Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
21.2.13 00:59

Otázky alá Bravo, dvě čárky na testu, štětka na záchod…

• Upravit
2338
21.2.13 01:04

Další-Dá se zamrazit salám?
Zakladatelka si koupila výhodně gothaj a nakrájela ho na kolečka a ráda ho smaží atd.
No moc se děvčica nechytla.ale taky dobré téma na emimino :lol:
JInak teda-gothaj nezamrazovat :lol:

• načítám...
7628
21.2.13 01:07

@Talunka :lol: :lol: :lol: :lol: jako nemuzu, chlamu se tu nahlas, taky sem to cetla, ja myslela, ze vyhodneji se uz koupit gothaj neda, koolem 5Kc/100g?! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
ohýnek
21.2.13 01:08

@Talunka tchýně mrazí všechno, když příjdeš ráno dostaneš rohlík a salámy na topení a když počekáš pět minut můžeš si ho namazat a obložit, mezitím si uvaříš kafe a vyndáš si z mrazáku krabičku se šlehačkou :-D

• Upravit
1254
21.2.13 01:08

Tak ta je pro mě poučná!!! Já totiž myslela, že se už gothaj nevyrábí :mrgreen:

• načítám...
2338
21.2.13 01:10
Neeee, přestaň nebo porodím!!! :lol: :lol: :lol: Sousedi pod náma si usí myslet, že jsem si něco šňupla, jak se tady chlámu v 1 ráno!
Mražené-tchýně! To je síla!!! :lol: Moje tchýně zase nemrazí nic a nosí si od nás :lol:
@ohýnek píše:
@Talunka tchýně mrazí všechno, když příjdeš ráno dostaneš rohlík a salámy na topení a když počekáš pět minut můžeš si ho namazat a obložit, mezitím si uvaříš kafe a vyndáš si z mrazáku krabičku se šlehačkou :-D
  • načítám...
2338
21.2.13 01:12
Vidíš, vyrábí a klíďo si ho dej do mražáku :lol: Holky mrazí všechno :lol:
@Lucmic píše:
Tak ta je pro mě poučná!!! Já totiž myslela, že se už gothaj nevyrábí :mrgreen:
  • načítám...
ohýnek
21.2.13 01:13

@Talunka tchýně je malej ďábel, má asi 150cm. Tuhle se připila a říkala že lítala na vrbě, dodnes nevíme co že nám to chtěla říct :-D

• Upravit
1254
21.2.13 01:14
@ohýnek píše:
@Talunka tchýně je malej ďábel, má asi 150cm. Tuhle se připila a říkala že lítala na vrbě, dodnes nevíme co že nám to chtěla říct :-D

tak to je moc… asi si vzbudím smíchem dítě! :lol: S tou bych si ráda popila…

• načítám...
2338
21.2.13 01:15
Tak to bysme si mohli potřebat rukou.Ta moje je taky takový čahoun-150 cm! A při každé návštěvě mi vypije půl flašky vajčáku-sama si dolívá, však co :lol: Jinak je na zabití-je to velmi, ale velmi prostá žena! :cert:
@ohýnek píše:
@Talunka tchýně je malej ďábel, má asi 150cm. Tuhle se připila a říkala že lítala na vrbě, dodnes nevíme co že nám to chtěla říct :-D
  • načítám...
11370
21.2.13 01:15

@Talunka moja babi zas vyhrabuje koše. Vždycky když jsem šla vyhodit můje odpadky, tak mi zkontrolovala, jestli tam nemám zbytky co by se daly ještě zužitkovat. Vylizovala kelímky od smetan a jogurtů. Jednou jsem vyhodila plesnivej ananas a ona ho vytáhl z koše oloupala plesnivý a s chutí snědla. A to prosím na še babi má pořád zácpy. Nechápu. :D nebo v zimě vypíná ledničku a má všechno na balkoně, aby ušetřila za elektřinu. já už u ní radši nic nejim a když mi dá něco domu, tak si to vezmu, ale za rohem to letí do konťáku. :poblion:

• načítám...
ohýnek
21.2.13 01:17

@Talunka když jsem to četla poprvé tak jsem četla sprostá, lekla jsem se že máme stejnou :-D

• Upravit
14541
21.2.13 01:18

Moc pěkná diskuze :palec: Když se bavíte o tchýních, tak jsem si vzpomněla, že dobrá diskuze byla Slyším tchýni při sexu! Fuj! A pobavila jsem se i při diskuzi Načichlé věci miminek…

Příspěvek upraven 21.02.13 v 01:20

• načítám...
2338
21.2.13 01:18
Ať žijou babičky. ta naše zase všechno kupuje v akci. V její ledničce nenajdeš jediný výrobek bez nálepky AKCE.teda pokud tam uvidíš, protože tám má tolik věcí, že to světlo ani nejde vidět! A v linu má díry od toho, jak ta lednička je plná! :lol: A ty věci nám vždycky tak ráda dává, že člověku je blbé odmítnout. Takže to dělám jako ty, protože kolikrát ta akce je přelepená i 2×!
@mejdylko píše:
@Talunka moja babi zas vyhrabuje koše. Vždycky když jsem šla vyhodit můje odpadky, tak mi zkontrolovala, jestli tam nemám zbytky co by se daly ještě zužitkovat. Vylizovala kelímky od smetan a jogurtů. Jednou jsem vyhodila plesnivej ananas a ona ho vytáhl z koše oloupala plesnivý a s chutí snědla. A to prosím na še babi má pořád zácpy. Nechápu. :D nebo v zimě vypíná ledničku a má všechno na balkoně, aby ušetřila za elektřinu. já už u ní radši nic nejim a když mi dá něco domu, tak si to vezmu, ale za rohem to letí do konťáku. :poblion:
  • načítám...
ohýnek
21.2.13 01:19

@Fikta tak tu první lituji, asi by mi z toho hráblo a hlavně z těch rad tam a ta druhá byla jen provokace, ale zasmála jsem se :-D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová