Sousedka mě odposlouchává

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
597
13.4.24 17:34
@Ivan PPZ píše: Více

Moc vám děkuji, děkuji, že mě chápete :srdce: :hug: ano cítím se nekomfortne. Takze ty dveře jsou ideální?
Vás komentář si zapíše, děkuji vám

Příspěvek upraven 13.04.24 v 17:34

• načítám...
718
13.4.24 17:34

Přijde mi, že tohle je fakt nějaká psychická mania a posedlost sousedkou.
Buď je to troll nebo by se Z. Měla objednat na psychiatrii s vážnou paranoiu.

Jojo, sousedka na úrovni alá dámicka bude určitě stát u dveří a zajímat se, co dělá a říká „póvl“ Z. s dítětem. Tak určitě teď tu o Karkulce.
Jediný, kdo tady stalkuje je sama Z. - jak je možný, že ví naprosto všechno, kde co v jakou minutu kde stojí? Jede výtah a hned zbystří? Vždyť to je stalking ze strany Z. jak blázen. To je děsivý chování, totální posedlost. Mít takovou psycho ženskou v bytovce, co nemá nic jiného na práci než stalkovat sama lidi a pak si vsugerovat, že ji přitom okolí sleduje musí být dost očistec.

Ale sazim na toho trolla, opět…

Příspěvek upraven 13.04.24 v 17:37

• načítám...
8523
13.4.24 17:35

Jakože by jí sousedka přispěla na nový dveře? 8o To jako proč? Co jí je do jejich dveří?

• načítám...
148684
13.4.24 17:35
@Paní.Norrisová píše: Více

Do lesa. Ale tam by zase na ni koukala zvířata, otravovali ptáci…

• načítám...
597
13.4.24 17:37

Nevím jak se to lepí neumím to nevyznám se v tom, nekecám, jinak bych to už dávno mela

• načítám...
597
13.4.24 17:38

@Ivan PPZ dívala jsem se na profil, jste z daleka :,(

• načítám...
148684
13.4.24 17:39
@PetraJ píše: Více

To si úplně představuju v živých barvách. Dobrý den paní sousedko, jelikož trpím fixní ideou že mě stalkujete, tak mi dáte půlku platby za moje nové dveře.

• načítám...
597
13.4.24 17:39

@Havlova takže mám si je pořídit :think:

• načítám...
718
13.4.24 17:40

@Anna766 Jojo, tací lidí, co mají opravdu diagn. paranoiu umí klidně zavolat policii i u toho lesa. Ani nejde o zvířata, spíš si tací lidé vsugeruji, že je někdo sleduje v tom lese a schovává se. Ale reálně nikdy žádný pořádný důkaz…
Taci, kdo se s takovým onemocněními neléči, jsou opravdu neštěstí pro okolí a i samotnou policii.

Příspěvek upraven 13.04.24 v 17:42

• načítám...
42086
13.4.24 17:40
@SabinaBabina píše: Více

Jak by se to asi lepilo? Postupně se sundavá ta papírová páska a přitlačením lepí na futra ci dveře.
 https://youtu.be/jpzLVnZvoc0?…

• načítám...
597
13.4.24 17:42
@Havlova píše: Více

To bude vypadat hrozně

• načítám...
526
13.4.24 17:43
@SabinaBabina píše: Více

No, když máš o sousedce takový přehled, tak je vlastně otázka, kdo koho tedy šmíruje. Možná jí přijdeš divná, tak se na tebe víc zaměřuje. Mmch. ve společných prostorech nemáš co koho sledovat bez jeho souhlasu kamerou a policie by se takovému důkazu ledatak vysmála nebo naštvala, že je tím otravuješ. Stejně tak sousedka může klidně stát u tvých dveří, protože ve společných prostorech může stát kde chce a jak dlouho chce, akorát ti nemůže blokovat cestu, když chceš jít dovnitř nebo ven. A poznámka o tom, že kvůli ní chodíš blbě oblečená nebo nejdeš ke kadeřníkovi a bude tě pomlouvat mi přijde jak úvaha ze Země jednorožce za druhou. Ty budeš na ty dveře šetřit roky a doteď sis žádné oblečení nekupovala a nemáš a záleží ti na názoru cizí ženský, tedy jestli bys jí vůbec stala za to, aby tě drbala? Jako dát 35. tisíc za dveře, kvůli sousedce, které jsi dost pravděpodobně buřt a kdyby ne, tak by dost pravděpodobně stačilo párkrát si na ni za těmi dveřmi počkat a s brajglem ty dveře rychle otevřít a houknout na ní třeba „Baf“ je fakt nesmyslný výdaj, kvůli kterému se navíc z tebe evidentně ještě stane bláznivá lesana.

• načítám...
3837
13.4.24 17:49

@SabinaBabina Fuu mít takovou sousedku…Myslím tebe. Jen tě čtu a mám z tebe strach. Už teď ti v hlavě cvaklo, máš rozjetou paranoiu. A Bůh ví čeho všeho jsi schopná, když se nebudeš léčit a dál to přiživovat.
Jediný kdo někoho stalkuje jsi ty. Sousedka dojede výtahem a ty letíš ji sledovat ke dveřím, ani bych se nedivila, že se tam zastaví, protože si musí říkat, proč ten blázen mě zase pozoruju jak jdu domů. Hnus. Začni se sebou něco dělat.

• načítám...
4484
13.4.24 17:56
@Anna766 píše: Více

Myslíš, že by ji nějaká srnka přišla před dveře a ona jí stopovala, jak dlouho tam stojí? Nebo si pořídí krmítko na zahradě a bude pozorovat a podezírat ptáky, že jí sledují, protože tam zobou moc dlouho?
Chudáci zvířata, takovou sousedku…

• načítám...
11559
13.4.24 18:15
@PetraJ píše: Více

To byl návrh řešení od AI. To nebylo poznat?
Někdo mě mohl byť jen podezřívat, že bych toto vymyslel?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný