Největší trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.1.07 17:08

Tak já přidám taky jeden nechutný, který se udál našemu známému.
Kamarád bydlel ještě u rodičů. Přišel v noci hrozně opitý, chtělo se mu zvracet, tak šel na záchod rozsvítil a vykolal, co vykonat chtěl, zhasnul a šel spát.
Ráno u snídaně potkal svého otce, hrozně naštvaného.
Prý sedím na záchodě v noci, najednou někdo zhasnul, poblil mě, pak zase rozsvítil.

• Citovat
  • Upravit
andela
11.1.07 07:50

:lol: :lol: :lol: na tatínky se uč nečurá, na tatínky se zvrací :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
332
18.1.07 09:43

…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.1.07 09:45

zatím mám samé krvavé trapasy, že? Později přidám z jiného soudku..:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
14.2.07 23:33

Tak jsem ráda, že sem stále přihazujete. Teď jsem si přečetla ten údajně nechutný blinkací a brečím smíchy. Jedna sedne kamarádce na tatínka a chce čůrat a druhý tatínka rovnou po… dovede si představit, jak musel chudák vypadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20658
5.3.07 11:16

Alfie :lol: :lol: :lol: taky dobrýýýý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
5.3.07 11:36

Taky pridam jeden. Se svym stavajicim pritelem jsme meli"rychly" rozjezd. V noci jsem ho vezla ze svatby nasich spolecnych znamych, na ktere jsme se seznamili, vice mene jsme spolu za ten vecer ani nemluvili. No, pozval me dal, pak se se to zvrhlo, nad ranem jsem vstavala, ze jdu, zahuhlal neco jako, vratis se? No vratila jsem se. V poledne, delal, ze si nic nepamatuje, no vypalila jsem odsud jak nazhaveny blesk. Jenze ja krava zaparkovala pod jeho oknem. A moje, jinak 100% spolehlive auto nenastartovalo ani na 20ty pokus. :oops: :oops: Lidi, mne brali mrakoty. Na 100ty pokus pak to zatracene auto nastartovalo, a ja odfrcela, proklinajic sebe samu, auto i toho bastarda. Pak nam to trvalo skoro dva mesice, najit k sobe cestu, ale ted jsme spolu dva roky a mame pul rocniho synka :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
7.3.07 23:05

Jeje, Afie, tak tos mi hezky nahrala: vzpominam si taky na jeden.
Nasi znami bydli na malem meste, kde se vsichni znaji. Tak byla Tereza jednou nakupovat s malou v mistni samosce. Pokladni byla jeji znama, tak se pozdravily a pri placeni probiraly pocasi. Doma si pak Tereza kontrolovala ucet a rika si pro sebe: „Ta Hamackova me vokradla! No jasne, vratila mi o 20Kc min!“ Kdyz pak sly s dcerkou zase nakupovat, mala se pta maminky: „A ktera pani je pani Hamackova, mami?“ Nic netusici Tereza Adelce ukazala prislusnou pani a Adelka nevinne na celou prodejnu zarvala: „To je ta pani Hamackova, co nas vokradla, mami?“ …takze ted chodi nakupovat pres cele mesto jinam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.3.07 23:10

Marjanko, tak ted jsi nahrala ty me :lol: kamaradka ma veeelmi upovidanou dcerku.Byly ji asi tri roky, vesla s maminkou do samosky a na cely obchod povida:Maminko, tak co dneska zas ukradneme? :twisted: :lol:

A muj syn byl sveho casu taky expert na hlasky…
Jeli jsme autobusem, pred nas si sedla „madam“, co se tvarila velmi neprijemne. Filip mluvil, mluvil a najednou zapistel. Autobus ztichnul, „madam“ se otocila a Filip povida :Maminko, ta baba cumi! Babo, co cumis?
Baba uz se nepodivala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.12.07 10:09

Už se z vašich trapasů druhý den mlátím v práci smíchy :lol: :lol: :lol:

Já mám příhodu - naštěstí k trapasu nedošlo :roll:

Kamoška mě vyrobila jednou k narozeninám dárek - namalovala mi obrázek - mě a mého tehdejšího idola v posteli, ležící nazí vedle sebe a držící se za ruce (tajně jsem o něm v pubertě snila :oops: ). Nahoru napsala velkým písmem naše jména + nějaký komentář, který už si nepamatuju, a místo našich těl nalepila tyčinky Snickers (které jsem v té době pořád jedla). No a slavnostně mi to předala. Měla jsem radost z tyčinek, ale za obrázek jsem jí nadala, bylo mi trapně :oops: . No ale jako na potvoru jsem si dárek odložila venku na střechu auta její mamky a pro něco jsme odešli do domu. Najednou její mamka prohlásila, že si musí někam zajet, že bude hned zpět.
Na dárek na střeše auta jsme si vzpoměli, až se vrátila (naštěstí i s dárkem na střeše). Jela po ulici, kudy „idol“ denně chodil, všichni nás tam znají. Kdyby to tam spadlo a někdo to našel, už bych asi nikdy nevyšla z domu :oops: :oops: :oops:

Asi to není nic moc proti některým tady, ale já jsem z toho tehdy málem zkolabovala :oops: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.07 10:51

no to máš pravdu, nic moc :-(

• Citovat
  • Upravit
3105
13.12.07 16:37

Super diskuse…přemýšlím o nějákém svém trapasu…ale na vás asi nemám…
Fakt jste mě pobavily :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
9.4.08 13:14

Ahoj holky,

toto téma je tak skvělé, že jsem se rozhodla k němu také přispět. Včera jsem se tak nasmála a ulevila tak svým starostem alespoň trošičku, tak si myslím, že stojí za to jej oživit. Snad se alespoň někdo pobaví … tak tady to je.

1. Asi před třemi lety jsem byla také na rentgenu plic, a když mě sestřička řekla, abych se na tu rentgenovací desku opřela čelem, tak jsem se snížila do úrovně hrudi a to svoje čelo tam pěkně přimáčkla :lol: Sestřička na mě koukala a určitě si myslela, že jsem se zbláznila, když jdu na rentgen plic a místo toho si jdu rentgenovat hlavu :oops:

2. Mojí švagrové 5letý syn byl jednou u dědy, kde žije i jeho teprve 13letá teta (tedy hezky pubertální věk) a právě na její popud šel za svým dědou (tedy tatínkem jeho tety :P ) a říká:„Dědo, nosíš tondom?“ …jen pro upřesnění, prťous ještě tenkrát místo „K“ říkal „T“ :lol:

Tak snad jsem také alespoň trošičku přispěla k dobré náladě a těším se na další vaše skvělé trapasy :wink:

papa zelvoon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20658
18.9.08 12:56

náhodou jsme se opět dostala k téhle bezvadné diskusi a jak jsem se začetla, vzpomněla jsem si na další trapas - ikdyž to není ani tak trapas můj, jako spíš té druhé osoby

V práci máme naistalované icq (ikdyž na černo) a občas si s kolegy píšeme. Tak si jedno dopoledne v klidu pracuju a najednou zpráva od kolegy, co seděl přímo proti mě, otevřu to a tam je „ta Sandra je taky občas k posr…“ 8O
Koukala jsem jak puk a tak jsem odeslala jen pár otazníků. V odpovědi mi přišel stydlivý smajlík a že se omlouvá. Neměla jsem náladu něco řešit, odepsala jsem, že je mi to fuk … doteď nevím, komu to původně chtěl poslat, ani nevím z jakého důvodu si to o mě myslel, to že nejsem mezi jeho „oblíbenci“ vím dávno, ale tohle mě fakt nadzvedlo ze židle.

a ještě jeden z práce
když jsem se vrátila po mateřské do práce, skoro jediné osoby, na které jsem přes den mluvila byl manžel a dítě a oběma říkám „miláčku“
No a když jsem byla v pracovním nasazení a chtěla jsem říct něco mému šéfovi, který se jmenuje Mladen, jak se mi objevilo M na jazyku, vyšlo ze mě „Miláčku“ :lol:
V tu chvíli jsem zrudla až za ušima a hned začala něco drmolit a blekotat na vysvětlenou, ale všichni lidi okolo v kanclu z toho pak měli ještě dlouhou dobu srandu a stejně tak šéf (naštěstí má smysl pro humor) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlička
18.9.08 13:01

Sandriku, dobrý, ale nemá to na mojí kamarádku, co jí vypadly vycpávky z podrsenky a ona o tom nevěděla a její šéf na ní volá: ááá Mařenko (jmenuje se jinak) něco vám vypadlo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak