Nejšílenější diskuze!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7628
21.2.13 00:22

@Maculinka ja se spis divim, ze na takovy dotazy jeste nekdo reaguje, to je zas smakulada :lol:

• načítám...
2338
21.2.13 00:22
Jak kde? No na každé diskuzi. Vždyť tady je to samá vzdělaná žena. Výchovu dětí řeší podle knížek, děti maminky koušou do ksichtu do krve-a ona neví co s dítětem, ve 12 dovolujou děcko nechat malovat do školy, nutrilon je hůj-radši dítě za noc 5× budit aby si cuclo z prsu…No jen se rozhlédnout! :lol:
@ohýnek píše:
noooo jak se to vezme, koule v tom byli taky :-D
@Talunka kdééééééééééééé?
  • načítám...
7628
21.2.13 00:23

@mejdylko vsak sem se o te diskuzi zminovala a nevericne kroutila hlavou a jak to tam vsechny s ni prozivaly, no uzasny :mrgreen:

• načítám...
ohýnek
21.2.13 00:24

@Talunka ano ano, už mlčím a běžím se přihlásit na šestou vysokou školu :-D

• Upravit
11370
21.2.13 00:25
@Lindii píše:
@mejdylko videla bile mysky, ale to bylo podmineno asi necim navic, bud chlastem nebo praskama :lol:

já tak jsem taky viděla myšky, když jsem vychlastala flašku vodky :D

• načítám...
ohýnek
21.2.13 00:25

Sakra, zajímavá diskuze a mě tu pípaj notifikace, to je dilema :-D ale co, prdim na kešky, ty tam budou i zítra :-D

• Upravit
2338
21.2.13 00:26

@Lindii Ale kočka byla přesvědčivá. Nafotila tam i papír s vyšetřením. A všechno stihla v tak krátkém čase, že na emimino musela psát, i když měla nohy do praku na koze, když ji vyšetřovali :lol:

• načítám...

:mrgreen: Výborně založená diskuse :mrgreen: :potlesk: Tak pokud můžu, přidávám téma, které mě opravdu pokochalo:„MYJETE SE PO SEXU?“Vážně jsem se bavila… :palec:

• načítám...
ohýnek
@Blablablabla píše: :mrgreen: Výborně založená diskuse :mrgreen: :potlesk: Tak pokud můžu, přidávám téma, které mě opravdu pokochalo:„MYJETE SE PO SEXU?“Vážně jsem se bavila… :palec:

to mi připomělo diskuzi - vůně spodku :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• Upravit
2338
21.2.13 00:27

@ohýnek Nene,skup v knihkupectví jeden regál literatury o výchově dítěte, to by ti mohlo pro začátek stačit :lol:

• načítám...
7628

@Blablablabla nikdy,cim dele to tam zustane, tim lip :poblion: :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
358

Mrkla jsem na paní „praskla mi voda“ a je to hvězda, ale není v tom sama, stejné téma je tu hodněkrát… Ale ta o „Otěhotnění přes internet“ je taky špica.
Holky ale neberte mi „Sperma vytéká“, ta je luxusní..

• načítám...
7628
21.2.13 00:28

@Talunka vole :lol: :lol: :lol: tomu se u ni totiz rika zavislost :mrgreen:

• načítám...
11370
21.2.13 00:28

@Talunka pozooor já se ve 12 do školy malovala, ale teda jen řasenkou :) já sjem si někde dovolila napsat, že jsem radši za UM než za prso, že mi to přijde pohodlnější, že můžu malýho dát hlídat mamce (stejně jsem mlíko neměla) a byla jsem krkavčí matka a málem mi matky prorokovaly, že když dítě nedostane MM tak umře. Bla bla bla :D malej od narození neměl ještě ani rýmu.

• načítám...
MV313
21.2.13 00:29
@Lindii píše:
Mne asi tady neprestane fascinovat jedna vec a to je to, ze uzivatelce, co ji práskla voda apod..tak zcela uprimne a se vsi vaznosti radej a div by ji vsechny neodrodily..kdyz je tu zcela normalni vznesena otazka na vec, se kterou si nekdo nevi rady, tak by dotycnou ukamenovaly…tak ja nevim, nemelo by to byt nejak obracene? :mrgreen:

Jestli myslime stejnou uzivatelku, coz asi ano (Martina, cca 17let), tak tez nechapu.. Vsichni radi, pomalu volaji na ministerstvo zdravotnictvi stiznosti na porodnici, neustale reseni, otazky.. Slecne vse zerou, ona se citi stredem pozornosti a drepi u netu, misto pece o novorozence!!!
Temer denne chci reagovat, ale asi bych byla ukamenovana :)))

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová