Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucmic píše:
Broujá dám ještě druhý díl sexu a tež zalezu…
já to mám jako uspáváček, zaručeně u toho vytuhnu ![]()
Vy jste teda skvadra, ale pobavilo mě… nespím kvůli bolavým zubům, tohle mi nějak od tý bolesti pomáhá
![]()
@Eskarin ja sem po porodu a nespim kvuli zasite pipce fuj to boli
@dani24687 píše:
@Eskarin ja sem po porodu a nespim kvuli zasite pipce fuj to boli
No skoro jsem i ráda, že jsem se tomuhle vyhla, ale docela blbě akutním císařem. Zašitá pipka se zahojí a bude o5 použitelná ![]()
Mě osobně nejvíc dostávají diskuze typu: právě ze mě slezl, mužu být těhotná?
Mě osobně včera pobavila diskuse o uklízení. Tři hodiny se tam bavili o tom jaký plán sestavit aby stihli uklidit.Tak dlouho se bavit o tom kdy a jak často, která gruntuje mě opravdu pobavilo.
@morčák to jo no. Hlavně když já tu mám bordel jak po kamikaze a fakt si nedokážu představit, že bych měla nějakej plán na uklízení.
někdy se mi chce, tak uklidim, někdy se mi nechce, tak se na to vyprdnu a uklidim jindy. Já a plán, to by nešlo dohromady. Já nikdy nic neplánovala, natož úklid. ![]()
Já taky ne, uklízím jak je potřeba. A neřeším to, ale některé příspěvky mě fakt pobavili hotové slohovky.
@morčák jako představa, že budu celej den čučet do papíru co mám uklidit a přesně v 16:35 půjdu utřít prach… no to už je spíš na blázinec. ![]()
Tak nějak. Můj chlap si myslí, že až moc uklízím, ale když jsem mu to dala přečíst sám usoudil, že jsou daleko horší případy.
Ježkovy oči, tolik stránek
já se vypařila spát na třetí a naivně jsem si myslela, že ráno tu budou max.4
![]()
To naštěstí ne jenom kolikrát jí kdo uklízí. I když by mě zajímalo jestli některé pisatelky mají vůbec čas si při tom uklízení na záchod si dojít.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak vyčůrat, pomodlit a do postýlek…zachvilku vstávám
mějte se krásně, skládejte básně