Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ohýnek
21.2.13 00:29

@Talunka já mám někde nějakou stoletou příručku, ta mi stačí :-D co nějaký novoty na mě. Ve čtyřech mesících udělám jako příkrm maďarskej guláš, celej den ho nechám smrdět v chodítku a přece jenom na těch plenách píšou do osmi kil, tak jako pak s**ní stím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
7628

@pajjakk :palec: :potlesk: jinak ta pani je myslim 17.ti leta holka

• načítám...
358
@ohýnek píše:
to mi připomělo diskuzi - vůně spodku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joooo, ta byla taky super :mrgreen:

• načítám...
ohýnek
21.2.13 00:31

@mejdylko já jsem taky nekojila a máme teda občas tu rýmičku :-) ale nám je o nějakej ten pátek asi víc :-)

• Upravit
15404
21.2.13 00:31

A jeste zachodova stetka pobavila :-D

• načítám...
7628
21.2.13 00:32

@mejdylko jsi zcela zrdave uvazujici hrda matka, ktera vi, ze kdyz bude v pohode, bude v psych, pohode i dite.. :palec: ja porad a neustale narazim na to, ze se mi vsude snazi vnucovat kojeni, kdyz budu mit mliko, ok, nejakou dobu kojit budu, ale rozhodne to nehodlam nejak hrotit, abych se kvuli tomu sesypala???Pche, ja potrebuju s deckem v klidu pak fungovat a ne ze mu budu nutit kozy a nevyspim se :zed: :zed: to mi prijd eproste ujety

• načítám...
2338
21.2.13 00:32

Já se po… smíchy. :lol: :lol: Normálně bečím u té diskuze s bowlingem nad odpovědí Miculenky:
Nezlob se, ale Tvůj dotaz mi už zavání trošku s fanatičností. A prdět se nebojíš? Já jen že ty vibrace a tak… (promiň, že trošku ryji tak snad se podaří )

• načítám...
ohýnek
21.2.13 00:33
@Talunka píše:
Já se po… smíchy. :lol: :lol: Normálně bečím u té diskuze s bowlingem nad odpovědí Miculenky:
Nezlob se, ale Tvůj dotaz mi už zavání trošku s fanatičností. A prdět se nebojíš? Já jen že ty vibrace a tak… (promiň, že trošku ryji tak snad se podaří )

joooo ten mě taky rozsekal :-D

• Upravit
7628
21.2.13 00:33

Je spousta deti na UM a zijou! Ja bych to nevidela jak tragedii, proste fungujou a jsou v klidu a navic muzou dat hned hlidat, kdyz potrebujou..nevidim na tom nic trestuhodnyho, se porad z UM dela trestny cin, paneboooze :roll: :lol:

• načítám...
7628
21.2.13 00:34
  • načítám...
358
21.2.13 00:34

Já jsem teda kojila, ale ty haranti nejsou vůbec vděčný a nenenchaj mě sedět celej den na emiminu a musím tu dřepět v noci… si nevybereš :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
2338
21.2.13 00:35
Já třeba ne, jen na rodinné slavnosti či prázdniny. no vidíš, ty krkavčí matko :lol:
@mejdylko píše:
@Talunka pozooor já se ve 12 do školy malovala, ale teda jen řasenkou :) já sjem si někde dovolila napsat, že jsem radši za UM než za prso, že mi to přijde pohodlnější, že můžu malýho dát hlídat mamce (stejně jsem mlíko neměla) a byla jsem krkavčí matka a málem mi matky prorokovaly, že když dítě nedostane MM tak umře. Bla bla bla :D malej od narození neměl ještě ani rýmu.
  • načítám...
5527
21.2.13 00:36

Která diskuze? No přece tato: https://www.emimino.cz/…evky-125253/ Tam to máš shrnuté všechno. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2338
21.2.13 00:37
Ty jsi živočich!!! :palec: :lol: Ale takový přístup shledávám velmi přijatelným :lol:
@ohýnek píše:
@Talunka já mám někde nějakou stoletou příručku, ta mi stačí :-D co nějaký novoty na mě. Ve čtyřech mesících udělám jako příkrm maďarskej guláš, celej den ho nechám smrdět v chodítku a přece jenom na těch plenách píšou do osmi kil, tak jako pak s**ní stím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
2338
21.2.13 00:37
Téma zajímavé-vo co tam go? :lol:
@dani24687 píše:
A jeste zachodova stetka pobavila :-D
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová