Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ivan PPZ píše: Více
Já to ale neumím správně nalepit a nevím rozmer mezery, která šířka by byla spravna
Těsnění „zruší“ mezery mezi futrama a dveřma. Tamtudy proniká zvuk a uniká i teplo. Koženka sama nestačí, ta se dává na vnitřní stranu dveří a zakrývá tu „hmotu“ co se použije na to odhlučnění. Přinejhorším třeba molitan.
Jak moc velká je mezera by se asi zjistit dalo, to není žádná vyšší dívčí. Nepleteš si to tady se seznamkou s hodinovým manželem?
Jako levnější řešení- než nové dveře- by se dal pořídit závěs z těžší látky, který by celý zakryl dveře- třeba 10 cm od dveří (doma).
@Ivan PPZ píše: Více
Takže si dám to těsnění a kozenku samozřejmě s výplní. Plus třeba zaves.
Cože? Mám teď úplně jiné starosti, než nějakou seznamku s hodinovým manželem.
Já, že jestli bys byl poblíž, jestli bys za úplatu mi tu kozenku přijel dát.
Velke dík vám všem
a hlavně těm kteří mi poradily co vy na mém místě dělaly a uživateli Ivan PPZ.
Dveře si nové dávat nebudu. Pořídím kozenku a těsnění. Plus silný zaves.
Jste tu zlatí, hodně jste mi někteří pomohli, děkuji vám
![]()
@SabinaBabina píše: Více
A jak budeš koukat tím kukátkem, když tam bude závěs?
![]()
@PetraJ píše: Více
Už nijak, bude těsnění a koženka s výplní, tak to trochu odhlucni i zaves.To už budu v klidu.🙂
A nikdo z těch tvých kamarádu nebo rodiny by ti s tím nepomohl?
Vyjdi a řekni jí "Nechte mě, prosím, na pokoji, kvůli vám musím šetřit na nové dveře. Chtěla bych si koupit něco hezkého, abyste mě nepomluvila, že nechodím tak načančaná jako vy. "
Zní to blbě, co? No a o tom to celé je. Hledáš problém tam, kde není. Opravdu pochybuju o tom, že sousedka nemá co na práci, tak stojí s uchem na dveřích. Co by tak asi slyšela? Aha, teď jde asi do kuchyně, aha, teď luxuje, teď teče voda, teď spláchla záchod… No, samé zajímavé věci. Ty nešetři na dveře, ale na psychologa.
Nechce se mi to cele docitat, ale prozradi mi nekdo, co ta sousedka za dverma odposlouchava, kdyz zakladatelka zije sama? ![]()
@malákráličice no to těžko říct, když tam stojí jen minutu (vybírá klíč nebo kouká do telefonu) a zakladatelka všeho nechá a běží ji pozorovat, tak asi poslouchá jak zakladatelka funí za dveřmi
nic moc jiného za tu chvilku slyšet nemůže
ale hlavně, že má sousedku natočenou a byla s tím i na policii
a má přehled co celá její rodina dělá … to se hned tak nevidí. ![]()
@malákráličice píše: Více
Ty můj kvíítku medovýýý, to se nikdo nedovííí… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat