Největší erotický zážitek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lihow
31.7.13 10:23

Ale já nepsal nikde o erekci, ale o době potřebné od zásunuu k ejakulaci…

• Citovat
  • Upravit
Saliy
31.7.13 10:25
@lihow píše:
„Kolektivně sjednaná odchylka od normálu“ To je kouzelné, to bychom byli nemocní v podstatě všichni. Ale budiž..

Prostě se musí sejít odborná veřejnost a nějaké mezi se shodnout. To platí pro def. horečky, vys. meze cholesterelo atp. Studie korelací ti dají jen návod… nakonec musí přijít např. imunologové a ti asvé chůzi něco odhlasovat… :-) tak to prostě je, protože nikdo nic jinýho nevymyslel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 10:27
@lihow píše:
Píšeš o 45 minutách což je normál v sexu, ale nejedná se o nepřetržitou soulož. Sama přiznáváš: „vaginální soulož od začátku až do konce, prokládaná různými jinými praktikami“. Takže se jedná o 45 min sex, nikoliv nepřetržitou dobu soulože od zásunu.

Ono jak kdy, že jo, jízdní řády nemáme. :mrgreen: A vaginální soulož od začátku do konce klidně hodinu je u nás normální, nám se to tak prostě líbí.
Jo, klidně si někde s těmi tvými teoriemi pukni závistí, ale můj chlap je schopen udržet erekci klidně 60 minut, s jednou ženskou, po dvaceti letech. Je úžasnej a nepřekonatelnej. Sexuální bůh.
 M.

Nepotřebuju to vlastně nikomu vysvětlovat a nic si obhajovat, ale ty tvý kecy tady mi už lezou krkem. Není každej jako ty. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Saliy
31.7.13 10:28
@Anonymní píše:
Ono jak kdy, že jo, jízdní řády nemáme. :mrgreen: A vaginální soulož od začátku do konce klidně hodinu je u nás normální, nám se to tak prostě líbí.
Jo, klidně si někde s těmi tvými teoriemi pukni závistí, ale můj chlap je schopen udržet erekci klidně 60 minut, s jednou ženskou, po dvaceti letech. Je úžasnej a nepřekonatelnej. Sexuální bůh.
M.Nepotřebuju to vlastně nikomu vysvětlovat a nic si obhajovat, ale ty tvý kecy tady mi už lezou krkem. Není každej jako ty. :mavam:

také si myslím, že tomu prostě nechce jen věřit a soudí tebe podle sebe… :|

• Citovat
  • Upravit
lihow
31.7.13 10:30

nesmysly

Jak si přišla na závist? Nepodsouvej mi nesmysly. O opět nebavil jsem se o erekci vůbec. A s těmi kecy o sexuálním bohu nápodobně. Tady to zní spíše chlubivě a směšně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 10:30
@lihow píše:
Ale já nepsal nikde o erekci, ale o době potřebné od zásunuu k ejakulaci…

No, tak když chceme, je za 5 minut (výjimka, rychlovky nás nebaví), když…tak…30,40,50,60, 90 je už extrém, ale občas jo.
Prostě to má na povel. Máme společné orgasmy, přizpůsobí se mi, je prostě skvělej.
Ale tobě s tvými teoriemi o mužích zvířátkách ovlivňovaných jen pudy to asi těžko vykládat.
 M.

• Citovat
  • Upravit
lihow
31.7.13 10:32
@Anonymní píše:
No, tak když chceme, je za 5 minut (výjimka, rychlovky nás nebaví), když…tak…30,40,50,60, 90 je už extrém, ale občas jo.
Prostě to má na povel. Máme společné orgasmy, přizpůsobí se mi, je prostě skvělej.
Ale tobě s tvými teoriemi o mužích zvířátkách ovlivňovaných jen pudy to asi těžko vykládat.
M.

Já to nezpochybňuju. Jen tvrdím, že většina to má jinak a navíc nastavené přírodou. Stačí pročíst zdejší diskuse.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 10:34
@lihow píše:
Jak si přišla na závist? Nepodsouvej mi nesmysly. O opět nebavil jsem se o erekci vůbec. A s těmi kecy o sexuálním bohu nápodobně. Tady to zní spíše chlubivě a směšně.

Je mi celkem jedno, jak ti to zní.
Ale kdykoli se tu objeví diskuze - už muže nepřitahuji, spíme spolu po osmi letech 1× za dva měsíce, muž má problémy s erekcí…atd., přispěcháš s tím, že je to normální, že je to příroda, že muži jsou tak nastavení, že, že, že… A já říkám, že je to jen tvá zkušenost, že ty jsi pravděpodobně tím mužem, který se chová takhle podle přírody.
Já říkám, že to není pravidlo, že jsou i jiní muži. A že to vypadá chlubivě? Mám se stydět za to, že můj chlap je jinej? :nevim:
 M.

• Citovat
  • Upravit
lihow
31.7.13 10:36

Není to „jen má zkušenost“ Četl jsem i podobná vyjádření sexuologů. Také na diskusích to je všechno podobné jako přes kopírák. Tvoje představa, že mám všechny tyhle problémy dohromady a proto tvrdím, že je to tak, je nesmyslná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 10:37
@lihow píše:
Já to nezpochybňuju. Jen tvrdím, že většina to má jinak a navíc nastavené přírodou. Stačí pročíst zdejší diskuse.

Právě, život nejsou jen zdejší diskuze. Diskuze zakládají ty, které mají problém. Možná mimo emimino jsou tisíce normálně fungujících vztahů. Těžko ze zdejších diskuzí tvořit nějaké závěry.
Protože já nemám jediný důvod zakládat diskuzi typu: můj muž je sexuální bůh, má to někdo taky tak? Zato ty nešťastné chtějí pokecat, chtějí vidět, že v tom nejsou samy, popřípadě poradit, co s tím.
Z toho ale nelze vyvozovat žádné závěry. Je to emimino. Mikrosvět, kde se koncentrují spíše extrémy.
 M.

• Citovat
  • Upravit
1943
31.7.13 10:44
@Evelinde píše:
Tak to já jsem vdaná 15 let a máme 2 děti. Manžel mne nikdy nepřivedl k orgasmu. Sex probíhá tak, že zasune a jede a když jsem v nejlepším, tak stříká a je konec. Orální sex je pro něj FUJ a dolů by mě nikdy nesáhnul. Jiné polohy než misionářskou neuznává. Můj nejsilnější erotický zážitek byl když jsem si u nás v Hradci Králové našla maséra, který dělá erotické masáže. Masíruje mě celé tělo 2h a masíruje i pohlaví. Dřív jsem si to musela dělat doma sama, ale tak nějak to nebylo ono. P. masér umí takové úžasné hmaty, že můj orgasmus se podobá stahům při porodu. Má výdrž, je jemný a ohleduplný. Nejdříve mě „udělá“ když mě masíruje záda. Zajede mezi půlky a až dolu mezi stydké pysky a masíruje je mezi prsty takovým nějakým zvláštním způsobem a takovým nějakým "výkrutem " vždy zavadí o klitoris. Zajíždí i prsty dovnitř. Potom mě pohlaví masíruje ještě jednou zepředu. Prohnu se vždy jako luk a mám divoké křeče, že se ještě dlouho celá chvěju. Povede se to pokaždé. Při minulé masáži byla podemnou docela velká louže. Myslela jsem, že jsem se počůrala. Řekl mě, že jsem měla mokrý orgasmus. Nic si nepamatuju, byla jsem v takovém nějakém tranzu. Prožívám krásný orgasmus při každé masáži a to že se mě manžel nevěnuje mne už netrápí.

Takova masaz by se mi taky libila :pankac: (myslim od masera ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
31.7.13 10:45
@Starej Pardal píše:
tes se na druhej level: zapomene te rozvázat a pose.es se :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale tak nekomu se to asi libi :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonynmí
31.7.13 10:48
@Anonymní píše:
Je mi celkem jedno, jak ti to zní.
Ale kdykoli se tu objeví diskuze - už muže nepřitahuji, spíme spolu po osmi letech 1× za dva měsíce, muž má problémy s erekcí…atd., přispěcháš s tím, že je to normální, že je to příroda, že muži jsou tak nastavení, že, že, že… A já říkám, že je to jen tvá zkušenost, že ty jsi pravděpodobně tím mužem, který se chová takhle podle přírody.
Já říkám, že to není pravidlo, že jsou i jiní muži. A že to vypadá chlubivě? Mám se stydět za to, že můj chlap je jinej? :nevim:
M.

Samozřejmě to je v pohodě. Na průměrnou délku mužské erekce existují lékařské studie např. na webu visí jedna anglická na českých pacientech, jenže ty hned na začátku říjaí, že srovnávají nesrovantelné, protože to je odvislé od zdravotního stavu (i psychického), věku, přechozí sex. abstinencí atp. Většina spadá od 5-10 min. SAmozřejmě je to problém mentální, takže erekci lze prakctiky libovolně prodlužiovat, pokud muž…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 11:11

Největší sexuální zážitek neumím přesně popsat. Zažila jsem jich hodně silných a odlišných…
Ale takový nejčerstvější je z dubna, kdy jsem odjela na víkend na jednu akci. Mám přítele, se kterým jsem skoro 9 let a klape nám to spolu (v posteli i tak nějak celkově). Na víkend jsem jela sama. Hned po příjezdu jak jsem vylezla z auta se na mě díval jeden muž a hned mě jako první pozdravil. Já jsem si ho moc nevšímala, ubytovala jsem se a seznamovala jsem se s lidmi, které jsem dosud neznala. Večer jsem ho přistihla, že se na mě často dívá. No a jak už to bývá - hodně se pije a pije a pije až jsme nakonec seděli vedle sebe a laškovali jsme. On je takový hezounek, tak jsem si z něj dělala celkem legraci. On to bral s úsměvem a jenom jsme se tak hezky popichovali. Prokecali jsme celou noc a spát jsme šli v 6 ráno (vstávali jsme pak v 8). Druhý den jsme se věnovali programu toho víkendu a večer se opět pilo v klubovně. Opět jsme spolu laškovali až jsme se ocitli sami venku. Bylo mezi námi takové sexuální napětí, tak strašně jsme se přitahovali… Ale domluvili jsme se, že se mezi námi nic nestane a dodrželi jsme to. Přestože jsme v podobném duchu strávili 3 dny a já jsem myslela, že exploduju, tak se nic nestalo. Ale právě to neuvěřitelné sexuální napětí bylo tak hrozně vzrušující a nezapomenutelné, že věřím, že to bylo lepší, než by byl ten samotný sex. Navíc toho sexuálního náboje si mezi námi všimli i ostatní, i když to raději moc nekomentovali. Prostě jak jsme byli poblíž sebe, tak se dal vzduch doslova krájet.
No, pokaždé, když jsem šla do sprchy, tak jsem si musela ulevit :oops:

Skvělý zážitek, i když se vlastně nic nestalo…
Něco podobného se mi stalo už jednou dřív s někým jiným - tam to trvalo měsíc v kuse, kdy jsme byli v denodenním kontaktu. Taky se nic nestalo…

Jinak s přítelem mám úžasný vztah. Mám štěstí, protože je pozorný, má rád sex a rád mě uspokojuje jakkoliv si přeju. :) Dělá mi právě i ty erotické masáže. Většinou to začne jenom tím, že chci, aby mi namazal záda. :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
lihow
31.7.13 11:32

libovolné prodlužování

No tohle řekněte nějakému sexuologovi: že „SAmozřejmě je to problém mentální, takže erekci lze prakctiky libovolně prodlužiovat, pokud muž…“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky