Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Maculinka ja se spis divim, ze na takovy dotazy jeste nekdo reaguje, to je zas smakulada ![]()
@ohýnek píše:
noooo jak se to vezme, koule v tom byli taky
@Talunka kdééééééééééééé?
@mejdylko vsak sem se o te diskuzi zminovala a nevericne kroutila hlavou a jak to tam vsechny s ni prozivaly, no uzasny ![]()
Sakra, zajímavá diskuze a mě tu pípaj notifikace, to je dilema
ale co, prdim na kešky, ty tam budou i zítra ![]()
@Lindii Ale kočka byla přesvědčivá. Nafotila tam i papír s vyšetřením. A všechno stihla v tak krátkém čase, že na emimino musela psát, i když měla nohy do praku na koze, když ji vyšetřovali ![]()
Výborně založená diskuse
Tak pokud můžu, přidávám téma, které mě opravdu pokochalo:„MYJETE SE PO SEXU?“Vážně jsem se bavila… ![]()
@Blablablabla píše:Výborně založená diskuse
![]()
Tak pokud můžu, přidávám téma, které mě opravdu pokochalo:„MYJETE SE PO SEXU?“Vážně jsem se bavila…
to mi připomělo diskuzi - vůně spodku
![]()
@ohýnek Nene,skup v knihkupectví jeden regál literatury o výchově dítěte, to by ti mohlo pro začátek stačit ![]()
Mrkla jsem na paní „praskla mi voda“ a je to hvězda, ale není v tom sama, stejné téma je tu hodněkrát… Ale ta o „Otěhotnění přes internet“ je taky špica.
Holky ale neberte mi „Sperma vytéká“, ta je luxusní..
@Talunka pozooor já se ve 12 do školy malovala, ale teda jen řasenkou
já sjem si někde dovolila napsat, že jsem radši za UM než za prso, že mi to přijde pohodlnější, že můžu malýho dát hlídat mamce (stejně jsem mlíko neměla) a byla jsem krkavčí matka a málem mi matky prorokovaly, že když dítě nedostane MM tak umře. Bla bla bla
malej od narození neměl ještě ani rýmu.
@Lindii píše:
Mne asi tady neprestane fascinovat jedna vec a to je to, ze uzivatelce, co ji práskla voda apod..tak zcela uprimne a se vsi vaznosti radej a div by ji vsechny neodrodily..kdyz je tu zcela normalni vznesena otazka na vec, se kterou si nekdo nevi rady, tak by dotycnou ukamenovaly…tak ja nevim, nemelo by to byt nejak obracene?
Jestli myslime stejnou uzivatelku, coz asi ano (Martina, cca 17let), tak tez nechapu.. Vsichni radi, pomalu volaji na ministerstvo zdravotnictvi stiznosti na porodnici, neustale reseni, otazky.. Slecne vse zerou, ona se citi stredem pozornosti a drepi u netu, misto pece o novorozence!!!
Temer denne chci reagovat, ale asi bych byla ukamenovana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat