Kojené miminko nekaká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16359
4.8.16 22:04

To je tezke rozhodovani. Rourku jsem pouzivala skoro tri mesice a udelala bych to znova. Kdyz bych se mela opet rozhodnout, jestli necham sve dite v bolestech kroutit, plakat (denne od 17. hodiny do 1. hodiny) a nespat, nebo dat rourku a snizit nepohodli na minimum, tak nevaham. Sama jsem se tomu branila, prislo mi to neprirozene, uplne silene, prece si musi sam ulevit, proc by to neslo, ale efekt je velky, dite nema bolesti. A ted chodi skoro na minutu presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.8.16 22:12

Tak už v porodnici říkali že plně kojené dítě nemusí kadit, ale to co píšeš dál, s rourkou a pěnou co zní jde, tak to bych raději zkonzultovala s lékařem. Jinak všechny probiotika působí nejdříve tak za 14 dní, takže tam je třeba trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.8.16 22:14

@Lenka218 probiotika zabiraji az po delsi dobe, zkus vydrzet. Ja jsem rourku pouzivala uplne vyjimecne parkrat do roka. Mala taky trpela na prdy, ale ani s rourkou to nebylo lepsi. Pomahalo masirovat brisko, nosit na tygrika nebo v satku a meli jsme Hojdavak, kde spala krasne a mohla jsem se vyspat i ja. Ono to prejde, jak se zacne vice pohybovat.
Dokud byla mala plne kojena, tak bylo bezne, ze 2 tydny nekakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.17 14:32

Zdravím. Máme 4 měsíční holčičku plně kojenou.Taky mi kakala jednou za 14 dnů. Známá mi poradila vypit sklenici kefíru denně a opravdu u nas to funguje. Kakame každý den, včera dokonce i 2 krát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.7.17 17:53

Tak ale pokud neměla problémy, je to zbytečné, kojene děti nemusí kakat denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.7.17 17:56

@Julliie moje dcera když jsem jí ještě kojila, tak kadila taky třeba 1× za 14 dní. Dle Dr. to je u kojeného mimča možné. Záleží zda je ok, pokud nebrečí, netrápí jí bříško, tak není třeba panikařit. :D

Syn je tedy opak, ten srajdí jak průtokáč. :nevim: Holt každé mimi je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.7.17 21:28

@Julliie Řekla bych, že tím děcku spíš škodíš, vyvoláváš vlastně průjem — MM se nestihne pořádně strávit a chudák děcko kadí nestrávené…

MM je vlastně téměř „bezezbytková strava“ a není důvod, proč by mělo kadit každý den, nebo dokonce dvakrát… a ještě se radovat

Obě moje kojené děti kolem 3., 4., 5.měsíce kadily hoodně málo. Kluk měl rekord 10 dní… holka to jednu dobu dotáhla k dokonalosti, asi měsíc kadila pravidelně každou neděli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
8.9.17 18:44

Holky máte některá zkušenost, že by mimčo (na příkrmech a kojené) nemohlo kadit, když máma sní víc čokolády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.9.17 19:35

@Huk pokud má příkrmy, tak by kadit mělo… Ani bych neřekla, že je to čokoládou co snis ty, ale tím co jí mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
8.9.17 20:04

@Huk osobní zkušenost nemám, ale klidně je to možný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.9.17 20:15

Příkrmy jsou mrkvové? Mrkev staví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.9.17 22:06

Cokoladou to nebude, to by moje dite nekadilo nikdy, na cokolade jsem zavisla. :cert: :lol: a jak noc nekadi? My co jsme zavedli prikrmy tak kadi kazdy den, kdyz byla plne kojena jednou za tri dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
9.9.17 18:18

Díky všem. Už je to venku. Pauza byla jen dva dny.
Zkusím čokoládu vynechat, aspoň mám dobrej důvod, a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.20 10:11

Malá nám nekaka

Ahoj chtěla bych se zeptat,
Máme doma malou měsíční slečnu kojim a dávám i prikrmy ( myslím tím mléko do lavičky) protože mám bohužel málo mléka :(, ale už dva týdny nekakala tak se chci zeptat zda je to normální? Či to mám nějak řešit…
Děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+