Nekakala 6 dní

549
24.10.16 12:20

nekakala 6 dní

Ahoj Holky, dr má zrovna pauzu, ale než mu budu volat, zajímá mě jestli už mám plašit. Dceři jsou dv a půl roku a kadí každé 3
dny v průměru, protože to záměrně zadržuje. Párkrát totiž kadila tvrdé a velké ho*** a byl to teda zážitek. Je to už půl roku a stále se kakání bojí. Prodělala i nějakou virozu kdy zvracela a dva celé dny nic krom mého MM nejedla a ten den kdy začala blinkat měla jen polévku… takže v podstatě nejedla 3 dny. Jinak normálně prdí, takže snad jsou střeva v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
24.10.16 12:24

Mám takovou neteř, že kadí jednou za tři, občas to dopadne tak, že dostává na to čípek. Celý to ale sleduju z druhé strany a přijde mi, že to ta holčička má v hlavě, jelikož když je s babi a dědou, bez rodičů tak je v pohodě a normálně si řekne, že chce jít na záchod a jakmile je doma tak je to opět špatně a několik dnů nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.10.16 12:38

Jako bych se vrátila do doby před 3 lety. Syn od 2 a čtvrt přesně toto dělal, zadržoval a nepomohlo nic. Max. vydržel 7 dní, to jsem věděla, že už to vypustí, s námahou a velkým bojem. Radu moc nemám, jen pevné nervy. U nás ho to naučila 7 měsíční sestřička, která v tomto věku během pár dní pochopila, že bobek patří do nočníku! Takže syn byl pak ochoten zasednout a zkoušet…
Takže radím trpělivost, hlídat stravu a zákazy, tresty, příkazy absolutně vynechat. Držím palce, ať najdeš brzy váš „spouštěč“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.10.16 12:46

Zkusila bych dát lactulozu, ta to trochu změkčí, někdy, třeba na dovolené, když s tím má syn problém, tak dávám na lžičku olivový nebo řepkový olej a když už nevím, tak mu řeknu, že to buď zkusí nebo dostane glycerinový čípek. To na něj funguje, naštěstí na něj nikdy nedošlo, ale už jsme si také dost užili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.10.16 12:53

Malej ( 3) to mel taky..špatně ji..malo ji a navíc pohybu taky moc nedá..takže jsme byli v nemocnici když ho bolelo už bříško a ucpali se mu střeva..mel klystyr a zjistilo ze se mu prostě spomalila střeva..měsíc užíval duphalac a do jogurtu mu pridavam lněná semínka na tvorbu sliznice..a je to lepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
24.10.16 13:22

Řešíme to samé. Zvládne i šest dní :,( dávám lactulozu a kakani ma měkký, takže ji to po šesti dnech nebolelo… Jinak nám pomáhal i džus černý rybiz a do něj trochu olivového oleje… ale je to v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
24.10.16 23:06

Také dávam laktulozu… špatně mi dnes spí… uplně se probrala a chodí a zadržuje :(… Ach jo… asi to udrží až do zítřka… Se z toho picnu už fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.10.16 08:39

@Marky983 kupte ji duphalac.. je to velmi setrne a nenavykove pro male deti..lepsi nez kdyz nebude kakat vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí