Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mejdylko píše:
@monatkaa já nevim, ale jak jsem psala, mě prdnout voda, tak se zbalim a letim do porodky a nenapadlo mě zakládat diskuzi a bavit se otom jestli jet nebo ne… když v porodnici ženská dostane asi 1000 pokynů, že radši přijet a pak jet domu, než nepřijet vůbec. Nevim, tak asi každá máme jiné střízlivé myšlení.
Ono dost těžko soudit, když tam měla problémmy s personálem
a pokud jak někdo říkal, že tam byla víckrat, tak nevím
![]()
Sama vím, jak jsem měla problémy, že mi prosakuje voda a byla kvůli tomu imrvére někde na pozorování,
a už jsem si taky přišla jak blbec
![]()
Můj příspěvek nebyl rýpání, nebo něco podobnýho, jasný, že měla jet do porodky, ale říkám, svým způsobem ji chápu a má u mě plusový body, že aspoň měla „koule“ napsat diskuzi pod nickem, ne anonymně
![]()
Ale byl to jen můj názor
![]()
@monatkaa píše:
Ono dost těžko soudit, když tam měla problémmy s personálem![]()
![]()
a pokud jak někdo říkal, že tam byla víckrat, tak nevím
![]()
![]()
Sama vím, jak jsem měla problémy, že mi prosakuje voda a byla kvůli tomu imrvére někde na pozorování,![]()
![]()
a už jsem si taky přišla jak blbec
![]()
![]()
![]()
Můj příspěvek nebyl rýpání, nebo něco podobnýho, jasný, že měla jet do porodky, ale říkám, svým způsobem ji chápu a má u mě plusový body, že aspoň měla „koule“ napsat diskuzi pod nickem, ne anonymně![]()
![]()
![]()
Ale byl to jen můj názor![]()
![]()
Tak nevím, proč by o prdlý vodě měla psát jako anonym… Mě u druhýho pomalu odtékala voda ve 30tt a rozhodně bych neseděla u kompu. Proboha, proč to tu vůbec probíráme, vždyť je to jasný!!!
Proplácí vzp epidural?
jj, každou druhou středu od dvanácti do pěti. Takže dobře zvolit termín
Hele a to by to měla psát na Zahrada.cz nebo do Měšce? Když vám to přijde tak pitomý tak proč to čtete a proč sem chodíte?
@kjhui protože se tu pobavím a né všechny témata jsou špatný. Zcela výmečně se zde dá najít i konstruktivní rada ![]()
Velmi šílená diskuze byla i tahle , kdy to začalo sporem o 500kč na dárky a nakonec z toho vyšlo, že manžel je násilník, nevěrník a mag*r ![]()
@kjhui píše:
Hele a to by to měla psát na Zahrada.cz nebo do Měšce? Když vám to přijde tak pitomý tak proč to čtete a proč sem chodíte?
Já měla na mysli, proč to probíráme TADY! Jsou tu snad i jiná témata kromě prasklé vody, proto sem chodíme. A taky proto, abysme tu mohli pomlouvat ostatní, protože jsme hrozný důry a nic jinýho neumíme…
Ježíš, to je směšný, probírá se tu snad „nejšílenější diskuze“ a ne obhajoba prdlé vody..
Každopádně nejšílenější diskuze je tahle..
No ufffff
já se pro jistotu dívala na hlavní stránku jestli je to opravdu o miminech, maminách a výchově, jestli tu nejsem špatně.
@pajjakk píše:
Taková sranda tu byla a teď si připadám jak děsná rypna
ale prdlajs
žádná rypna nejsi
![]()
ano, tahle diskuze je o nejšílenější diskuzi, takže já už končím s H2O
![]()
@kjhui tak asi je, ale zrovna kvůli tomuhle tématu bych si to nepřestla myslet, jsou tu i „lepší“
@pajjakk píše:
Taková sranda tu byla a teď si připadám jak děsná rypna
Tož ono někdy si člověk připadá jako pako když se tu na něco ptá a musí počítat s tím že se na něho sesypou dračice s opačným názorem, tak pak ještě čekat že někdo udělá samostatnou diskuzi aby „tý jo a viděli jste tuhle ***“.. Myslím že nejsem jediná cíťa co už se tu opravdu na nic nezeptá ![]()
@kjhui já jsem se odvážila tady zeptat na něco dvakrát (přiznávám anonymně, bylo to dost osobní) a dozvěděla jsem se leda tak houby s octem ![]()
@kjhui píše:
Tož ono někdy si člověk připadá jako pako když se tu na něco ptá a musí počítat s tím že se na něho sesypou dračice s opačným názorem, tak pak ještě čekat že někdo udělá samostatnou diskuzi aby „tý jo a viděli jste tuhle ***“.. Myslím že nejsem jediná cíťa co už se tu opravdu na nic nezeptá
No jo, před chvílí jsem psala do jedné diskuze, že pohanka je v 6m nevhodná a alter matky mi dávaly čočiny, i když prý podle makrobiotiky je moc jangová
Kdyby věděly, že můj 13m syn si dal k obědu knedl a svíčkovou, tak by mě ukamenovaly ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat