Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7628
21.2.13 00:53

@Talunka myslis,ze by se ti to ted povedlo???Ja sem rada, ze ze sedu vtsanu, natoz, abych se prevratila jak lavor :lol: :lol:

• načítám...
11370
21.2.13 00:54

Jo a ještě lepší jsou dizkuze: nabourala jsem se přítelovi do fb, on si píše s holkama, myslím že mě podvádí. :D

• načítám...
ohýnek
21.2.13 00:54

@mejdylko ještě jsem psovi jedla granule a chutnali mi :-D strejda srandista babičce uvažil guláš ze psí konzervy a jak jí šmakoval. A mojí mámě děda udělal karboše z kočky a taky to přežila :-D no coco, doba byla zlá, babička mu vždy zabavila důchod a on zjistil že za kočičí kožku dostane víc než za králičí a maso je škoda vyhodit. A hned bylo na pivo.

• Upravit
7628
21.2.13 00:55

@pajjakk 8o 8o 8o 8o 8o k tomu asi nemam co dodat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
1254

Jéé teď jsem narazila na aktuální diskuzi: bolest při sexu… tazatelku bolí břicho a přítel ho má dlohého 20 cm nevíte čím to je? 8o

• načítám...
2338
Pěkný :potlesk: Ono mu to tama si ztvarohovatělo, v tom pytlíku :lol: Ale po dvou měsících nemasturbování a sexu musel mít koule jak na bowling! :lol:
@pajjakk píše:
Tahle je taky dobrá:
Zkažené spermaČau holky, jdu si k vám pro radu, nikde jsem nenašla podobný dotaz, takže si jdu pro odpověď sem. Jsme v 1.cyklu snažení a sex jsme neměli z nějakých důvodů už nějaký ten pátek. Dejme tomu víc jak měsíc, možná 2. Byly nějaké problémy, špatné směny. No to je vcelku jedno. No a k dotazu. Už něco napovídá název. Takže. Pokud nebyl sex několik týdnu a partner si prý ani nijak jinak nepomáhal, může být sperma nějak zkažené, špatné? Může být DNA ‚starýho‘ semene nějak poznamenáno? Snad mě některá pochopíte.
  • načítám...
ohýnek
21.2.13 00:56
@mejdylko píše:
Jo a ještě lepší jsou dizkuze: nabourala jsem se přítelovi do fb, on si píše s holkama, myslím že mě podvádí. :D

jéééžiši, doufám že se mi do těch mojich prásárem na fb nikdo nenabourá :-D

• Upravit
11370
@pajjakk píše:
Tahle je taky dobrá:
Zkažené spermaČau holky, jdu si k vám pro radu, nikde jsem nenašla podobný dotaz, takže si jdu pro odpověď sem. Jsme v 1.cyklu snažení a sex jsme neměli z nějakých důvodů už nějaký ten pátek. Dejme tomu víc jak měsíc, možná 2. Byly nějaké problémy, špatné směny. No to je vcelku jedno. No a k dotazu. Už něco napovídá název. Takže. Pokud nebyl sex několik týdnu a partner si prý ani nijak jinak nepomáhal, může být sperma nějak zkažené, špatné? Může být DNA ‚starýho‘ semene nějak poznamenáno? Snad mě některá pochopíte.

no tak to je moooooc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ať se radši nesnažej. :D

• načítám...
358

Jo a ještě pamatuju jednu: Místo hovínek kaká mrkev
To jsem si už při názvu představila celou mrkev i s natí :mrgreen:

• načítám...
2338

@Lindii Já bych se už nad ten záchod ani neohla :lol:

• načítám...
ohýnek
@Lucmic píše:
Jéé teď jsem narazila na aktuální diskuzi: bolest při sexu… tazatelku bolí břicho a přítel ho má dlohého 20 cm nevíte čím to je? 8o

no to nevim, ale nepíšou tam něco o tom jestli ho půjčuje? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
ohýnek
21.2.13 00:57
@pajjakk píše:
To jsem si už při názvu představila celou mrkev i s natí :mrgreen:

s tím mám taky problém, hodně dobrá představivost :-D

• Upravit
1254
21.2.13 00:58
@pajjakk píše:
To jsem si už při názvu představila celou mrkev i s natí :mrgreen:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
2338
21.2.13 00:59
Přítel v pořádku, ty jsi asi ještě malá, milá zakladatelko.Ve 14 bych se sexem nezačínala :lol:
To je fakt jak-Milé Bravíčko…
@Lucmic píše:
Jéé teď jsem narazila na aktuální diskuzi: bolest při sexu… tazatelku bolí břicho a přítel ho má dlohého 20 cm nevíte čím to je? 8o
  • načítám...
7628
21.2.13 00:59

:lol: :lol: :lol: :lol: see fakt bavim, ale pujdu spat a necham si o podobnych disluzich zdat :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová