Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další-Dá se zamrazit salám?
Zakladatelka si koupila výhodně gothaj a nakrájela ho na kolečka a ráda ho smaží atd.
No moc se děvčica nechytla.ale taky dobré téma na emimino ![]()
JInak teda-gothaj nezamrazovat ![]()
@Talunka
jako nemuzu, chlamu se tu nahlas, taky sem to cetla, ja myslela, ze vyhodneji se uz koupit gothaj neda, koolem 5Kc/100g?!
![]()
@Talunka tchýně mrazí všechno, když příjdeš ráno dostaneš rohlík a salámy na topení a když počekáš pět minut můžeš si ho namazat a obložit, mezitím si uvaříš kafe a vyndáš si z mrazáku krabičku se šlehačkou ![]()
Tak ta je pro mě poučná!!! Já totiž myslela, že se už gothaj nevyrábí ![]()
@ohýnek píše:
@Talunka tchýně mrazí všechno, když příjdeš ráno dostaneš rohlík a salámy na topení a když počekáš pět minut můžeš si ho namazat a obložit, mezitím si uvaříš kafe a vyndáš si z mrazáku krabičku se šlehačkou
@Lucmic píše:
Tak ta je pro mě poučná!!! Já totiž myslela, že se už gothaj nevyrábí
@Talunka tchýně je malej ďábel, má asi 150cm. Tuhle se připila a říkala že lítala na vrbě, dodnes nevíme co že nám to chtěla říct ![]()
@ohýnek píše:
@Talunka tchýně je malej ďábel, má asi 150cm. Tuhle se připila a říkala že lítala na vrbě, dodnes nevíme co že nám to chtěla říct
@Talunka moja babi zas vyhrabuje koše. Vždycky když jsem šla vyhodit můje odpadky, tak mi zkontrolovala, jestli tam nemám zbytky co by se daly ještě zužitkovat. Vylizovala kelímky od smetan a jogurtů. Jednou jsem vyhodila plesnivej ananas a ona ho vytáhl z koše oloupala plesnivý a s chutí snědla. A to prosím na še babi má pořád zácpy. Nechápu.
nebo v zimě vypíná ledničku a má všechno na balkoně, aby ušetřila za elektřinu. já už u ní radši nic nejim a když mi dá něco domu, tak si to vezmu, ale za rohem to letí do konťáku. ![]()
@Talunka když jsem to četla poprvé tak jsem četla sprostá, lekla jsem se že máme stejnou ![]()
Moc pěkná diskuze
Když se bavíte o tchýních, tak jsem si vzpomněla, že dobrá diskuze byla Slyším tchýni při sexu! Fuj! A pobavila jsem se i při diskuzi Načichlé věci miminek…
Příspěvek upraven 21.02.13 v 01:20
@mejdylko píše:
@Talunka moja babi zas vyhrabuje koše. Vždycky když jsem šla vyhodit můje odpadky, tak mi zkontrolovala, jestli tam nemám zbytky co by se daly ještě zužitkovat. Vylizovala kelímky od smetan a jogurtů. Jednou jsem vyhodila plesnivej ananas a ona ho vytáhl z koše oloupala plesnivý a s chutí snědla. A to prosím na še babi má pořád zácpy. Nechápu.nebo v zimě vypíná ledničku a má všechno na balkoně, aby ušetřila za elektřinu. já už u ní radši nic nejim a když mi dá něco domu, tak si to vezmu, ale za rohem to letí do konťáku.
@Fikta tak tu první lituji, asi by mi z toho hráblo a hlavně z těch rad tam a ta druhá byla jen provokace, ale zasmála jsem se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Otázky alá Bravo, dvě čárky na testu, štětka na záchod…