Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1812
21.2.13 11:48
@mejdylko píše:
@monatkaa já nevim, ale jak jsem psala, mě prdnout voda, tak se zbalim a letim do porodky a nenapadlo mě zakládat diskuzi a bavit se otom jestli jet nebo ne… když v porodnici ženská dostane asi 1000 pokynů, že radši přijet a pak jet domu, než nepřijet vůbec. Nevim, tak asi každá máme jiné střízlivé myšlení. :)

Ono dost těžko soudit, když tam měla problémmy s personálem :think: :think: :think: a pokud jak někdo říkal, že tam byla víckrat, tak nevím :think: :think: :think:
Sama vím, jak jsem měla problémy, že mi prosakuje voda a byla kvůli tomu imrvére někde na pozorování, :roll: :roll: :roll: a už jsem si taky přišla jak blbec :oops: :oops: :oops: :oops:
Můj příspěvek nebyl rýpání, nebo něco podobnýho, jasný, že měla jet do porodky, ale říkám, svým způsobem ji chápu a má u mě plusový body, že aspoň měla „koule“ napsat diskuzi pod nickem, ne anonymně :P :P :P :P
Ale byl to jen můj názor :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
358
21.2.13 11:52
@monatkaa píše:
Ono dost těžko soudit, když tam měla problémmy s personálem :think: :think: :think: a pokud jak někdo říkal, že tam byla víckrat, tak nevím :think: :think: :think:
Sama vím, jak jsem měla problémy, že mi prosakuje voda a byla kvůli tomu imrvére někde na pozorování, :roll: :roll: :roll: a už jsem si taky přišla jak blbec :oops: :oops: :oops: :oops:
Můj příspěvek nebyl rýpání, nebo něco podobnýho, jasný, že měla jet do porodky, ale říkám, svým způsobem ji chápu a má u mě plusový body, že aspoň měla „koule“ napsat diskuzi pod nickem, ne anonymně :P :P :P :P
Ale byl to jen můj názor :kytka: :kytka: :kytka:

Tak nevím, proč by o prdlý vodě měla psát jako anonym… Mě u druhýho pomalu odtékala voda ve 30tt a rozhodně bych neseděla u kompu. Proboha, proč to tu vůbec probíráme, vždyť je to jasný!!!

• načítám...
ohýnek
21.2.13 11:52

Proplácí vzp epidural?
jj, každou druhou středu od dvanácti do pěti. Takže dobře zvolit termín

• Upravit
2642
21.2.13 11:58

Hele a to by to měla psát na Zahrada.cz nebo do Měšce? Když vám to přijde tak pitomý tak proč to čtete a proč sem chodíte?

• načítám...
ohýnek
21.2.13 12:02

@kjhui protože se tu pobavím a né všechny témata jsou špatný. Zcela výmečně se zde dá najít i konstruktivní rada :mrgreen:

• Upravit
14541
21.2.13 12:02

Velmi šílená diskuze byla i tahle , kdy to začalo sporem o 500kč na dárky a nakonec z toho vyšlo, že manžel je násilník, nevěrník a mag*r :roll:

• načítám...
358
21.2.13 12:03
@kjhui píše:
Hele a to by to měla psát na Zahrada.cz nebo do Měšce? Když vám to přijde tak pitomý tak proč to čtete a proč sem chodíte?

Já měla na mysli, proč to probíráme TADY! Jsou tu snad i jiná témata kromě prasklé vody, proto sem chodíme. A taky proto, abysme tu mohli pomlouvat ostatní, protože jsme hrozný důry a nic jinýho neumíme…
Ježíš, to je směšný, probírá se tu snad „nejšílenější diskuze“ a ne obhajoba prdlé vody..
Každopádně nejšílenější diskuze je tahle..

• načítám...
2642
21.2.13 12:06

@ohýnek @pajjakk

No ufffff :-) já se pro jistotu dívala na hlavní stránku jestli je to opravdu o miminech, maminách a výchově, jestli tu nejsem špatně.

• načítám...
358
21.2.13 12:06

Taková sranda tu byla a teď si připadám jak děsná rypna :roll:

• načítám...
Reyne
21.2.13 12:08
@kjhui píše:
@ohýnek @pajjakkNo ufffff :-) já se pro jistotu dívala na hlavní stránku jestli je to opravdu o miminech, maminách a výchově, jestli tu nejsem špatně.

asi jsi se dívala špatně, protože tady to je NEJEN o maminách a miminách.

• Upravit
1812
21.2.13 12:11
@pajjakk píše:
Taková sranda tu byla a teď si připadám jak děsná rypna :roll:

ale prdlajs :P :P :P žádná rypna nejsi :lol: :lol: :lol:
ano, tahle diskuze je o nejšílenější diskuzi, takže já už končím s H2O :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
ohýnek
21.2.13 12:11

@kjhui tak asi je, ale zrovna kvůli tomuhle tématu bych si to nepřestla myslet, jsou tu i „lepší“

• Upravit
2642
21.2.13 12:12
@pajjakk píše:
Taková sranda tu byla a teď si připadám jak děsná rypna :roll:

Tož ono někdy si člověk připadá jako pako když se tu na něco ptá a musí počítat s tím že se na něho sesypou dračice s opačným názorem, tak pak ještě čekat že někdo udělá samostatnou diskuzi aby „tý jo a viděli jste tuhle ***“.. Myslím že nejsem jediná cíťa co už se tu opravdu na nic nezeptá :-)

• načítám...
ohýnek
21.2.13 12:13

@kjhui já jsem se odvážila tady zeptat na něco dvakrát (přiznávám anonymně, bylo to dost osobní) a dozvěděla jsem se leda tak houby s octem :mrgreen:

• Upravit
358
21.2.13 12:16
@kjhui píše:
Tož ono někdy si člověk připadá jako pako když se tu na něco ptá a musí počítat s tím že se na něho sesypou dračice s opačným názorem, tak pak ještě čekat že někdo udělá samostatnou diskuzi aby „tý jo a viděli jste tuhle ***“.. Myslím že nejsem jediná cíťa co už se tu opravdu na nic nezeptá :-)

No jo, před chvílí jsem psala do jedné diskuze, že pohanka je v 6m nevhodná a alter matky mi dávaly čočiny, i když prý podle makrobiotiky je moc jangová :think: Kdyby věděly, že můj 13m syn si dal k obědu knedl a svíčkovou, tak by mě ukamenovaly :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová