Nekaká

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
25.8.13 20:45
@nepr.luckykid píše:
Diky za odpoved.:-) Je mu neco malo pres 6 mesicu a davam mu kasi od Hippu „Mlecna krupicova s bananem na dobrou noc“. Ted me tak napadlo.. banan taky stavi, ze. Chtela jsem pak zacit davat mrkev a ostatni zeleninu. Jsem hrozna trumpeta, mam strach, abych neco nezvorala..

mrkev stavi banan tez, banan nedavam doted, ale zeleninovy prikrmy ano, doporucuju za sebe, kupovala jsem svestkovou a hruskovou presnidavku maji projimave ucninky, ale zkousela jsem Hamanek atd a to je vsechno 50% drene a doslazovany cukrem, tak jsem narazila v DM na Babylove presnidavky jednak vyjdou levneji cca 20-25,– 250g hruskove presnidavky ale hlave je to z 90% ovovce (nikoli drene) a pouze ovocne cukry a zadne sacharidy ;), zkus, nam to pomohlo a pak ti probioticky kapky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.luckykid
25.8.13 20:57

@Ajinka91 Moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10349
25.8.13 21:04
@nepr.luckykid píše:
@Ajinka91 Moc dekuji :kytka:

neni za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.8.13 21:18

Moc děkuju za radu :) :kytka: hned zítra skočím do lékárny pro biogaia a snad to zabere!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
26.8.13 10:19

@nellynkaa biogaia stoji 600,–, a myslim ze jsou na objednani, biopron kapky 300,– nevim na jak dlouho je biogaia ale biopro je na mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
28.4.16 15:16

7 dní nekakal

Ahoj obnovuji diskuzi. Mám syna, má 27 dnů. Minulý týden měl období že pořád kakal a kakal, bylo to třeba i 5-6 pokakaných plenek za den. Pak se minulý čtvrtek v noci naposledy pořádně vykakal (fakt moooc) a od té doby nekakal. Jen občas má nepatrně ušpiněnou plínku, ale žádná „hromádka“. Prdí normálně a nemám pocit že by ho bolelo bříško. Takže dneska je to 7 dní co pořádně nekakal. Je to normální? Zítra jdeme k dětskému lékaři a bojím se, že dostaneme vynadáno, že jsme se nezajímali dříve. Ale miminko mi přijde v pořádku. Spíš mám dojem že prochází obdobím „růstového spurtu“. Může to být i tím? Jak dlouho to ještě může trvat, že nekaká?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.4.16 15:27

@sheila9 ahoj, myslim, ze pokud je plne kojeny a vypada spokojene, tak je to v poradku. Mam pocit, ze i 14dni rikali, je to ovsem znervoznujici pro maminky. Proste to vsechno spotrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.16 15:38

Pokud je plně kojen, může mlíčko strávit. Kakat miminko nemusí až 10 dnů dle DR. :) Pokud nemá bříško na omak tvrdé, je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.4.16 16:20

Mě malá nekakala posledně 23 dní. Dle Dr. Vše v pořádku pokud prdi a nemá tvrdé bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
28.4.16 19:35

A neužívalo mimčo náhodou něco, co má jako vedl. účinek zácpu? Mě malá takhle kekakala po Espumizanu. Doktorka ti zítra poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.4.16 20:14

@sheila9 ahojky-muj maly taky na toto trpel klidne i 21dni nekadil a to bylo tak 3 mes v kuse nez jsem zacala prikrmovat. Hold vsechno mleko stravi a nema odejit. Ale neboj pry je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 20:19

Ahoj, chtěla bych se zeptat malá už nám nekaka 2 dny je na umělé stravě jsou ji 2,5 měsíce ale prdí, zkoušeli sme masírovat, cvičit i kapičky a nic jen prdí. Poradíte prosím co stim, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
11.1.21 20:37

Nic, ona se vykaká, dcera v tomto věku kakala jednou za 3dny (u dětí na UM normální), u dětí kojených to může být až 5dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 20:41

Tak aspoň že tak, sme si už říkali co stím, děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
12.1.21 03:06

Poslechni si na bříšku, jestli slyšíš peristaltiku - pohyby střev. Pokud jo, je to dobrý a bobek je na cestě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA