Konnny píše: VíceŽe sousedka dostane doživotí, protože stojí na chodbě a poslouchá, jak zakladatelka kouká.
@SabinaBabina píše: Více
A jak teda víš, že se pokaždé zastaví u tvých dveří? To ji přece přes to vysávání, umývání nádobí a uklízení nemůžeš ani slyšet. Ty ale uslyšíš výtah a běžíš se podívat kdo prochází kolem tvých dveří
No tak když je to po cestě, tak začne hledat klíče už předčasně to je přec normální. Nechodí se cíleně zastavovat před tvé dveře prostě to tak vyjde. Když jde s manžou a dítětem tak třeba otevírá on, tak nemusí hledat. Jestli tam stojí pár minut tak se přece nic neděje… a co by z toho asi tak měla, že uslyší vysavač nebo cinkání talířů? To přece uslyší tak jako tak, když musí projít kolem tvých dveří. Ty se prostě musíš smířit s tím, že bydlíš v domě, kde je vše slyšet a hold ostatní sousedi ví, jak často vysáváš
Z jiných bytů vychází horší zvuky než uklízení
No a jestli ti to vadí, tak si najdi samostatně stojící domeček, kde žádné sousedy co by tě poslouchali mít nebudeš.
@aiwwa píše: Více
Vsimam, protože ona si všímá mě. A když stojimu mých dveri a poslouchá, mě to obtezuje
@Konnny píše: Více
Ze to není trestný čin. Ze ji nemohou stíhat jenom proto, že stojí na chodbě. Řekla jsem jim, ze mě poslouchá, policajt rekl, tak je zvědavá, ale proti tomuhle nemůžeme nic dělat.
@SabinaBabina Ty jsis ji bez jejího vědomí natočila na veřejné chodbě, kde stejně musí projít aby se dostala do svého bytu a ukázala jsi to na policii?
A co teda na tom záznamu dělala tak nezákonného? Dobývala se do tvého bytu? Nebo jen stála na chodbě, na které má nárok být?
@Ardilera píše: Více
Neee, to není pravda, nehleda klíče po cestě 😡 vyjde z výtahu, zastaví se u mých dveri a minutu hledá klíč mezi 3ma klíči.
@Ardilera píše: Více
Neee, když jde s partnerem nebo dcerou otevira ona. A to ani klíč nehleda. Kupodivu najednou je klíč najity hned
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat