Sousedka mě odposlouchává

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
597
13.4.24 15:20
@aiwwa píše: Více

Je to šmírování

• načítám...
Velryba černá
13.4.24 15:21

@SabinaBabina jsi autista? Nebo máš OCD?

• Upravit
115944
13.4.24 15:21
@SabinaBabina píše: Více

Už jsem ti to psala v jedné tvoji dřívější diskuzi. Tak pokaždý otevři dveře a zeptej se ji co potřebuje.

• načítám...
Velryba černá
13.4.24 15:23

@SabinaBabina ale ona tam může stát klidně půl dne, jak jsi sama uvedla, chodba jest společným prostorem.

• Upravit
597
13.4.24 15:24
@Velryba černá píše: Více

Píšeš, že je ji jedno, ze jsem nalepena na dveří. Takze ona neví ale je ji to jedno :mrgreen:

• načítám...
597
13.4.24 15:26

Mám obojí. Mam vystudovanou obchodní akademii, dělám v administrativě. Co myslíš, může tam někdo takový pracovat?

• načítám...
597
13.4.24 15:27

Tudíž musí počítat s tím, že ve veřejném prostoru ji může kdokoliv vidět co dela.

• načítám...
Velryba černá
13.4.24 15:32

@SabinaBabina pravděpodobně nikterak neřeší, zda ji někdo vidí nebo ne. Problém máš ty a to jak v případě, že je to celé pravda, tak v situaci, kdy si chodíš na weby ulevovat svými výmysly.

• Upravit
2564
13.4.24 15:35

@SabinaBabina Přesně tak, jí je úplně jedno, jestli ty na ni pokaždé koukáš jak o minutu dýl vybírá správný klíč :D… a pořád jsi neodpověděla… stojí nalepená uchem na tvoje dveře? nebo prostě vystoupí z výtahu a stojí před ním, potažmo někde uprostřed chodby/u svých dveří. (když teda máš tak vypozorované co přesně dělá a co má na sobě) A když ty stojíš hned za dveřmi a sleduješ ji tak asi nemá co poslouchat, když ty nevydáváš žádné zvuky :D z toho vyplývá, že ji vůbec nezajímáš, pravděpodobně ani netuší zda jsi doma a prostě jí to dýl trvá… jak dlouho na té chodbě stojí? pár minut? Hodinu? To jsi nějaká stíhačka, že ji kontroluješ že hledá klíč o několik minut dýl než její manžel? Normální člověk naopak zpozoruje, když je na chodbě neobvyklí hluk a klidně i otevře dveře aby se podíval, když je klid tak to nikoho nezajímá :D

• načítám...
597
13.4.24 15:35

@Velryba černá já vím, že si nevymyslim. K čemu by mi to bylo si vymyslet.

• načítám...
9243
13.4.24 15:38
@SabinaBabina píše: Více

Trolleni pro zabavu? Pro pozornost?

• načítám...
597
13.4.24 15:38
@Ardilera píše: Více

Ucho nalepené nemá, protože dveře nejsou odhlucnene, tak to jde slyšet i když nemá ucho nalepené na dveřích. Stoji u mých dveri, tak vidím co dela. Kdyby stala u výtahu nebo u svých dveří tak bych to těžko viděla.

Příspěvek upraven 13.04.24 v 15:42

• načítám...
2564
13.4.24 15:40

@SabinaBabina A co teda slyší? To že dýcháš z druhé strany dveří? Možná ona zkoumá jestli ji zase nesleduješ :D

• načítám...
597
13.4.24 15:40
@Konnny píše: Více

Opakuji NEJSEM TROLL. Dekuji za pochopení ;)

• načítám...
597
13.4.24 15:41
@Ardilera píše: Více

Co ja vím co slyší? Ona me to neřekla, co slyší a co ne. Mě se neptej zeptej se ji.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný