Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Talunka myslis,ze by se ti to ted povedlo???Ja sem rada, ze ze sedu vtsanu, natoz, abych se prevratila jak lavor
![]()
Jo a ještě lepší jsou dizkuze: nabourala jsem se přítelovi do fb, on si píše s holkama, myslím že mě podvádí. ![]()
@mejdylko ještě jsem psovi jedla granule a chutnali mi
strejda srandista babičce uvažil guláš ze psí konzervy a jak jí šmakoval. A mojí mámě děda udělal karboše z kočky a taky to přežila
no coco, doba byla zlá, babička mu vždy zabavila důchod a on zjistil že za kočičí kožku dostane víc než za králičí a maso je škoda vyhodit. A hned bylo na pivo.
Jéé teď jsem narazila na aktuální diskuzi: bolest při sexu… tazatelku bolí břicho a přítel ho má dlohého 20 cm nevíte čím to je? ![]()
@pajjakk píše:
Tahle je taky dobrá:
Zkažené spermaČau holky, jdu si k vám pro radu, nikde jsem nenašla podobný dotaz, takže si jdu pro odpověď sem. Jsme v 1.cyklu snažení a sex jsme neměli z nějakých důvodů už nějaký ten pátek. Dejme tomu víc jak měsíc, možná 2. Byly nějaké problémy, špatné směny. No to je vcelku jedno. No a k dotazu. Už něco napovídá název. Takže. Pokud nebyl sex několik týdnu a partner si prý ani nijak jinak nepomáhal, může být sperma nějak zkažené, špatné? Může být DNA ‚starýho‘ semene nějak poznamenáno? Snad mě některá pochopíte.
@mejdylko píše:
Jo a ještě lepší jsou dizkuze: nabourala jsem se přítelovi do fb, on si píše s holkama, myslím že mě podvádí.
jéééžiši, doufám že se mi do těch mojich prásárem na fb nikdo nenabourá ![]()
@pajjakk píše:
Tahle je taky dobrá:
Zkažené spermaČau holky, jdu si k vám pro radu, nikde jsem nenašla podobný dotaz, takže si jdu pro odpověď sem. Jsme v 1.cyklu snažení a sex jsme neměli z nějakých důvodů už nějaký ten pátek. Dejme tomu víc jak měsíc, možná 2. Byly nějaké problémy, špatné směny. No to je vcelku jedno. No a k dotazu. Už něco napovídá název. Takže. Pokud nebyl sex několik týdnu a partner si prý ani nijak jinak nepomáhal, může být sperma nějak zkažené, špatné? Může být DNA ‚starýho‘ semene nějak poznamenáno? Snad mě některá pochopíte.
no tak to je moooooc
ať se radši nesnažej. ![]()
Jo a ještě pamatuju jednu: Místo hovínek kaká mrkev
To jsem si už při názvu představila celou mrkev i s natí ![]()
@Lucmic píše:
Jéé teď jsem narazila na aktuální diskuzi: bolest při sexu… tazatelku bolí břicho a přítel ho má dlohého 20 cm nevíte čím to je?
no to nevim, ale nepíšou tam něco o tom jestli ho půjčuje?
![]()
@pajjakk píše:
To jsem si už při názvu představila celou mrkev i s natí
s tím mám taky problém, hodně dobrá představivost ![]()
@pajjakk píše:
To jsem si už při názvu představila celou mrkev i s natí
@Lucmic píše:
Jéé teď jsem narazila na aktuální diskuzi: bolest při sexu… tazatelku bolí břicho a přítel ho má dlohého 20 cm nevíte čím to je?
see fakt bavim, ale pujdu spat a necham si o podobnych disluzich zdat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat