Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ohýnek píše:
to mi připomělo diskuzi - vůně spodku![]()
![]()
Joooo, ta byla taky super ![]()
@mejdylko já jsem taky nekojila a máme teda občas tu rýmičku
ale nám je o nějakej ten pátek asi víc ![]()
@mejdylko jsi zcela zrdave uvazujici hrda matka, ktera vi, ze kdyz bude v pohode, bude v psych, pohode i dite..
ja porad a neustale narazim na to, ze se mi vsude snazi vnucovat kojeni, kdyz budu mit mliko, ok, nejakou dobu kojit budu, ale rozhodne to nehodlam nejak hrotit, abych se kvuli tomu sesypala???Pche, ja potrebuju s deckem v klidu pak fungovat a ne ze mu budu nutit kozy a nevyspim se
to mi prijd eproste ujety
Já se po… smíchy.
Normálně bečím u té diskuze s bowlingem nad odpovědí Miculenky:
Nezlob se, ale Tvůj dotaz mi už zavání trošku s fanatičností. A prdět se nebojíš? Já jen že ty vibrace a tak… (promiň, že trošku ryji tak snad se podaří )
@Talunka píše:
Já se po… smíchy.![]()
Normálně bečím u té diskuze s bowlingem nad odpovědí Miculenky:
Nezlob se, ale Tvůj dotaz mi už zavání trošku s fanatičností. A prdět se nebojíš? Já jen že ty vibrace a tak… (promiň, že trošku ryji tak snad se podaří )
joooo ten mě taky rozsekal ![]()
Je spousta deti na UM a zijou! Ja bych to nevidela jak tragedii, proste fungujou a jsou v klidu a navic muzou dat hned hlidat, kdyz potrebujou..nevidim na tom nic trestuhodnyho, se porad z UM dela trestny cin, paneboooze
![]()
Já jsem teda kojila, ale ty haranti nejsou vůbec vděčný a nenenchaj mě sedět celej den na emiminu a musím tu dřepět v noci… si nevybereš
![]()
@mejdylko píše:
@Talunka pozooor já se ve 12 do školy malovala, ale teda jen řasenkoujá sjem si někde dovolila napsat, že jsem radši za UM než za prso, že mi to přijde pohodlnější, že můžu malýho dát hlídat mamce (stejně jsem mlíko neměla) a byla jsem krkavčí matka a málem mi matky prorokovaly, že když dítě nedostane MM tak umře. Bla bla bla
malej od narození neměl ještě ani rýmu.
Která diskuze? No přece tato: https://www.emimino.cz/…evky-125253/ Tam to máš shrnuté všechno.
![]()
@ohýnek píše:
@Talunka já mám někde nějakou stoletou příručku, ta mi stačíco nějaký novoty na mě. Ve čtyřech mesících udělám jako příkrm maďarskej guláš, celej den ho nechám smrdět v chodítku a přece jenom na těch plenách píšou do osmi kil, tak jako pak s**ní stím
![]()
![]()
@dani24687 píše:
A jeste zachodova stetka pobavila
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Talunka já mám někde nějakou stoletou příručku, ta mi stačí
co nějaký novoty na mě. Ve čtyřech mesících udělám jako příkrm maďarskej guláš, celej den ho nechám smrdět v chodítku a přece jenom na těch plenách píšou do osmi kil, tak jako pak s**ní stím