Kojené miminko nekaká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
17.3.10 17:42

vojtik taky za plneho kojeni kakal 1× za tyden, nekdy dokonce i 1× za 14dni…
taky jsem to resila. ale bylo to ok, nic mu nebylo, jen mel proste toho mlika malo na to, aby ho mohl jeste vykakat. a na MM pribiral pouze 100g za tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
3.12.12 18:31

Mně ted malej taky nekakal 10dni tak už jsme z toho taky nesvá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.8.14 21:21

Ahoj, mame mesicni dceru a uz 6 dni nemela stolici, predtim to byly 3 dny. A predtim denne i treba 3×. Davala jsem babycalm, tak se mi zdalo, ze vic kadi z toho. Pak jsem nasadila biogaia a infacol a nekadi. Ale brisko ma mekke, prdi si, krmi se pekne. Je plne kojena. Myslite, ze tedy vse stravi nebo muzou byt na vine i ty kapky? Diky za zkusenosti, rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
7.8.14 21:25

Moje tříměsíční kojená dcera kaká tak 1 x za tyden a je spokojena. Pak je to tedy velká nálož vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.8.14 21:28

@evulkanov kojené děti nemusí i týden kakat a je všechno ok. Pokud prdí, má měkké bříško, nekroutí se, pije klidně a dostatečně, klidně spí a hlavně pokud normálně čůrá, pak bych se nebála. My měli opačný problém, náš kakal po každém kojení, a vždycky to stálo za to :lol:

• Citovat
  • Upravit
4151
7.8.14 21:33

@evulkanov pokud je kojená a čurá, není důvod něco řešit. miminka MM plně zpracují a někdy kakají co 14 dní a je to v pořádku. prostě to všecko zpracují. kdyby měla míň než 6 počůraných plen denně, to by problém byl a zašla bych k pediatrovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
7.8.14 21:34

@evulkanov Můj syn nekadil i 10 dní. Nikdy neměl koliky a nic podobného, dávala jsem probiotika BioGaya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.8.14 21:40

Syn měl rekord 12 dní. Nikdy se nekroutil a nebolelo ho břicho, byl pořád spokojený. Nikdy jsem mu nekupovala žádná probiotika. Prostě to z něj jednou za čas vyšlo ( i doga by se styděla :mrgreen: ) U kojených dětí to je normální. Teď co jsme najeli na normální stravu, se mi 3× denně doslova pro*ere přes 3 vrstvy oblečení ani nemrknu :mrgreen: sledovala bych počet počůraných plen a jestli je malá spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
8.8.14 00:02

Diky vsem. Uklidnily jste me. Pocuranych plenek ma dost, tak to bude asi ok. Ale az se vykadi, budu stejne klidnejsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.9.14 12:26

Tak holky me malej nekakal uz 25 dni…doktorka uz volala primarce do nemocnice, ale pry jestli prdi a cura a nic ho netrapi tak by neresila. Prostouchla ho teplomerem a nic. Jestli se do pondeli nevykaka, pujdeme na ultrazvuk bricha. O projimadle se teda nezminovala, ja zkusim ten olivivy olej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.9.14 13:16

Tak mě malá nekáká přes dva měsíce, musím jí dávat jednou týdně rourku a to je taky boj, ale aspoň na týden se jí to bříško uvolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 15:09

Chci uklidnit všechny maminy, co se tu hroutí, že jim prcek nekakal 5 dní. Malá má 4 měsíce nekakala 31 dní!!! Zkoušela jsem ten olivový olej i pár lžiček čaje a nic. Doktoři jí prohlédli bříško a zadeček a všechno bylo v pořádku - bříško měkké, malá vypadala spokojeně. Doporučili mi rourku, ale ta taky nepomohla. Pak jsem jí už ze zoufalství dala i glycerínový čípek a ani ten nezapůsobil jak by měl. Nakonec pomohlo až několik lžiček švestkové šťávy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
2.3.15 11:37

Maminky nekakacích dětí, potřebuju prosím vaše zkušenosti.
Můj syn má 6 týdnů, je plně kojen a postupně kaká s většími intervaly. To je v pohodě, vím že je to normální. Jak to ale u vás vypadá, když se teda konečně „zadaří“? Jde mi o to, že my jsme všichni minulý týden prodělali střevní chřipku a malej dnes v noci a ráno kakal po 3 dnech už 3×, tak nevím, jestli je to normální, nebo mu najíždí průjem. :think:
Jinak teplotu nemá, po kojení normálně usnul, stolice měla obvyklou barvu a konzistenci, jen to množství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
21.4.15 07:12

Ahoj holky mam dotaz. Maly 15dni dnes a zatim teda jeden den nekakal neni to brzy? Predtim kakal kazde kojeni temer. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.4.15 07:13

@Vrk je to normální, nestresovat. Každému mimču se to trávení upraví jindy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí