Největší trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
13.11.06 22:40

Toz i ja si vzpomnela na dva curaci trapasy:

Jedna kamoska jela v puberte s rodicema na dovolenou. Tata strasne nerad zastavoval na curani, protoze to jeho tri zensky nemely sladeny a stavelo se na kazdy mezi, takze se jednou stalo, ze to uz fakt nemohla vydrzet. Tak ji konecne s remcanim zastavil u prvniho kere, ona za nej hopla a dala se do dila. Jak mela plny mechyr, tak curala odpovidajici dobu. A najednou za sebou slysela hlasy, ktere pridavaly na mnozstvi a sile. No a kdyz se otocila, tak zjistila, ze cura pred kasarnama, kde se za tu dobu skoro ve vsech oknech nahromadilo hned nekolik vojaku, touzicich po rozptyleni.

A druha nase znama to nemohla vydrzet zase pri celodennim lyzovani. Dolu k vleku uz by to nestihla, tak zajela do lesika vedle sjezdovky, stahla gate, vytahla z batohu roli papiru a pustila to. Ale jak se soustredila na curani a odmotavani papiru, nedavala pozor, jak stoji a zradne lyze se daly do pohybu. A tak vyjela POZADU z lesa s holym zadkem primo doprostred sjezdovky a jeste za ni vlal odmotany toaletak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.11.06 22:42

Taky jsem si vzpoměla na dvě akce. Bohužel mě potkalo to neštěstí, že mám kamarády, kteří když si přihnou, tak jsou moc zvědaví.
První akce se odehrála na horské chatě. Byla jsem tam s tehdejším přítelem a jak už to na takových chajdách bývá, spalo se v jedné místnosti. My jsme si zalezli do postele a když už se schylovalo k akci, napadlo naši kamarádku obcházet všechny a kontrolovat, jestli máme taky tak studené nohy jako ona, samozdřejmě neopomenula na ty nohy šahat 8O 8O . No a bylo po akci :cry:

Druhá byla s mým manželem - tehdy ještě přítelem. Měli jsme velkou akci - asi 40 lidí a spali jsme v chatkách po čtyřech. Celý den jsme se snažili naše spolubydlící ožrat, aby jakože večer usli a my měli klid. Večer jsme přišli na chatku a zjistili, že je prázná. Z toho jsme usoudili, že asi zaparkovali někde jinde. Skočili jsme do postele, probíhalo mazlení a tu se rozletěly dveře. Kámoš totálně nadrátovaný a že sním musíme pít. Začal se nám cpat do postele, a jak na mě šáhnul a zjistil že jsem nahá, tak začal ječet na celý areál : kurva, tu se šuká, tu je holá prdel, tu je sex. Bohužel, zase nebyl. Když máte do partyje takové kámoše, to je ta nejkvalitnější antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.11.06 11:16

Ahojky, Lesina upozornila na tuhle diskuzi a já se můžu smíchy počůrat (díky Lesi) a tak vám taky přispěji jednou historkou…:o)))

Bylo mi asi tak 15, hrávala jsem na saxofon a jezdívala sem k učiteli asi 60ti letému. Tou dobou v létě u nás byly na prázdninách mé 2 sestřenice stejně staré jako já a jak už to tak bývá 3 holky v jedný chalupě moc dlouho nepohádaný nevydržej (jak jinak než kůli klukovi)…byla to od nich pomsta…vzaly moje kalhotky, potřeli je čokoládou aby vypadaly potento… a narvali mi je do otvoru v saxíku.....myslím že vám nemusím vykládat jak sem se cítila když mi před mým učitelem nevycházel ze saxíku žádnej zvuk a pak sem z něj vytáhla tu hrůzu… :o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.06 16:05

Taky mám dva:
Vracím se brzo ráno tramvají od svého přítele, je mi asi 18 roků, ještě silně ovíněná. Naproti mě sedí mladý chlapec. Kýchla jsem si, tak hledám po kapsách kapesník, ale bohužel jsem začala smrkat do podprsenky, kterou jsem si do kapsy bůhví proč schovala.
Skok o 11 let dál. Jsme na dovolené v Chorvatsku. Vzali jsme kromě manželových a mých dětí taky tchýni, tchána a mou mamku, aby jsme si mohli trochu užívat. Taky jsme si užili…plno fotek, nějaký video. Po příjezdu do vlasti nás tchýně požádala, jestli by jsme ji nepůjčili kameru, že by si tu dovolenou přetáhla na VHS. Tak jsme samozřejmě vyhověli. Ona jako technický analfabet poprosila svého dobrého známého, aby ji s tím pomohl. Měli opravdu hezký zážitek, protože na kameře kromě památek, koupajících dětí a podobných záběrů byl i moc pěkný záběr jejího souložícího syna a mé maličkosti. Někdo prostě něco natáčel (asi moje mamka) a pak ZAPLOU kameru položil na stůl. No a vedle stolu byla taková hezká pohovka…
Podotýkám, že záběr to byl opravdu pěkný, zvukový doprovod kvalitní, jen vyvrcholení tam nebylo, neb kazeta na nás byla krátká!!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
15.11.06 16:26

Tenhle se stal mojí kolegyni v práci. Je to paní po šedesátce, šikovná bezdětná paní, radost na ni pohledět. Ráno si občas ráda přispala a tak chodila do práce z natáčkách schovaných pod kloboukem, v zimě pod čepicí. Měli jsme vždycky v hale zavřeno, než jsme pustili klienty dovnitř do banky a ona si dělala přípravné práce vždycky v natáčkách. No a najednou bylo 8 hodin, banka otevřela a do haly se nahrnulo asi tak 40 lidí, z toho dobrá polovina k jejímu okýnku a ona s natáčkami na hlavě. Od sousedního pultíku jsem na ni kynula a ukazovala na hlavu, přestože lidé v její frontě se káceli smíchy, ona nic netušíc obsloužila první nával s natáčkami na hlavě a nechápala, z čeho ty její mladé „karkulky“ jak nám říkala, mají takový záchvat smíchu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1005
16.11.06 12:01

Dobrá diskuze :o))))-
Já nikdy nezapomenu na můj trapas, kdy i když mi bylo deset nebo osm nebo kolik, červenám se i dnes.
Jela jsem tramvají domů ze školy a se mnou spolužák mojí ségry. Byl to takovej ten školní idol. Krásnej milej kluk, všechny holky na něj letěly.....a BAVIL SE SE MNOU. Byla jsem celá nervózní, v zimní bundě mi bylo horko a nějak se mi spustila rýma.
Nesla jsem si ze školy časopis. Mluvili jsme už nevím o čem, když ukázal na ten časopis a ze mě, místo komentáře vyjela dlouhá zelená nudle a rozpleskla se na titulní stránce toho časáku. :lol: Málem jsem se propadla a pak se mu asi rok vyhýbala :oops: .
No a taky tak ve dvanácti letech jsem trávila prázdniny u tety na vesnici. Byla jsem tam nová, holka z města a tak jsem byla celkem středem pozornosti. Na koupališti jsem se předváděla skoky do vody. Šipky, salta a tak. Zase jsem vylezla z vody a protože mi to šlo, tvářila se dost významně. Sebevědomí mi rostlo, i když se na mě všichni dívali. Ještě na skokánku jsem vtipkovala a stála tam docela dlouho, když jsem si všimla, že mám horní část plavek shrnutou pod jedno prso! :roll: :twisted: Totální trapas!!! :o)))
Skočila jsem šipku pod vodu, přeplavala raději (pod tou vodou) celý bazén a upalovala k tetě krmit králíky :D
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.11.06 12:20

........ještě jsem si vzpomněla, jak u mě na návštěvě byla kámoška, se kterou ase ažtak často nevídáme. Měla s sebou ročního chlapečka, co se zrovna naučil chodit, takže sotva vrávoral.
Zrovna, když jsme vykládaly o tom, kdo kdy začal chodit a jak se při tom ty děti hezky kolíbou a že je lepší, když se něčeho „jako drží“, vyvrávoral její synek z ložnice a v rukou držel náš vibrátor. :lol: :lol: :lol: .
Bylo jich tam v šuplíku víc, tak jsem měla štěstí, že si nepřinesl v každé ruce jeden :twisted:
Trapas jako z filmu, ještě na to, že se tak moc neznáme :D
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.11.06 12:42

¨...........jak to tak pročítám, vzpomínám si na další a další moje trapasy…:
Pracovala jsem na studijním oddělení na jedné soukromé škole. Přijali novou kolegyni, my jsme si docela dost rozuměly a když byla nějaká školní akce, vesele jsme šly slavit. Slavily jsme dost, vrátily se až kolem čtvrté ráno. Chvilku si schruply, kamarádka nachystala akorát synovi svačinu, já si dala dvě kafe a ¨pádily jsme do práce.
Kancelář byla malinká úzká místnost, kam jsme se sotva vešly, takže jsme i přes zimu dost větraly a trnuly, kdy někdo přijde......přišel ředitel a zavíral okna, že se topí zbytečně. za pět minut zase a zase........ale pak přišel náš věčně nabrnknutý zástupce, který se po nás často rád vozil. Aspoň jsme u něj neměly strach, že pozná závany zbytkového alkoholu..........stejně něco remcal, ale nejhůř nám bylo, když měla kolegyně najít ve skříni požadovaný šanon, najít ho nemohla, motala se po kanceláři co nejdál od zadavatele úkolu (kvůli dechu) a jak se tak tlačila kolem zdi¨, zakopla o trubku od topení, spadla - celá se natáhla a všechny papíry z toho tak těžce nalezeného šanonu se rozsypaly po kanceláři. Já jsem na to vyprskla a nemohla se zatavit a i když pak nasupený zástupce odešel, dlouho jsme se nemohly uklidnit - taky nám tekly slzy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
1.12.06 23:15

Škoda, že tahle diskuze již nepokračuje, ta musela zvednout náladu snad každému, fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.12.06 21:39

Tak jsem se srdečně zasmála…čtu ty trapasy manžovi a a on mi řekl jeden dost brutální fekální, který mu vyprávěli kluci z práce…

někde se někomu na lyžařském zájezdě stalo, že během lyžování na sjezdovce se mu strašně zachtělo na velkou…zajel do lesíka spustil kaťata a vykonal dílo, při zpáteční cestě autobusem, se ale začal okolo něho šířit neuvěřitelný puch…vše se vysvětlilo tím, že nějak neodhadl situaci a protože měl kalhoty s laclem a ten měl při vykonávíní potřeby pod sebou, své dílko si nedpotřením odnesl z lesíka sebou…dost drsné… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
1.1.07 22:05

teda tahle diskuse je bezvadná, řehtáme se tus manželem už hodnou chilku a tak i já napíšu pár trapasů, který se mi při čtení vybavily:

Kdysi dávno jsem chodila s jedním a neměli jsme kde, tak ho cestou domů z jedný akce nenapadlo nic lepšího než (asi v 5 ráno) zajet na nádraží a koupit si zpáteční lístek do Kolína (byl to nejbližší vlak, který jel). Našli jsme si prázdný kupátko, což v tuhle hodinu nebyl problém, zatáhli záclonky a zamkli. Nevyjeli jsme ještě ani z Prahy a už jsme na to hupsli, no co mám vyprávět, v nejlepším začal průvodčí ťukat na dveře „otevřete, kontrola jízdenek“ … tak přítel zahuhla něco jako moment a absolvovali jsme sprint v oblékání … to už průvodčí otvíral takovým tim univerzálem a hned jak vstoupil, bylo mu vše jasný. Nic neřekl, zkontroloval lístky a s úsměvem na rtech odešel …
V Kolíně jsme si dali v bufetu na stojáka kafe a klobásu a počkali na další vlak do Prahy, nasedneme a za chvilku kontrola jízdenek … nekecám, ten samý průvodčí. A víte co řekl?! Prý: příště buďte slečno potišej a já slibuju, že až vás příště uvidim nastupovat, tak už vám lístky kontrolovat nebudu, abych nerušil :-)))))))))))) no cestou zpět nic nebylo, jen jsme se smáli …

a ještě jedna podobná:
chodila jsem chvíli s americkým vojákem, co hlídal v Praze ambasádu, opět byl problém kde - bydleli někde v Bubenči, nesměli si na pokoj nikoho vodit, jen do společenské místnosti … ten den měl ale na vrátnici službu jeden známý a tak mi zapsal odchod, ikdyž jsem šla s přítelem nahoru do pokoje … vše bylo hrozně fajn, byli jsme v nejelpším a najednou se rozlítnou dveře … já byla na zádech, on na mě a měl na sobě peřinu, tak jen zalehl na mě a doufal, že nejsem vidět … vstoupil jeho nadřízený a zavelel pozor. Nezbývalo, než že přítel musel tak jak byl „v pozoru“ vylézt z postele a zasalutovat a já tam ležela nahá na postely, rukama se snažila zakrýt co se dalo … no zkrátim to, velitel byl decentní, jen mu udělil rozkaz, ať je za minutu u něj v kanclu a odešel (on totiž ten večer někdo kontroloval záznamy z kamer v baráku a na jednom bylo i jak odcházím po schodech nahoru, tak museli podat hlášení). Rychle jsem se oblékla a vypadla jak střela, přítel dostal nějaký trest + 2 týdny zákaz vycházek a zdvojený služby. Už nikdy jsem s ním do toho baráku ani za ním do práce radši nešla, nemohla bych se na jeho nadřízenýho ani podívat

a do třetice:
s mým přítelem, současným manželem, jsme jeli na Orlík pod stan, kde jsme měli strávit týden s mými spolužáky z VŠ. Přijeli jsme až v pozdním odpoledni, když už většina byla na místě. Ubytovali jsme se ve stanu kousek od vody (byly už všechny postavený) a on řekl, že zbytek zavazadel nanosí, že se můžu jít vykoupat. Chvilku jsem se osmělovala, až jsem v dálce ve vodě uviděla hned dvě kamarádky a když jsem k nim doplavala, zjistila jsem, že se baví o nějakým klukovi (obě toho času nezadaný) … prý se stěhuje do stanu hned vedle toho jejich a má hezkou figuru a že ho už chvilku pozorují … tak řikám, kde máte stan? ukázalo se, že myslely mýmo manžela :-D obě totiž nosí brýle, který ve vodě neměly a tak ho nepoznaly. Každopádně mě lichotilo, že se manžel líbí a ony se mi ještě dlouho omlouvaly, že prý to nemyslely nijak zle, že mi po něm nejedou, ať nemám obavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
1.1.07 22:14

Jo a ještě jedna dobrá:
na gymnáziu jsem po vyučování šla na záchod a pak se vydala sklepní chodbou ke skříňkám na konci té chodby, všude spousta studentů - co mám povídat. No a u skříněk mi kamarádka najednou začala dávat svetr kolem pasu… já si totiž chytila na zadku sukni do silonek, který jsem si tímpádem natáhla přes ni :-))))

Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
10.1.07 12:24

Super téma

No konečně mi něco zvedlo náladu!! Super nápad napsat trapasy… Popilio ovšem opravdu vede!! I když všechny příspěvky jsou báječné.. .aspoň člověk vidí, že v trapasech není sám a dokáže se sobě aspoň zasmát.. i když mnohdy až s odstupem času, že… :D

Díky holky, že jste mě rozesmály.
Rachel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
10.1.07 16:28

...

Tak já mám také jeden, celkem čerstvý, z minulého týdne…

Ozvala se jedna dobrá kamarádka, jestli nezajdeme někam posedět, ještě jakože Vánoce. Vzhledem k tomu, že naše oblíbená restauračka byla zavřená, vyrazily jsme do jiné kam obvykle nechodíme. Tam obsluhovala slečna, jejíž bratr se nastěhoval k nám do bytovky. Když si k nám přisedla a ptala se na něj, rozhorlila jsem se jako že od té doby je to tam samej feťák atd. Až sem si řekla že toho je na ni asi moc, tak jsem přidala, abych odvedla pozornost „No ale to ještě za nim jezdí nějakej KRETÉÉÉÉÉN, který neustále troubí - ať v pět ráno, nebo v jedenáct večer - už se na něj chystám nějakou dobu, že mu dojdu vynadat“… ona se začla smát a říká - tak to pověz týhle (ukázala na kamarádku, se kterou jsem tam byla), to je její brácha.........

No ale přešlo se to, tu kamarádku to asi sice mrzelo ale uznala že mám pravdu a prý se nemám rozmýšlet a příště na něj vlítnout )

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.1.07 16:45

Mám jeden čerstvější. Ze včerejšího rána. Běhala jsem po bytě ještě nenamalovaná, sotva jsem rozlepila oči a někdo zazvonil. Manžel vzal bytový telefon a „někoho“ pustil nahoru. Ve dveřích se objevila paní, která se představila jako teta z „Hranic“ a že má průjem a že jestli ji pustíme na záchod. Tak, co bysme neudělali pro člověka v nouzi, že jo? Zvuky, které se odtud pak linuly nás rozřehtaly tak, že jsme leželi v posleli obličejema dolů, aby nás tetička neslyšela a nevěděli jsme jestli jí máme zapnout ventilátor, který má vypínač z venkovní strany kabinky. O stavu večer před akcí umytého WC nebudu psát a o stavu potom raději taky ne. Prostě jsem jela nanovo! V bytě bydlíme už 3 roky a „teta“ při odchodu pronesla: A děda tu už nebydlí?! Tak teda NASHLEDANOU. Byla to vůbec naše teta?
 Radka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí