Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2338
21.2.13 01:20
Ježíííš-tchýně při sexu-bože, má blbá představivost! aaaaa, fuuuj :lol:
Načichlé věci miminek? Jako čím?
@Fikta píše:
Moc pěkná diskuze :palec: Když se bavíte o tchýních, tak jsem si vzpomněla, že dobrá diskuze byla Slyším tchýni při sexu! Fuj! A pobavila jsem se i při duskuzi Načichlé věci miminek…
  • načítám...
ohýnek
21.2.13 01:21
@Talunka píše:
Ježíííš-tchýně při sexu-bože, má blbá představivost! aaaaa, fuuuj :lol:
Načichlé věci miminek? Jako čím?

no když se pokadí, tak to načichne, tak to postříkáš pičifukem a je to

• Upravit
2338
21.2.13 01:22

@ohýnek Sprostá není, jen trošku. Teda spoň přede mnou není. Mažel mi sice vykládal, jak mu jako klukovi nadávala do hajzlů ožralých, ale u toho jsem nebyla :lol:

• načítám...
1254
21.2.13 01:23

Sakra úplně jsem se zapoměla koukat ne sex ve městě! :cert: :mrgreen:

• načítám...
2338
21.2.13 01:23
Ježíš, jedno hovno, žádné hovno. Však je to čistý miminko, ne? :lol: Ho dám vyluftovat na balkec :lol:
@ohýnek píše:
no když se pokadí, tak to načichne, tak to postříkáš pičifukem a je to
  • načítám...
2338
21.2.13 01:24
Tady se pobavíš líp :)
@Lucmic píše:
Sakra úplně jsem se zapoměla koukat ne sex ve městě! :cert: :mrgreen:
  • načítám...
11370
21.2.13 01:24

@Talunka nemáme stejnou babičku? :D já jednou našla leštěnku na parkety z roku 1963.. tou samou leštěnkou jednou můj děda naleštil fíkusu listy. Když jsem sní ještě bydlela, tak jsem si pořád řikala jak ten prášek blbě pere. Pak se mi přiznala, že do mýho drahýho persilu přisypala merkur z roku 1982 a pak to má prát. :D nebo mi dala šedivou bonbonieru z roku 2000. Pak má ve sklepě asi 10 lahví oleje na smažení, 50 konzerv ovoce z roku 199× atd. Kupuje všechno v akci, ikdyž to nepotřebuje. Jednou přitáhla i kokosový mlíko. No nevadí, že neví ani na co se to používá, hlavně že to bylo v akci. A když jsem se stěhovala, tak mi dala hrnec a nože nože, který dostala na nějaký předváděčce zdrama. V hrnci se po 3 použitích udělala díra a nože zrezly. Ale do dnes jí tvrdim, jak se stim super vaří. :D

• načítám...
1254
21.2.13 01:31

Jojo naše babi taky ráda jezdí na předváděcí zájezdy a utrácí tam své naspořené peníze za neskutečně vychytané skvosty, které pak rozdává po rodině a očekává že ji za to pomalu budem líbat nohy! Kdyby nám dala ty prachy co za to vyplajzla, možná by se dočkala!

• načítám...
2338
21.2.13 01:31

@mejdylko Babičky jsou kouzelné. A víš, co je na tom křečkování fajn? Že když by přišla válka, tak naše rodiny přežijou! :lol:

• načítám...
11370
21.2.13 01:34

@Talunka naše babi si pořád myslí, že hitler vstane z mrtvých a vrátí se… proto prej křečkuje, aby byla připravená na všechno. Dala mi i cejchy, co měla její maminka do výbavy. Jsem se pokoušela jednu cejchu udělat na hadry, ale ani to nesaje. Ale vždy mě pobaví, když mi takhle něco podstrčí. Malýmu dala k vánocům ručník po její mrtvý kamarádce s obrovským nápisem BOŽENA! :D

• načítám...
ohýnek
@Talunka píše:
@mejdylko Babičky jsou kouzelné. A víš, co je na tom křečkování fajn? Že když by přišla válka, tak naše rodiny přežijou! :lol:

kdyby přišla válka, tak moje máma pořád zásobuje vlhké ubrousky a jar a tchýně plné mrazáky. Dáme to dohromady a máme plnej servis, tchýně jídlo, nádobí meje máma a prdele si taky máme čím utřít :-D

• Upravit
11370

Tu diskuzi načichlé věci miminek si teď pročítám a to je fakt mazec :D

• načítám...
ohýnek
21.2.13 01:35
@mejdylko píše:
@Talunka naše babi si pořád myslí, že hitler vstane z mrtvých a vrátí se… proto prej křečkuje, aby byla připravená na všechno. Dala mi i cejchy, co měla její maminka do výbavy. Jsem se pokoušela jednu cejchu udělat na hadry, ale ani to nesaje. Ale vždy mě pobaví, když mi takhle něco podstrčí. Malýmu dala k vánocům ručník po její mrtvý kamarádce s obrovským nápisem BOŽENA! :D

na to bacha, já mám knížku a tam píšou že Hitler žije v paralelním vesmíru

• Upravit
11370
21.2.13 01:37

@ohýnek tak ať si žije, hlavně ať už sem neleze :D

• načítám...
11370
21.2.13 01:40

Týýý brďo to je hodin… musim jí taky spát. Mě čeká ráno budíček ve formě žvatlání našeho prďoly. Brou, zejtra se sem zas podívám jak pokračujete v úchylárnách. :D

Příspěvek upraven 21.02.13 v 01:42

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová