Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lindii ono se kojení v čechách hrozně hrotí. Jsem četla někde tady (nevim kde teď), že prej v cizině zas na matky divně koukají, když chtějí kojit. Protože tam matky musejí po pár měsících neli týdnech do práce a nemůžou kojit. Max těch 6 týdnů. Já jsem byla taky od narození na Sunaru a je mi prdlačku. Jsem měla ATB za elej živto snad 4×.
sice vlastní mlíko je za dáčo, ale když nejsem dojná, tak co nadělám. ![]()
Jo, a většina těch diskuzí, které by anketu bezkonkurenčně vyhrály, byla smazána. Bohužel ![]()
@Talunka píše:
Ty jsi živočich!!!![]()
Ale takový přístup shledávám velmi přijatelným
víš jak, prvnímu vše vyvařuješ, druhýmu ten dudlík olízneš a třetímu ten dudlík dáš olíznout psovi…jen nějak nevim, kde jsou ty první dvě děti, asi amnézie ![]()
Příspěvek upraven 21.02.13 v 00:42
@lulje píše:
Která diskuze? No přece tato: https://www.emimino.cz/…evky-125253/ Tam to máš shrnuté všechno.![]()
@mejdylko jj asi tak, ikdyz v dnesni dobe mi to prijde uz jako prehnane konzervativni, mno ![]()
@Maculinka píše:
Ještě mě pobavilo toto![]()
Chodíte na velkou na návštěvě?
joo to je tak když syn u tchýně prohlásil že jde kakat a ona mu řekla že to si má nosit domů, né k ní. Dělala si z něj srandu, on i všichni okolo to pochopili ![]()
Nebo debaty otom, že ženskou uráží když chlap masturbuje… ale ona pak nezapomene dodat, že si to sama udělá, ale chlap nesmí ![]()
@Maculinka píše:
Ještě mě pobavilo toto![]()
Chodíte na velkou na návštěvě?
Super diskuze byla (myslím, že ji tehdy založila KamčaDalmatinka) o tom, jestli se naši chlapi myjí po čůrání. Zvrhlo se to tam tak nechutně, že se holky přiznávaly k tomu, kde se která pos! ala nebo po! lila atd. Prostě strááááášně fujtajblová diskuze, ale hrozně srandovní. Myslím, že taky byla stopnutá, pokud ne úplně vymazaná. Ta byla božíííí ![]()
Příspěvek upraven 21.02.13 v 00:44
@mejdylko píše:
Nebo debaty otom, že ženskou uráží když chlap masturbuje… ale ona pak nezapomene dodat, že si to sama udělá, ale chlap nesmí
taky dobrý
viděla jsem i debatu kde si holky psali že je jim třeba 35 a jdou si zkusit poprvé zamasturbovat ![]()
@Talunka jak casto ji menite nebo myjete. Ted nevim. Ze ji manzel vycita, ze je casto spinava ![]()
@ohýnek píše:
víš jak, prvnímu vše vyvažuješ, druhýmu ten dudlík olízneš a třetímu ten dudlík dáš olíznout psovi…jen nějak nevim, kde jsou ty první dvě děti, asi amnézie
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat