Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SabinaBabina Jak můžeš slyšet někoho stát 2 m od dveří. To přece nevydává žádné zvuky. ![]()
@ontarova.stara píše: Více
Mě zajímá co se děje U MYCH DVERI, kdo stojí u mých dveri.
Hluk mě nezajímá, ať se tam děje co chce, pokud se to netýká mě.
@SabinaBabina ona se ti přece nijak nemstí, stojí na chodbě před svým bytem, na to má přece právo, to ty jí špíruješ kukátkem… ona se nijak neskrývá… jako přikládat ucho k cizím dveřím, nebo stát v jiném patře než bydlí, by bylo divné, ale to podle tvého popisu nedělá, jen loví v kabelce. Co podle tebe tak slyší? Televizi, hudbu, mlácení talířů? Zajímavější už by bylo poslouchat sousedy, kteří jsou aspoň 2 a vedou nějaké zajímavé konverzace… poslouchat jedince je přece dost nuda
fakt nemá co slyšet…
@Havlova píše: Více
Mstí se tím, že poslouchá co u sousedů. Chapes?
@SabinaBabina píše: Více
Ale JAK zjistíš, když u kukátka nestojíš, že před tvými dveřmi někdo je, když nedělá hluk a jen stojí a čumí? To prostě znamená, že vartuješ u dveří a sleduješ, co se kde šustne.
Přijede výtah a je klid, proč máš potřebu se opakovaně dívat, kdo je na chodbě?
Ještě mě tak napadá, nemá třeba sluchátka (přes rozpuštěný vlasy airpody kukátkem sotva uvidíš), třeba si chce doposlechnout podcast nebo tak než se doma na ni nahrne dítě a manžel se všemožnými požadavky… před dveřmi má ještě pár minut klidu, tak ji nechej. ![]()
@Havlova píše: Více
No však právě. Ze je podezřelé ticho, když je u mých dveri.
V našem cinzaku před rokem vykradli jednoho pana to by mě zajímalo, jak zloděj věděl, že sousedi na patře nebudou doma.
@Ardilera píše: Více
Hele, když je dcera ve škole, manžel přítel v práci, tak ten klid má přece i doma, nikde žádné kukatko, jen ona sama doma, když dcera ve škole, přítel v práci.
Ona má rozpuštěné vlasy???
když je na krátko? Co je to za blbost???🤔
@Ardilera má krátké vlasy obarvene na mahagon, kde ji usi vidět jsou, protože má kraticky sestřih. A sluchátka opravdu nemá
Když je dcera ve škole, pritel v práci, tak se na ni nemá doma kdo nahrnout.To je logické.
Vlasy má na krátko.
Mě by zajímalo kdes na tomhle všem byla? Jak te tohle napadlo? ![]()
@SabinaBabina jak mám tušit, že má krátké vlasy (spoustu holek nosí dlouhé a rozpuštěné), pak kukátkem dveří fakt nemůžeš rozeznat jestli má na uších sluchátka… a jak ty víš, že ten den zrovna manžel nemá homeoffice, není dítě nemocné, nevyřizuje si ještě nějaké zprávy… to prostě musíš běžet ke dveřím a šmírovat co dělá. Nechodíš náhodou taky do práce? Dítě má určitě kratší den než ty
… a jak jsem přišla na poslech podcatu… no taky občas stojím před dveřma bytu, nebo obchodu protože si chci doposlechnout kapitolu eknihy nebo tak. Ty ji teda musíš hodně pozorovat když víš, že nemá sluchátka, nehledá nic v kabelce a kdo z její rodiny je nebo není doma
Jak ty víš co přesně ona za těmi dveřmi dělá?
No práve, jak to máš všechno vědět, psala si jako kdyby si vše věděla, viděla. Tak jsem se zeptala, jak to všechno víš? Když bydlíš vedle nich, máte společnou stěnu, tak slyšíš i věci které slyšet nechceš. Ted jsem na nemocenske, tak i když nechci, přes prasknutí dveří slyším, že se zrovna zavřely dvere, je to panelák, přes panel se vše ozývá.
Ano protože ji vidím na ruce jak minutu hledá mezi 3 klicema klíč od bytu. Chodba je společný prostor.Kdyz stojím na chodbě, počítám s tím, že mě ve společném prostoru může kdokoliv vidět. Proto radši dělám věci doma v soukromi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat