Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pavličko - uáááá tak to bych asi nepřežila - proto vycpávky nenosím ![]()
po střední škole šly drby, že jednu spolužačku přistihli v šatně, jak si dává do podprsenky fusekle a jindy že jí dokonce ponožka vyčuhovala z podprdy, když se převlíkala po těláku - nevím nebyla jsem u toho
![]()
rea.sk píše:
ja jsem si dávala do podprdy někdy toaletak
celou ruličku
![]()
to neeee.. ![]()
Jenom tak at mám ty prsa věčší…:) Dělalo mi to push up ![]()
no a já jsem nosila podprsenky dvě, aby mi to dělalo větší prsa… a můj první kluk pak z toho měl strašnou srandu a podělil se se všema kámošema…
![]()
jinak super diskuse, nemáte ještě někdo něco???
rea.sk - jsem si říkala, že by to bylo moc
![]()
zuzanasinova - já jsem se už totálně vyčerpala, víc trapasů si prostě nevzpomenu ![]()
stačí si zpětně přečíst pár stránek a člověk se zasměje, ikdyž už to jednou četl, cizí neštěstí potěší vždy
![]()
Na žádný z mím trapasu si ted nemužu nějak vzpomenout muj nejvěčší trapas ale z toho mi do smíchu není je že dělám autoškolu a už po druhé slavím neuspěch… Se picnu ![]()
Ahoj holky,
uuplne nahodou jsem objevila tuto diskuzi a fakt jsem se pobavila
Ted jsem to tady cetla manzelovi, tak tu slzime
![]()
Manzel mi rikal ted historku z koleje, ktera se stala jeho kamaradovi. Necekane za nim na vikend prijela mamka, ale kamarad nebyl zrovna na pokoji, jen jeho spolubydlici z vedlejsiho pokoje.
Spolubydlici teda s mamkou pokecal, dali si sklenicku a jelikoz se syn porad nevracel, tak ji rikal, at tam prespi a on uricte v noci nebo rano dorazi.. ![]()
Mamka si ustlala na druhe volne posteli a syn samozrejme v noci dorazil, uplne na plech, s nejakou holkou, takze si umite predstavit, co se asi delo ![]()
Rano se vzbudil, kouka, na druhy posteli jeho mamka a rika mu: Peto, nemel bys byt na ty holky tak hruby
![]()
ZelvaVeruna píše:
Ahoj holky,
uuplne nahodou jsem objevila tuto diskuzi a fakt jsem se pobavila![]()
Ted jsem to tady cetla manzelovi, tak tu slzime
![]()
Manzel mi rikal ted historku z koleje, ktera se stala jeho kamaradovi. Necekane za nim na vikend prijela mamka, ale kamarad nebyl zrovna na pokoji, jen jeho spolubydlici z vedlejsiho pokoje.
Spolubydlici teda s mamkou pokecal, dali si sklenicku a jelikoz se syn porad nevracel, tak ji rikal, at tam prespi a on uricte v noci nebo rano dorazi..
Mamka si ustlala na druhe volne posteli a syn samozrejme v noci dorazil, uplne na plech, s nejakou holkou, takze si umite predstavit, co se asi delo
Rano se vzbudil, kouka, na druhy posteli jeho mamka a rika mu: Peto, nemel bys byt na ty holky tak hruby![]()
Tak tohle mě odbouralo
Vzpomněla jsem si na kolejní časy…
L.
Lesi,
ja si prave taky vzpomnela, co jsme delali a tak a kdyby se mi tohle stalo, tak bych snad k nasim uz nikdy nejela
![]()
Jak jsem tot ak tak četla hned jsem si spoměla na pár trapasu ze školy…ach jo no ty školské časy jsou fakt nejlepší…
Chodila jsem nějaký čas s klukem od nás z intru..:) A sem tam jak už vsichni spali tak jsme se jeden k druhému v noci vždy vkrádli do postele… No a jednous i ten blbec vyměnil postel se svým spolubydlícim a mě nic neřekl.....No a jak jsem byla zvykla tak jsem šupajdila k svému milovanému a jak se tak vkrádam tak jsem šla ze spoda pomalinky…aaa jsem ho tak nějak začala draždit…a ž po chvilce se ozvalo…ROBERT JE VEDLE.....tak to byl trapas…:D pak jsme se z toho smáli…ale jako no šáhla jsem an jeho imntimní místa..no jak si nato vzpomenu jsem červená ještě ted ![]()
Ahoj holky,
tak já mám pár příhod, ve kterých hraje hlavní roli slovní hříčka:
S bývalým milencom a partiou sme išli autom na nejaký výlet, on šoféroval a ja som sedela na prednom sedadle, vzadu sedeli jeho dvaja kamaráti a moja sestra. My dvaja (ja a milenec ) sme boli hodne podgurážení a nadržaní tak mi to začal robiť pod minisukňou pravou rukou..........jaxi sme ale zabudli na spätné zrkadlo
a tí hajzlíci vzadu sa hneď nepriznali z čoho majú takú super šou ![]()
alebo sme to vtedy sedeli vzadu a vpredu to obecenstvo …(?)
bolo to dávno tak si presne nespomínam ale viem že potom som do toho zrkadla pozrela a bolo tam všetko vidno ako v telke
A švihlá sestrička to vyzvonila mamke vraj aká som ja erotomanka a tak