Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
358
21.2.13 09:00

Taky je tu jedna čerstvá, jak naučit kočku sedni a lehni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
9090
21.2.13 09:02
@pajjakk píše:
Taky je tu jedna čerstvá, jak naučit kočku sedni a lehni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :pocitac:
  • načítám...
11370
21.2.13 09:04
@pajjakk píše:
Taky je tu jedna čerstvá, jak naučit kočku sedni a lehni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hmmm tu kočku bych chtěla vidět… bože to sou lidi opravdu taky tupý nebo nemaj co dělat, tak zakládají nesmyslný témata, aby se lidi pobavili :think:

• načítám...
805
21.2.13 09:06

Vcera vecer jsem si cetla tuhle diskuzi a hrozne jsem se nasmala. Ovsem spis k placi mi prisla diskuze kdy maminka chce pouze hocicku a v opacne pripade by nejradsi sla na potrat.

• načítám...
805
21.2.13 09:07

Kdyz tak nekdy ctu nektere diskuze tak si rikam ze bud nejsem z tehle planety ja nebo ti ostatni. 8o

• načítám...
358
21.2.13 09:12

Holky, ale přiznejme si to, neptaly jsme se i my někdy na kraviny??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3165
21.2.13 09:16
@pajjakk píše:
Holky, ale přiznejme si to, neptaly jsme se i my někdy na kraviny??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já ano, ale dnes už vím, že se už stejně zeptal na to samé milionkrát někdo jiný, tak diskuze vesměs vyhledávám :mrgreen:
Mimochodem, to nevíš, že potrefené husy nejvíce kejhají? :lol: :lol:

• načítám...
805
21.2.13 09:17

@pajjakk ja na tomhle foru asi ne. Ale v realnem zivote melu kraviny a hovadiny furt. :D

• načítám...
358
21.2.13 09:19

Jóó, to já tam určitě taky mám nějakou luxusní :mrgreen: Ale já spíš hledám ve starých a pak případně zakládám…

• načítám...
805
21.2.13 09:20

Ja jen prispivam ale nezakladam. Zatim jsem nemela potrebu.

• načítám...
11370
21.2.13 09:22

@pajjakk teda ženo teď jsem na tebe koukla, ty jsi ale založila diskuzí :D

• načítám...
358
21.2.13 09:25

No, musím, když jsem nenašla odpovědi ve starých :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4091
21.2.13 09:39

Hoolky…děkuju..takhle báječně jsem se po ránu pobavila ted si musím dojít pro utěrku a přeleštit monitor protože při čtění jedné stránky jsem ho poprskala sejrem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky!!!

• načítám...
1812
21.2.13 10:17

Je tady dost šílených témat o tom žádná, ale jak se tady někdo bavil nad diskuzí Praskla mi voda, tak to mi příjde docela smutný, tý holky mi bylo dost líto, byla to „vyplašená“ prvorodička, ostatně jako každá, ale bavit se tady nad tím příjde „šílený“ zase mě… :nevim: :nevim: :nevim:
Od toho snad diskuzní fóra jsou, ne??? :think: :think: :think:

• načítám...
358
21.2.13 10:20

Já teda nesouhlasím. Mě praskla voda jak u prvního, tak u druhého a nenapadlo by mě zakládat diskuzi a čekat až mi někdo odpoví. Já volala na radu do nemocnice, tam jsou k tomu fundovaní a né čekat na rady maminek, které nejsou lékařky…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová