Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, pochlubte se
Je jedno jestli s partnerem, manželem, milencem nebo s někým náhodným. Zajímalo by mě co vás dokázalo nejvíc rozpálit
Jestli to bylo při samotném sexu nebo při něčem jiném…
Můj nejvíc erotický zážitek nebyl přímo při sexu. Leželi jsme s kamarádem vedle sebe u něj v posteli a on mi hladil podbřišek, nezajel mi ani pod kalhotky
Dodnes nevím, jak to udělal ani nevím přesně v kterých místech to bylo, byl to neuvěřitelný pocit, brnělo mi celé tělo. Druhou rukou mi jezdil prstem po rtech a občas políbil. Nikdy jsem nic tak krásnýho nezažila. Chtěla bych to znovu
![]()
Tehdejší milenec mě přivázal k posteli, pak vzal kukuřici, dal na ni kondom a udělal to tím
ale celá ta akce měla tak neuvěřitelný náboj, že nic podobného jsem už nikdy nezažila (a to mám raději obvyklou velikost nářadí
)
@Mimim3101
Tak nejintenzivnější je to na začátku vztahu, alespoň pro mě, takže asi poznávání s mým současným manželem.
Jooo, to už se nevrátí… ![]()
@Anonymní píše:
Tehdejší milenec mě přivázal k posteli, pak vzal kukuřici, dal na ni kondom a udělal to tímale celá ta akce měla tak neuvěřitelný náboj, že nic podobného jsem už nikdy nezažila (a to mám raději obvyklou velikost nářadí
)
Zajímavý nápad ![]()
@Mimim3101 tak to muselo být nádherné, taky miluji tyhle náznaky víc než už když k něčemu dojde. Úplně jsem si to představila. Zažila jsem něco podobného v autě, akorát že mě do těch kalhotek rukou zajel
a taky na to dodnes vzpomínám, jak to bylo pomalé a úžasné.
@zolycka odvážná
já se na to jen dívám ![]()
Můj „největší“ spíš nejhorší sex. zážitek?.. to si vzpomínám moc dobře. Bylo to večer na lavičce u rybníka..
Bylo to při večerní procházce se psem..
Ten pořád štěkal do tmy - trpím šeroslepostí - ve tmě vidím totální hov… ![]()
No nic říkám si, je malý a uřvaný, určitě je to jen tak, nebo na pohupující se strom..
Tak tiše z dálky hřmělo a poblískavalo se ( podotýkám mám strach ze tmy i z bouřky..
)
Bylo to ale strašně krásný, ta atmosféra a vše kolem..
V nejlepším doslova v nejlepším - pro oba se zablísklo (pokud jsem toto slovo napsala špatně omlouvám se
ale opravdu ať přemýšlím jak přemýšlím, nevím, jak se píše
)
a ve tmě se u rybníka zjevil chlap..
První co, jsem se začala hysterický oblíkat a ječet na přítele ať s „tím“ něco udělá třeba to zabije… ![]()
Pán: dobrý večer, já tady mám rohlík se šunkou můžu mu (psovi) kousek dát? nespíš porybný nebo nevím..
dal mu kousek, popřál pěkný večer a odešel..
První co mě napadlo, že z rybníka vylezl vodník nebo nějaká mrtvola ![]()
No celou cestu domů jsme se smáli a já klepala..
a doteď si to připomínáme.. a rádi, jen já už jsem od té doby nebyla nikdy nikde v noci.. nebo aspoň ne na těchto místech.. ![]()
@Bibušenka píše:
@zolycka odvážnájá se na to jen dívám
Můj „největší“ spíš nejhorší sex. zážitek?.. to si vzpomínám moc dobře. Bylo to večer na lavičce u rybníka..
Bylo to při večerní procházce se psem..
Ten pořád štěkal do tmy - trpím šeroslepostí - ve tmě vidím totální hov…
No nic říkám si, je malý a uřvaný, určitě je to jen tak, nebo na pohupující se strom..
Tak tiše z dálky hřmělo a poblískavalo se ( podotýkám mám strach ze tmy i z bouřky..)
Bylo to ale strašně krásný, ta atmosféra a vše kolem..
V nejlepším doslova v nejlepším - pro oba se zablísklo (pokud jsem toto slovo napsala špatně omlouvám seale opravdu ať přemýšlím jak přemýšlím, nevím, jak se píše
)
a ve tmě se u rybníka zjevil chlap..
První co, jsem se začala hysterický oblíkat a ječet na přítele ať s „tím“ něco udělá třeba to zabije…
Pán: dobrý večer, já tady mám rohlík se šunkou můžu mu (psovi) kousek dát? nespíš porybný nebo nevím..
dal mu kousek, popřál pěkný večer a odešel..
První co mě napadlo, že z rybníka vylezl vodník nebo nějaká mrtvola
No celou cestu domů jsme se smáli a já klepala..a doteď si to připomínáme.. a rádi, jen já už jsem od té doby nebyla nikdy nikde v noci.. nebo aspoň ne na těchto místech..
krutý
ale zažít bych to teda nechtěla ![]()
Já teď po třicítce s manželem jakýkoliv sex, někdy je to se mnou k nevydržení, ale co mám dělat? ![]()
@Bibušenka ty jo, tak to by mě asi kleplo ![]()
To můj je asi co jsme zažili na kapotě auta, za bílého dne… hlavně ten adrenalin jestli někdo nepůjde kolem, to bylo něco
no jen jsme skončili a vlezli do auta, tak kolem jeli 2 kluci na motorce ![]()
@Markytka01 mě chlap už taky chudák někdy nestíhá ![]()
jo, já bych to taky zažít nechtěla, od té doby jsem venku na jakýkoliv návrh razantně stávkovala, už se bojím ![]()
@beckinka hele, auto to už je klasika
tak jsme to dělali i poprvé ![]()
Ale to bylo mimo civilizaci a jen jednou prošel jeden pejskař
pak více méně za tmy, nebo kde opravdu lidi nebyli, to byly ale ještě ty začátky, kdy nebylo kde jinde, teď je to na zpestření vztahu ![]()
@Bibušenka to my to měli na to zpestření už
nás u toho nachytal jen jeho táta
a jednou to bylo i na balkóně, to už teda za tmy a to bylo taky super, la to už nevím zda nás někdo sledoval nebo ne ![]()
Já: na VŠ se mi líbil jeden můj spoluzak cele ty roky jsem po něm tajne toužila ( v té době jsem byla šťastne zamilovana do svého přítele ) laskovali jsme spolu, letme dotyky cele ty roky. Já se s přítelem rozesla a nastaly dny statnic, jelikož na koleji bylo plno kvůli kongresu. Zamluvili jsme si ubytovnu ( 5 spolužáků ) státnice jsme zdárně udelali a šlo se pářit na stodolni… A tam to propuklo:) tolika let potlacovane chuti… Na ubytovnu jsme se vrátili v pět rano, a pak přišla v koupelně prvni pusa a úžasné milování v koupelne do 11 dopolední
vytopena ubytovna, mokré krosny
úžasné!!! ty roky chtice ( ale i pry z jeho strany ) propukly v úžasnou vášeň… A pak jsme se milovali i ve vlaku cestou domu:) a v kupecku spal nás spoluzak