Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak jsem sem zas jednou nakoukla, je super, že to tu stále pokračuje a občas někdo něco přihodí, uplně tu břečím…
S přítelem pracujeme ve stejné firmě, všichni tam používáme ke komunikaci mezi sebou Windowsovský messenger, přítel mi chtěl něco během dne napsat a napsal: „Lížu, lížu kundičku,až ochutnám šťávičku“…a odeslal to omylem kolegovi, který sedí vedle něj
Kolega na to nejdřív zíral a bez mrknutí oka mu říká:„Jiří, jsi si jist, že jsi to chtěl sdělit zrovna mě?“ ![]()
Parádní diskuze
Přihodím jeden, který se nestal přímo mně, ale momentálně se mi jiný nevybavil (a že jich taky bylo):
S kolegy z práce jsme slavili nějaké narozeniny, dost se pilo, sranda. Jeden z kolegů je invalida (dnes už důchodce), má nějakou vrozenou vadu a bez berlí se neobejde. A jak se tak nalívalo, kolegyně aniž si to uvědomila, zařvala: „Jozéééf, dej si ještě do druhé nohy, abys nekulhal!!!“
Kolega to vzal úplně v pohodě, tohle je klasická hláška a my jsme jeho handicap ani nevnímali, ale v ní by se v tu chvíli krve nedořezal ![]()
vlastní zkušenost:
v mých 18. letech jsem byla jako au-pair v Barceloně. Španělsky jsem docela dobře rozuměla, nicméně mi to nezabránilo v následujícím trapasu: Byla jsem se známými na nedělní procházce a při povídání a líčení historek jeden kluk řekl, že se svým přítelem byl někde randit. No a já na to ha ha ha to jsi se přeřekl, že? Chtěl si říct přítelkyně? (španělsky přítel se řekne novio a přítelkyně novia). On řekl, že nespletl a v tu chvíli mi to došlo. Fakt trapas. Tenkrát se u nás o homosexuálech moc nemluvilo, takže to pro mě byla dost novinka.
Super tema, je pravda, ze nic nepotesi vic, nez cizi nestesti a trapas. Tak to me se taky jednou jeden stal. Bylo to tak nejak kolem osmnacti, sla jsem do obchodu v takovem fesnem svetriku, prohlizim si zbozi, bylo leto, takze samo horko, takze jsem si ten svetrik chtela sundat. Uz jsem ho mela nad ramenama, kdyz v tom jsem si vzpomnela, ze pod nim nic nemam
Obchod plny lidi, ja bych se hanbou propadla, ale co se dalo delat? Uz jsem tam nikdy nakupovat nesla ![]()
Jeje, to je prima, ze to tu jeste zije. Ja mam taky jeden homosexualni, aktualni.
Byly jsme s holkama malovat v Marizi keramiku. Jedne z nas se nezdala jedovata zluta, a tak ji michala s cervenou. Chvili jsme malovaly a prisel par holek, u kterych bylo hned jasny, ze to nejsou jen kamosky. Jedna si cetla, druha malovala. A jak to tak chodi, kdyz je moc lidi a malo barvicek, vzajemne jsme si o ne rikaly. A tu tahle divcina rikala: „Neni tam nekde zluta?“ A Radka rika: „Vemte si tuhle, ta je takova tepla.“ V tu chvili bylo videt, jak z te dotycne vystrelil takovy otaznikovy blesk, a tak to Rada honem zamlouvala: „Tu jsem namichala s cervenou, aby nebyla tak jedovata…“
.. opravdu se bavim a jeden taky pridam
par let jsem zila na jihu Francie - stale slunecne pocasi, horko, letni saty, pokrikujici a doterni muzsky.. Nejdriv je to prijemny, ale po case to vecny „baleni na ulici“ omrzi.
Bylo to hned na zacatku pobytu, kdy jsem se s jazykem stale jeste seznamovala. Tak si tak vykracuju, figuru jsem pred lety (a pred detmi
) mela jeste perfektni a hned se na me nalepi skupinka mladiku.
Vymenili jsme si par frazi, a kdyz nechteli vodpalit na me slusne nekolikere odmitnuti, opravdu nahlas a zretelne jsem zarvala na toho nejdoternejsiho z nich „leche-moi“! - coz v prekladu znamena „lizej me“!!!. Chtela jsem rict lache-moi (cesky nech me, vodpal, vodprejskni) a spletla jsem si podobny slovicko..
Panove zustali stat jak prikovany, nekolik lidi se ohlidlo na ulici a ja se vztycenou hlavou kracela dal.. Teprve po nekolika minutach mi to doslo.. Krve by se ve me nedorezal..
Ještě jsem si vzpomněla, i když zase ne na svůj:
Byli jsme s partou na horách lyžovat, snowboardit a pod. a jedna kamarádka nějak nešikovně spadla. Bolelo ji koleno, tak jsme ji nechali sedět na zemi a jiná kamarádka jí rozepínala nohavici, koleno kontrolovala a zařvala přes půlku svahu - „Doneste někdo led!!!“ ![]()
Tohle neni ani trapas, ale velmi vtipne ![]()
Kamaradka byla lyzovat, je na materske, ma dvouleteho syna…byla sama bez nej s partou kamosu a cekali ve fronte na vleku a divali se na svah, jak ostatni lyzuji…vtom jeden lyzar spadl a ona nahlas vsem zcela vazne oznamilaa:" udelal BUM"…no bezdetni kamaradi se mohli smichy potrhat.
Tak jsem přečetla první dvě stránky a už nemůžu jak mě bolí břicho a slzí oči
![]()
Mě se stal jeden na gymplu,měla jsem moc velký zájem o jednoho kluka a tak za ním šla kámoška (za mými zády) a povídá mu,že se někomu líbí a on chtěl samozřejmě vědět komu,tak mu povídá no její iniciály jsou D.B. (čtěte dé bé) a on jsi s kamenou tváří povídá jó debil? tak to nemám zájem,no v tý době mě bylo tak trapně,že když jsem ho potkala někde na chodbě,tak jsem brala roha.
Další je taky z gymplu,měli jsme mít telocvik a na něj chlapa a já zrovna jako na potvoru začla menstruovat,tak za ním jdu na začátku hodiny a povídám mu,že mi je zle a nebudu cvičit a on,kde mám omluvenku a já,že nemám,tak se mu to nějak kulantně snažím vysvětlit (v tělocvičně byla celá třída) a on asi po pěti minutách povídá jóoo ty menstuuješ,tak to jóoo tak se posaď,no nemusím říkat,že se celá tělocvična bavila moc dobře až na mě,co chcete po 16 letých.
A poslední na který si vzpomínám,byli jsme s tehdejším přítelem na venkovní zábavě,nějak to na nás přišlo,tak jsme si zalezli do nedalékýho lesíka a začli jsme,jenže při tom jsme uslyšeli nějaké hlasy,tak jsme se začli překotně oblíkat a já v té tmě nemohla najít podprdu,tak jsme odešli s tím,že na to kašlem,boužel jako na potvoru to byl přítelovo známej,který nás vyrušil a taky našel moji podprdu a další den když jsme se viděli s celou partou lidí,tak povídá,hele Tomáši neztatila tvoje mladá včera něco a my dělali blbý jako,kde a co a on blbec vytáhl tu podprdu a začal to barvitě líčit,no byli jsme rudí až na prd… a dekovali se pryč.
Ale oproti některej jsou to jen slabé odvary.
![]()
Řehtám se jako blázen
![]()
Taky přidám: jeden známý zrovna teď v pátek vyprávěl, že byli s rodinkou na dovolené u moře. Vedle v apartmánu bydlel starší pár, se kterým si vždy dobře popovídali. Jednoho dne se potkali na pláži. Pán byl už v moři a nechával se omývat mořskými vlnami. Seděl v pokleku, směrem na pláž a usmíval se. Ten můj známý ho pozdravil pokynutím ruky na dálku a volá: „Ty voééé, ty vypadáš jak kdybys měl jen jednu nohu, hahaha“. A pán z moře volá: „No šak já jí nechal na břehu!“. A na pláži u jeho deky ležela protéza, do té doby vždy skrytá pod plátěnými kalhotami
. Prý se tomu smáli pak všichni až do konce pobytu…
A ještě co se stalo mně:
Dělám instruktora spinningu a jednoho dne začal na moje lekce chodit takový příjemný komunikativní mladík. Občas jsme prohodili slovo a dověděla jsem se, mimo jiné, že je ženatý. Po pár hodinách přišel s blondýnkou a čile spolu konverzovali i během hodiny. Pak přišel párkrát zase sám a po cca 2 měsících přišel s tmavovláskou. Představil mně ji jako svou manželku. Mně - blbce - vůbec nic nedošlo a povídám jí: „Ty jo, vám to sluší, to se stane málokdy, že když jde ženská z blondýny na tmavou barvu, tak je to změna k lepšímu“. Ona na mě kouká a povídá: „Ale já jsem nikdy blondýna nebyla…“. A já blbá se do toho zamotávala ještě víc, místo abych byla zticha: " Mně se zdálo posledně, že jste měla blonďaté vlasy…" Podívali se na sebe a já bych nejraději zalezla pod zem. Naštěstí se to pak vysvětlilo, prý rodinná přítelkyně
......
Přidám jeden, co se mi stal minulý týden, ještě teď se stydím.
Vzhledem k tomu, že plně kojím, můj šatník se sestává výhradně z kojicích podprsenek a vystřižených triček, nebo triček s pružným dekoltem, abych mohla tasit kozu snadno a rychle. Dopoledne jsem dokojila, když tu zazvonil pošťák. Šla jsem otevřít, přebírám balíček, pán je nějaký nemluvný, jindy prohodíme pár slov. Až ve chvíli kdy jsem se vrátila a syn se začal dožadovat přídavku jsem šáhla na výstřih, že si stáhnu triko a triko nenašla… Měla jsem ho hezky stáhnutý pod oba košíčky podprdy…
Což vysvětlilo poněkud nejisté pohledy pošťáka, který zřejmě přemýšlel, zda mi to říct, nebo ne pokud jo, tak jak.
Ještě teď jsem červená až na prdeli, což mi stejně nezabránilo promenovat se včera před barákem při vynnášení odpadků se stejně vytasenou podprdou
![]()
Jen čekám, kdy si zapomenu venku i to prso…
To je super, tohle se mi párkrát taky málem stalo, ale naštěstí jen málem (teda pokud mi něco neuniklo
)…
To s tou blondýnkou je taky bomba. ![]()
Tak ted jsem narazila na tuhle diskuzi a brecim tady smichy
![]()
teda urcite jsem taky zazila par trapasu,ale zrovna me nic nenapda.
Popilio,koukam,ze mas porad veselo,fakt jsi me pobavila ![]()