Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ardilera když nechci aby mě sousedi viděli, tak si nestoupnu k jejím dveřím. Dvere mají kukatko, chodba je společný prostor, pokud nechci aby ve společném prostoru viděli co dělám, tak otevřu dveře, vejdu dovnitř a tam si dělám co chci. A vím, mám jistotu, že když jsem v predsini, tak mě nikdo z kukatka nevidí
@Ardilera rozdíl je v tom, že já se ze soukromí dívám do veřejného společného prostoru, kudy může projít úplně kdokoliv. Mezitim co ona poslouchá co se děje za dveřmi v soukromí, kam nemá NASTESTI volný přístup.
Co si kdo za zavřenými dveřmi v soukromí udělá a dělá, není její věc.
Ale co se děje ve společném veřejném prostoru se můžu v soukromí podívat kdykoliv.
@SabinaBabina a ona v tom společném prostoru může stát klidně dvě hodiny, pokud se jí bude chtít. Tady nejde vůbec o ni, problém máš ty.
@Velryba černá píše: Více
Však at stojí, ale musí počítat s tím že je to společný prostor, že ji člověk může vidět, co dělá. Taky tam budu dlouho stávat
@SabinaBabina podle mě máš slušně rozjetou paranoiu. K doktorovi.
@aiwwa dobře, dejme tomu, že mám paranoiu, psychiatrička mi dá léky, které budu brát. Jak to změní její poslouchání u dveří? ![]()
Příspěvek upraven 13.04.24 v 15:15
@SabinaBabina píše: Více
Jí je ale jedno, že jsi nalepená na vlastní dveře, ona si tady opakovaně nestěžuje.
@SabinaBabina píše: Více
Přestane ti to vadit. Případně přestaneš mít halucinace.
@SabinaBabina já nepsala nic o tom, že něco ví. Evidentně máš problém i s pochopením textu.
@aiwwa píše: Více
Ty, ale ze stojí dlouho u mých dveri, to je i v záznamu. To asi bude těžko halucinace
Takže když někdo dělá stalking, tak se obeti dají léky aby ji přestalo vadit, že ji někdo dělá stalking? ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tady píšeš, že je ji jedno ze jsem nalepena na dveřích. Jak víš, že je ji to jedno, když to tedy neví?
Příspěvek upraven 13.04.24 v 15:21
@aiwwa hlavně jí nepopisuj ten rozdíl, nebo za dva dny založí diskusi na podkladě informací od tebe.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat