Největší trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
10.11.06 21:38

Popolino normalne jsi me rozplakal(smichy :lol: pritel nechapal,proc placu u pocitace a ptal se me,jestli to neni z hormonu :lol: trvalo mi to dobrych 15 minut,nez jsem mu rekla tvuj trapas :D a malem jsi udelala z mych deti sirotky :idea: nemohla jsem totiz popadnout dech,jak jsem se rezala smichy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
10.11.06 21:40

Jo tak tos mi teď připomněla Popilio něco podobného.

Taky jsme si to s přítelem pěkně rozdávali na chatě, tenkrát jsme ještě dlouho vydrželi. :lol: Samozřejmě, že jsem to prožívala dost nahlas. Asi po dvou hodinách jsme vylezli z pokoje a hned před dveřma kámoš a říká - „hm, teda dobrý výkon.“ A to jsme se pak ještě dověděli, že nás pod okny poslouchal jeho tata, který myslel že tam jsou myši, ale přes řev rádia si nebyl jistý, tak ho ztlumili. Takže místo Kabátu a Káje Gotta jsem tam řvala já. Akorát, že to bylo beze slov. Kluci měli aspoň na dvě hoďky nebo jak dlouho poslouchali o zábavu postaráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.11.06 21:42

mumis ty si dračica :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
10.11.06 21:45

Teda Mumis ty se nezdáš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
10.11.06 21:48

To už bylo dávno. Kdyby Popilio nevzpomněla ten zážitel s tchýní,tak by jsem si na to už ani nevzpomněla, ty doby jsou dávno pryč. Teď to zmáknem za pár minut a hotovo.

Popilio na:,–(ila takovou laťku, že veškeré mé trapasy, na které si vzpomenu jsou proti jejím slabým odvarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
10.11.06 21:51

Já myslím,že Popilio asi nepřekonáme nikdo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
10.11.06 21:55

No to asi ne Dano, to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.06 22:00

Holky díky, zvedly jste mi náladu. :lol: :lol:

Sona

• Citovat
  • Upravit
85
10.11.06 22:08

Popolio, fakt se musím smát, až se mi chce čůrat :D :D :D

A v návaznosti na Tvůj prdící trapas jsem si vzpomněla ještě na jeden svůj:

Znala jsem se s manželem (tehdy samozřejmě ještě s přítelem) asi měsíc, oba zamilovaní jak blázen a měla jsem u něho poprvé spát. Romantika, večer jsme si poseděli v hospůdce, pak se u něho poprvé milovali, prostě paráda. No a pak, když jsme usínali, tak se to stalo. Znáte to, člověk upadá do spánku, uvolní se, povolí svěrače… no prostě jsem si prdla! :oops: A pěkně nahlas. Z hrůzou jsem byla okamžitě čilá a čekala, co bude. Naštěstí se zdálo, že přítel už spí a tak jsem znovu upadala do klimbu, když se mi to stalo znovu! Zase jsem se probrala, ale hned jsem se uklidnila při myšlence, že přítel už spí. Krve by se ve mně nedořezal, když se ze tmy ozvalo: „Ty prďáku!!! To mě chceš zabít?!!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
10.11.06 22:21

teda VERONIQUE jsem se nasmala, az mi tekly slzy :lol: :lol: :lol:

super trapas, dobre to dopadlo,manzel Te poznal za vsech okolnosti…

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
10.11.06 23:00

Teda holky, úplně jste mi zvedly náladu, to jsem potřebovala :D :D :D

Já si jako na potvoru teď nemůžu moc vzpomenout, protože už mám dneska vygumováno, ale aspoň něco.

Když bydlel manžel (tehdy přítel na koleji), tak jsem tam občas bývala s ním. Jednou jsme se takhle milovali a najedou někdo otevřel dveře a kouká na nás 8O 8O 8O Byl to údžbář, co nám šel vyměnit rozbité okno. Jak nás viděl, vycouval ven, manžel na sebe hodil trenky, já jsem se zabalila do deky a údržbář dokonal dílo (rozuměj vyměnil okno). My jsme dílo nedokonali, neboť jsme byli oba červení až u kořínků vlasů. :oops: :oops: :oops:

Další trapas je z doby nedávno minulé. Když jsme se vrátili z dovči, tak jsme manželovo rodičům jeli ukázat fotky. Němeli jsme ani já ani manžel moc času na kontrolování fotek a nějak se tam vloudila jedna, kde ehm ležím na posteli a dělám si to rukou :oops: :oops: :oops: Sice jsem byla přikrytá prostěradlem, ale i tak bylo dost jasně poznat, o co jde :oops: :oops: :oops: Fotky byly navíc nastaveny v prohlížeči tak, že tam každá byla asi 10 vteřin, a pak se vyměnila, ale nešlo to urychlit. Řeknu vám, že to bylo pekelných 10 vteřin a snažila jsem se převést urychleně téma jinam, aby se na obrazovku nikdo nedíval. :oops: Tchánovci jsou navíc takoví vážní a seriózní lidé 8)

Jo a ještě jeden, co se stal kamarádce (říkejme jí Káťa) a minulý týden nám ho vyprávěla. Byla s manželem (Honzou) na dovče a jak to tak bývá, natáčeli si tam kromě krás přírody i nějaké to home video :wink: Když se vrátili domů, tak k nim přijel jejich kamarád a chtěl video vidět. No a jelikož Káťa s Honzou věděli, že někde ke konci je „ona pasáž“, řekli, že to musí přetočit a začali přetáčet. No a pak Káťa řekla, tak to na chvíli stopni, ať víme, kam už je to přetočený. Takže video se stoplo a pustilo a najednou se přes celou obrazovku objevila kamarádčina nejintimnější místa v celé své kráse a Káťa se málem přizabila, jak letěla přes celou místnost telku vypnout :D Jejich kamarád to komentoval slovy: „No zas tolik jsem toho snad ani vidět nechtěl.“ :D :D :D No a největší fór byl, že když nám to Káťa vyprávěla, tak jsme koukali na jiné video z jiné jejich dovči a objevila se tam fotka (vyfocená na kameře), kde nás Káťa taky nenechala na pochybách, že je holčička :D :D :D Krve by se v ní nedořezal, ale my se s mým manželem docela bavili :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.11.06 23:20

Není to tak dlouho, co jsem šla nakupovat…nějaký jogurty, salám, rohlíky, sýry, konzervu pro kocoura…atd…po zaplacení jsem si všechno pěkně narovnala do batůžku, ten jsem si dala na záda a vyšla jsem z obchodu.
Přímo naproti obchodu je kostel a na něm nahoře hodiny, tak jsem tak mžourala kolik, že to je hodin a šla jsem při tom pomali ze schodů z toho obchodu a najednou PRÁSK!
Hodila jsem takovou hroznou masku, nedalo se vůbec nic dělat ani jsem nechápala, co se stalo. Když jsem se chtěla zvednout, tak jsem měla nohu zašprajcovanou ve stojanu na kola, kterej jsem jaksi přehlédla.
Nejlepší na tom bylo, že naše malé náměstí bylo plné lidí, kteří šli od autobusu, do obchodu atd…a mezi něma já s naprosto studpidním výrazem a navíc marně se zvedají a vysvobozující nohu ze stojanu…
Přišla jsem domů a vyndávám ten nákup, jogurt se mi protrhl o tu konzervu pro kocoura a měla jsem naprosto celej batoh, jako by mi do něj někdo nablinkal…
A na noze parádního modráka přes půl stehna, zlomenej nehet, na botě žraloka!

Před 14 dny jsme měli firemní bowling a já jsem tam musela trochu jako pomáhat, tak jsem bowlerovi hlásila jména, jaký má dávat do toho přístroje, aby to pak bylo na těch dráhách, kde jako kdo hraje.
A byl tam nějakej pan Michal Šulc, já si to blbě přečetla a náhlasila jsem ŠUK. Moderátor, když potom hlásil jména lidí, kteří mají jít na kterou dráhu to přečetl pěkně nahlas : Na dráhu číslo pět se připraví pan…chvíle ticha…ŠUK?
Myslela jsem, že mě omyjou.
No a s panem Šukem jsem si pak dala panáka :wink:

A ještě poslední:
To je už hodně dlouho, co se mi tohle přihodilo…
při mém jednom z prvních milování-to jsem z toho ještě byla vyvalená jako tele…
Přítel se fakt snažil atd…a mě se nějak zasekla naušnice(taková pěkně dlouhá s korálkama) do pohovky, na které se to odehrávalo, bylo mi to v tu napínavou chvíli blbé říct jako : počkej chvilku nebo tak něco, tak jsem trochu zkuhrala jak mě to ucho tahalo … no a on mi povídá - miláčku, děje se něco, jak bys to chtěla?
A ze mě vypadlo : Do prdele!
No, on na mě zůstal zírat, já na něj taky!
Já to totiž myslela na tu zaseklou naušnici, jakože mě to už pěkně zabolelo a chtěla jsem ji vyprostit :lol:
Pak jsme se tomu pěkně zasmáli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
11.11.06 03:14

Tak to jste mi udělali radost, že na mě nikdo nemá :lol: :lol: :lol: :oops: stydím…
LUCI s náušnicí dost dobrý :lol:

Tak přidám další ze své sbírky, ale nejsou tak vtipný jako před tím, ty první jsou ty nejlepší :lol:

No tak jsem chodila se svým býv. klukem, no láska až za hrob :lol: šak víme :lol: a neměli jsme kde, tak už jsme to nevydrželi a v parku před školou :oops: a zrovna tam vyšel náš školník, bylo léto, já v křoví nahá, on nahej a najednou tam vlítnul s baterkou a zařval „Co tu děláte“ a svítil na nás, oba jsme se rychlostí blesku zvedli a mého idola nenapadlo říct nic lepšího než „My tady něco hledáme“ :lol:

Seděla jsem s přítelem (teď manželem) v hospůdce a bavili se o svým bývalých a on o jedné holce říká jaká je to kráva, o druhé taky a já mu na to řekla „Až se rozejdeme, tak o mně taky budeš říkat, že jsem kráva?“ On se zvedl a odešel :oops: :oops: No jo… až se rozejdeme :oops: Nejhorší je, že já byla ještě naštvaná a vůbec jsem nechápala proč se naštval :oops:

Bylo mi asi 14 když mi kamarádka představila jednoho kluka, bavili jsme se dlouho a on mi řekl jaký má příjmení, Solava a já na to „Jak, Kaďulka?“ Bylo to zrovna ve chvíli kdy nás všichni poslouchali :oops: A jak jsem mohla zaměnit Solava s Kaďulka si opravdu vysvětlit nedokážu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
11.11.06 03:35

No a ještě z čůraním, ale to nic moc…
Byli jsme na chatě když jsem šla po dlouhé době zadržování na záchod a fakt jsem se snažila aby nešlo moc slyšet jak čůrám, no tak jsem vyšla a kamarád mi říká „Ty vole, Jano, ty máš nádrž.“ No já se cítím trapně ještě teď, slyšeli to všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.11.06 09:39

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie