Největší erotický zážitek

256
11.7.13 21:49

Největší erotický zážitek

Ahoj, pochlubte se :-) Je jedno jestli s partnerem, manželem, milencem nebo s někým náhodným. Zajímalo by mě co vás dokázalo nejvíc rozpálit :-) Jestli to bylo při samotném sexu nebo při něčem jiném…

Můj nejvíc erotický zážitek nebyl přímo při sexu. Leželi jsme s kamarádem vedle sebe u něj v posteli a on mi hladil podbřišek, nezajel mi ani pod kalhotky :) Dodnes nevím, jak to udělal ani nevím přesně v kterých místech to bylo, byl to neuvěřitelný pocit, brnělo mi celé tělo. Druhou rukou mi jezdil prstem po rtech a občas políbil. Nikdy jsem nic tak krásnýho nezažila. Chtěla bych to znovu :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6726
11.7.13 21:51

Návštěva swingers party :oops: :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
11.7.13 21:52

@zolycka
:palec: Jaký to bylo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.13 22:07

Tehdejší milenec mě přivázal k posteli, pak vzal kukuřici, dal na ni kondom a udělal to tím :mrgreen: ale celá ta akce měla tak neuvěřitelný náboj, že nic podobného jsem už nikdy nezažila (a to mám raději obvyklou velikost nářadí :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
11700
11.7.13 22:09

@Mimim3101
Tak nejintenzivnější je to na začátku vztahu, alespoň pro mě, takže asi poznávání s mým současným manželem. :) Jooo, to už se nevrátí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.13 22:10
@Anonymní píše:
Tehdejší milenec mě přivázal k posteli, pak vzal kukuřici, dal na ni kondom a udělal to tím :mrgreen: ale celá ta akce měla tak neuvěřitelný náboj, že nic podobného jsem už nikdy nezažila (a to mám raději obvyklou velikost nářadí :mrgreen: )

Zajímavý nápad :oops:

• Citovat
  • Upravit
2429
11.7.13 22:12

Šestka :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

@Mimim3101 tak to muselo být nádherné, taky miluji tyhle náznaky víc než už když k něčemu dojde. Úplně jsem si to představila. Zažila jsem něco podobného v autě, akorát že mě do těch kalhotek rukou zajel :oops: a taky na to dodnes vzpomínám, jak to bylo pomalé a úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738

@zolycka odvážná :potlesk: já se na to jen dívám :mrgreen:

Můj „největší“ spíš nejhorší sex. zážitek?.. to si vzpomínám moc dobře. Bylo to večer na lavičce u rybníka..
Bylo to při večerní procházce se psem..
Ten pořád štěkal do tmy - trpím šeroslepostí - ve tmě vidím totální hov… :mrgreen:
No nic říkám si, je malý a uřvaný, určitě je to jen tak, nebo na pohupující se strom..
Tak tiše z dálky hřmělo a poblískavalo se ( podotýkám mám strach ze tmy i z bouřky.. :D )
Bylo to ale strašně krásný, ta atmosféra a vše kolem..
V nejlepším doslova v nejlepším - pro oba se zablísklo (pokud jsem toto slovo napsala špatně omlouvám se :oops: ale opravdu ať přemýšlím jak přemýšlím, nevím, jak se píše :mrgreen: )
a ve tmě se u rybníka zjevil chlap..
První co, jsem se začala hysterický oblíkat a ječet na přítele ať s „tím“ něco udělá třeba to zabije… :mrgreen:
Pán: dobrý večer, já tady mám rohlík se šunkou můžu mu (psovi) kousek dát? nespíš porybný nebo nevím..
dal mu kousek, popřál pěkný večer a odešel..
První co mě napadlo, že z rybníka vylezl vodník nebo nějaká mrtvola :roll:
No celou cestu domů jsme se smáli a já klepala.. :mrgreen: a doteď si to připomínáme.. a rádi, jen já už jsem od té doby nebyla nikdy nikde v noci.. nebo aspoň ne na těchto místech.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
11.7.13 22:19
@Bibušenka píše:
@zolycka odvážná :potlesk: já se na to jen dívám :mrgreen:Můj „největší“ spíš nejhorší sex. zážitek?.. to si vzpomínám moc dobře. Bylo to večer na lavičce u rybníka..
Bylo to při večerní procházce se psem..
Ten pořád štěkal do tmy - trpím šeroslepostí - ve tmě vidím totální hov… :mrgreen:
No nic říkám si, je malý a uřvaný, určitě je to jen tak, nebo na pohupující se strom..
Tak tiše z dálky hřmělo a poblískavalo se ( podotýkám mám strach ze tmy i z bouřky.. :D )
Bylo to ale strašně krásný, ta atmosféra a vše kolem..
V nejlepším doslova v nejlepším - pro oba se zablísklo (pokud jsem toto slovo napsala špatně omlouvám se :oops: ale opravdu ať přemýšlím jak přemýšlím, nevím, jak se píše :mrgreen: )
a ve tmě se u rybníka zjevil chlap..
První co, jsem se začala hysterický oblíkat a ječet na přítele ať s „tím“ něco udělá třeba to zabije… :mrgreen:
Pán: dobrý večer, já tady mám rohlík se šunkou můžu mu (psovi) kousek dát? nespíš porybný nebo nevím..
dal mu kousek, popřál pěkný večer a odešel..
První co mě napadlo, že z rybníka vylezl vodník nebo nějaká mrtvola :roll:
No celou cestu domů jsme se smáli a já klepala.. :mrgreen: a doteď si to připomínáme.. a rádi, jen já už jsem od té doby nebyla nikdy nikde v noci.. nebo aspoň ne na těchto místech.. :mrgreen:

krutý :palec: :palec: ale zažít bych to teda nechtěla :zed:

Já teď po třicítce s manželem jakýkoliv sex, někdy je to se mnou k nevydržení, ale co mám dělat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
11.7.13 22:19

@Bibušenka ty jo, tak to by mě asi kleplo :D
To můj je asi co jsme zažili na kapotě auta, za bílého dne… hlavně ten adrenalin jestli někdo nepůjde kolem, to bylo něco :) no jen jsme skončili a vlezli do auta, tak kolem jeli 2 kluci na motorce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
11.7.13 22:20

@Markytka01 mě chlap už taky chudák někdy nestíhá :mrgreen:
jo, já bych to taky zažít nechtěla, od té doby jsem venku na jakýkoliv návrh razantně stávkovala, už se bojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
11.7.13 22:22

@beckinka hele, auto to už je klasika :mrgreen: tak jsme to dělali i poprvé :oops:
Ale to bylo mimo civilizaci a jen jednou prošel jeden pejskař :oops: pak více méně za tmy, nebo kde opravdu lidi nebyli, to byly ale ještě ty začátky, kdy nebylo kde jinde, teď je to na zpestření vztahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
11.7.13 22:25

@Bibušenka to my to měli na to zpestření už :) nás u toho nachytal jen jeho táta :D a jednou to bylo i na balkóně, to už teda za tmy a to bylo taky super, la to už nevím zda nás někdo sledoval nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 22:26

Já: na VŠ se mi líbil jeden můj spoluzak cele ty roky jsem po něm tajne toužila ( v té době jsem byla šťastne zamilovana do svého přítele ) laskovali jsme spolu, letme dotyky cele ty roky. Já se s přítelem rozesla a nastaly dny statnic, jelikož na koleji bylo plno kvůli kongresu. Zamluvili jsme si ubytovnu ( 5 spolužáků ) státnice jsme zdárně udelali a šlo se pářit na stodolni… A tam to propuklo:) tolika let potlacovane chuti… Na ubytovnu jsme se vrátili v pět rano, a pak přišla v koupelně prvni pusa a úžasné milování v koupelne do 11 dopolední :))) vytopena ubytovna, mokré krosny :) úžasné!!! ty roky chtice ( ale i pry z jeho strany ) propukly v úžasnou vášeň… A pak jsme se milovali i ve vlaku cestou domu:) a v kupecku spal nás spoluzak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí