Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SabinaBabina píše: Více
Tak tajemství jo? ![]()
Takze kvuli minute co je sousedka na chodbe instalujes nekde na chodbe kameru, behas s tim na policii a setris na dvere za 35tisic?
Tak nejak si ji natocit musela, pres kukatko tezko.Uz se do toho zamotavas..
Tak jestli ti nevadí taková investice kvůli 1 minutě před dveřmi a běháš kvůli tomu na policii… to sousedi ze spodu půjdou rovnou do vězení, protože ví, kdy přesně se koupeš, v kolik hodin dupeš v jaké části bytu. Co posloucháš za hudbu a seriály
To abys udělala celkovou rekonstrukci za x mega a akusticky odhlučnila celý byt, ať tě nikdo neslyší.
Holky prosím vás, já vám nekecám, už jsem z ni opravdu zoufalá. Uz nevím kudy kam. Obleceni nekupuju, jídlo pořádně nekupuju, protože potřebuji ty dveře.
Opravdu stojí na chodbě a poslouchá
Jsem z ni už zoufala ![]()
Stejně tě slyší přes zeď, tak proč chceš nějaký drahý dveře? Dřív se na dveře jako odhlučnění dávala taková koženka s molitanem. A nebo musíš holt víc vydělávat, třeba brigádu.
@SabinaBabina Sama říkáš, že tam stojí tak minutu, vybírá klíč, v jiné diskuzi jsi psala, že čumí třeba do mobilu. Kolem tvých dveří musí projít aby se dostala k sobě, hold jí to prostě vychází, že se zastaví tak nějak před tvými. Čím tě tu minutu tak obtěžuje? Za jednu minutu nemůže ani nic slyšet, protože ty všeho necháváš a běžíš se na ni kouknout. Pochop, že ty ji vůbec nezajímáš, jediný kdo někoho sleduje jsi ty.
@Havlova píše: Více
Koženka nepomůže z duvodu ze mám mezi futrama a dverma mezeru, nevím jak se těsní dveře. Mám takové ty úzké futra a dveře z uni hobby, to jsou jak pokojové
@Ardilera píše: Více
Musí projít, ale nemusí tam stát jak tvrdé y u mých dveri
@SabinaBabina a představ si, že přes zeď pravděpodobně slyší každý tvůj rozhovor. Na co stát před tvými dveřmi, když může hodit ucho s hrníčkem na zeď a ví o všem ![]()
@Ardilera píše: Více
To je pravda, máme společnou zeď. To si taky myslím, že používá hrníček..stihna
@SabinaBabina ty ji ale nemáš co zakazovat, kde se může a nemůže zastavit, ona je na veřejné chodbě, v prostoru, který vede k jejímu bytu… když jdu sama tak se taky zastavuji víc, obzvlášť s telefonem v ruce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat